Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Η δεύτερη Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως (εικόνες)

Με πλήθος κόσμου και  σε έναν κατάμεστο Ναό από εργαζομένους, μαθητές  και νέους,  τελέστηκε η δεύτερη Ακολουθία των Χαιρετισμών  της  Θεοτόκου  στον Μητροπολιτικό  Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως την Παρασκευή 7η  Μαρτίου 2014.
Διαβάστε περισσότερα...

Γορτυνία νέα Εποχή - Συζητήσεις με παρατάξεις και πρόσωπα για συνεργασία στις εκλογές!

 Η Δημοτική Παράταξη ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, τα Μέλη και τα Στελέχη της,  στηρίζοντας ομόφωνα και ομόθυμα την υποψηφιότητα του Ανδρέα κολοβού για τη Δημαρχία της Γορτυνίας, συνυπογράφουμε τη σημερινή του ανακοίνωση - πρόσκληση και συμπράττουμε, με γνώμονα το συμφέρον της Γορτυνίας και άξονες τη διαφάνεια, την άμεση δημοκρατία, την ισοπολιτεία, τη συλλογικότητα, το όραμα, το σχέδιο, την αλληλεγγύη και την ανάπτυξη.
Διαβάστε περισσότερα...

Τιμήθηκαν παίχτες και προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)

Μία ακόμη τιμητική διάκριση έλαβε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης από την κεντρική διοίκηση της ΑΕΚ. Οι φετινές διακρίσεις που κατέταξαν τον όμιλο της ΑΕΚ στους πιο επιτυχημένους ομίλους της Πελοποννήσου, αν όχι τον πιο επιτυχημένο, τόσο από πλευράς αγωνιστικών συμμετοχών, όσο και αγωνιστικών διακρίσεων, είναι αυτές που ώθησαν το ΔΣ της ΑΕΚ να τιμήσει παίχτες και προπονητές.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους– Δηλώσεις συμμετοχής σε Τρίπολη, Άστρος και Λεωνίδιο!

ΝΕΑ Επιταγή (Voucher) Κατάρτισης & Απασχόλησης, για άνεργους 18 έως 29 ετών, θα υλοποιήσει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Ανάπτυξη & Εξέλιξη. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα voucher για το 2014. Σύμφωνα με τον Υπουργό Εργασίας, συνολικά για το 2014 θα γίνουν 75.000 προσλήψεις μέσω της επιταγής κατάρτισης voucher για φέτος με επίδομαέως 2.700 ευρώ. Οι θέσεις θα κατανεμηθούν ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα...

Νέο τραγούδι και video clip για τη Νάντια Καραγιάννη από την Αρκαδία (vd)

«Σαν καημοί της Μικρασίας» τραγουδά με την εξαιρετική της φωνή η Νάντια Καραγιάννη (από την Αρκαδία) σε μουσική που μας ταξιδεύει και φέρει την υπογραφή του μοναδικού Χρήστου Παπαδόπουλου σε στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη.
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτοδιοικητικές κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ να μην υπογραφεί καμία σύμβαση για τα σκουπίδια πριν τις εκλογές

Υπόμνημα έστειλαν αυτοδιοικητικές κινήσεις προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και προς τον Περιφερειάρχη (το κοινοποιεί προς ΦΟΔΣΑ και ΠΕΔ) και αναφέρει: «Το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο βρίσκεται στη φάση έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων από το αρμόδιο Υπουργείο. Επειδή για το έργο αυτό:
Διαβάστε περισσότερα...

Έντομα σε δημητριακά εντόπισε ο ΕΦΕΤ!

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε τη διακίνηση τροφίμου με δημητριακά ολικής αλέσεως με παρουσία προνυμφών εντόμων.
Διαβάστε περισσότερα...

Ετοιμόρροπα κτήρια … έτοιμα να καταρρεύσουν στην Τρίπολη – Θα ασχοληθεί κανείς;

Τι γίνεται με τα εγκαταλειμμένα κτίρια της Τρίπολης; Τι περιμένουμε για να προχωρήσει η κατεδάφισή τους, τη στιγμή που πολλά από αυτά είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πολιτών;
Διαβάστε περισσότερα...

46χρονος συνελήφθη για κατοχή ηρωίνης στην Τρίπολη

Συνελήφθη, χθες (7.3.2014) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 46χρονος ημεδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...