Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Από το NOVA 1 το ματς του Αστέρα

Από το NOVA 1 το ματς του Αστέρα

Από το Novasports 1 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου το εκτός έδρας παιχνίδι του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο θα ξεκινήσει στις 20.30.

Μπήκε κανονικά στην προπόνηση ο Γκρατσίνι

Το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΟ Χανιά ανήκει στο παρελθόν και πλέον όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έχουν το μυαλό τους στο επικείμενο, παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς από σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό (20.30).

Η βασική ομάδα του Αστέρα που ξεκουράστηκε χθες, προκειμένου να δώσει ο Σάκης Τσιώλης χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, προπονήθηκε σε εντατικούς ρυθμούς εν όψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού.

Στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα δόθηκε έμφαση σε τεχνικοτακτικά στοιχεία, με τον Σάκη Τσιώλη να βλέπει τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κατά την διάρκεια της προπόνησης, ενώ στα ευχάριστα της σημερινής προπόνησης είναι ότι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Σεμπάστιαν Γκρατσίνι και υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής.

Όσοι έπαιξαν χθες στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανιά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ δεν προπονήθηκε ο Χουάνμα λόγω γαστρεντερίτιδας.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, όπου αμέσως μετά ο Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή του Αστέρα για το παιχνίδι της Κυριακής.

Αναβλήθηκε το ματς των νέων

Αναβλήθηκε το παιχνίδι πρωταθλήματος για την ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα, που θα έπαιζε εκτός έδρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, σε συνέχεια αποδοχής αιτημάτων.

Με Εργοτέλη παίζουν η Κ-17 και η Κ-15

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου η εφηβική ομάδα του Αστέρα (Κ-17) θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο.  Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 13.30, ενώ τρεις ώρες νωρίτερα η παιδική ομάδα του Αστέρα (Κ-15) θα αντιμετωπίσει επίσης τον Εργοτέλη στο ίδιο γήπεδο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...