Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Σκοπευτικοί αγώνες για άλλη μία χρονιά στο λόφο του «Αγιοθόδωρα» Τρίπολης (vd)

Με σύμμαχο τον καιρό και την συμμετοχή πολλών κυνηγών και συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις, στον ιστορικό λόφο του ΑγιοΘόδωρα  Τριπόλεως.
Διαβάστε περισσότερα...

Περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας στην έκθεση «Ελαιοτεχνία» και «Οινόραμα 2014»

Το περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας στην έκθεση "Ελαιοτεχνία" και "Οινόραμα 2014" που ξεκίνησε την Παρασκευή 7/3/2014 και θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 10/3/2014, στο χώρο του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου Ελληνικού(κτίριο ξιφασκίας) με το εξής πρόγραμμα:
Διαβάστε περισσότερα...

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής και χορευτική βραδιά στο Μεγάλο Καφενείο!

Στο χώρο του Μεγάλου Καφενείου της Τρίπολης, την Παρασκευή 14/3 στις 9:00 το βράδυ, θα γίνει η παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής της Αθηνάς Τιτάκη "Κατόπιν Αιφνιδιασμού" από τις εκδόσεις Μανδραγόρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Η άποψη του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για το «Ποτάμι» του Θεοδωράκη!

Στον Τύπο της Κυριακής έδωσε συνέντευξη ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Αγγελική Σπανού για το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη.
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απάντησε:
Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Τρίπολη (εικόνες)

Την Κυριακή 9η Μαρτίου 2014  Κυριακή της Ορθοδοξίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, μαζί με Κληρικούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως, προεξήρχε των Ιερών Ακολουθιών και της Λιτανεύσεως των Ιερών Εικόνων στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Τριπόλεως.
Διαβάστε περισσότερα...

Εκλογές και προβλήματα στο περιφερειακό συνέδριο των ΑΜΕΑ στην Τρίπολη (vd)

Το πρώτο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο του Περιφερειακού Συλλόγου ΑΜΕΑ Πελοποννήσου έγινε την Κυριακή, στο παλαιό Δημαρχείο της Τρίπολης.
Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που θα χειριστεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ακολούθησαν εκλογές.
Διαβάστε περισσότερα...

Πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ η ομάδα παίδων του Αρκαδικού!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αρκαδικός κατέκτησε το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και προκρίθηκε στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, αφού κέρδισε σήμερα στον τελικό της διοργάνωσης την Καλαμάτα 80 60-46.
Διαβάστε περισσότερα...

Με Μουρούτσο αρχηγό η δημοτική παράταξη που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Γορτυνία!

Στο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Βυτίνας συνεδρίασε η Ριζοσπαστική Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση Γορτυνίας και προχώρησε σε εκλογή επικεφαλής.
Οι υποψήφιοι για τη θέση του επικεφαλής της παράταξης ήταν τρεις στο τέλος καθώς απέσυρα τις υποψηφιότητές τους οι Τούντας και Λώλας.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα εγκαίνια του γηπέδου του Αγίου Ανδρέα στην Κυνουρία (vd)

Τα εγκαίνια ενός σημαντικού για την περιοχή έργου, έγιναν σήμερα στον Αγιο Ανδρέα. Το νέο γήπεδο των Βρασιών, αίτημα των κατοίκων εδώ και χρόνια είναι πια γεγονός και συνδυάστηκε με την επιστροφή των Βρασιών στη φυσική τους έδρα, η οποία πραγματοποίησε μεν καλή εμφάνιση αλλά δεν απέφυγε την ήττα με σκορ 1-2, από τον πρωτοπόρο Πανθυρεατικό.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...