Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δύο φιλικά για Αστέρα σε Πύργο και Κόρινθο το Σαββατοκύριακο!

Δύο φιλικά για Αστέρα σε Πύργο και Κόρινθο το Σαββατοκύριακο!

Τα δύο φιλικά παιχνίδια, που θα διεξαχθούν το Σάββατο στις 18:30 στον Πύργο ανάμεσα στον Πανηλειακό και στον Αστέρα, αλλά και την Κυριακή στις 17.30 στην Κόρινθο, ανάμεσα στην ομώνυμη γηπεδούχο ομάδα και τον Αστέρα, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να μείνουν σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Πανηλειακός μάλιστα, αναγνωρίζοντας την μεγάλη συμβολή του Σάκη Τσιώλη στην ομάδα του Πύργου θα τον τιμήσει πριν την έναρξη του φιλικού παιχνιδιού για την προσφορά του στο σύλλογο. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι ιδιαίτερα σημαντικά τα δύο φιλικά παιχνίδια σε Πύργο και Κόρινθο, καθώς ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης θα δοκιμάσει διάφορα συστήματα και σχήματα βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Οι είκοσι δύο ποδοσφαιριστές που θα είναι στην αποστολή των δύο φιλικών παιχνιδιών του Αστέρα με Πανηλειακό, Κόρινθο, είναι οι παρακάτω: Μπαντής, Λαδάς, Τσαμπούρης, Λούις, Κοντοές, Μηλιώτης, Ζαραδούκας, Πιπίνης, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο, Σέττι, Ουσέρο, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ουρτάδο, Γκρατσίνι, Μπαράλες, Χουάνμα, Καράσκο

Το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα, περιελάμβανε πολλά παιχνίδια με μπάλα, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής και τεχνικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, ενώ απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων στις εθνικές ομάδες οι Γκόιαν, Ερνάντεζ και Μπακασέτας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...