Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολύ δύσκολη κλήρωση για τον Αστέρα στο Κύπελλο...

Πολύ δύσκολη κλήρωση για τον Αστέρα στο Κύπελλο...

Το ζευγάρι του περσινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης, είναι εκείνο που ξεχωρίζει στις αναμετρήσεις της φάσης των «16». Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε διπλές αναμετρήσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» το διήμερο 8-9 Ιανουαρίου 2014, όπως και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ, στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο.

Δυνατό ζεύγος συνιστούν, επίσης, ο Παναιτωλικός με τον Ατρόμητο, ενώ τυχερός μπορεί να θεωρείται ο Παναθηναϊκός, που θα παίξει για την πρόκριση στα προημιτελικά με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών. Στην ημιτελική φάση είναι αρκετά πιθανό να αναμετρηθούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, όμως για να φτάσουν ως την τετράδα θα πρέπει οι μεν «ερυθρόλευκοι» να αποκλείσουν τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια τον νικητή του αγώνα Παναιτωλικός-Ατρόμητος, ενώ αν ο «Δικέφαλος» περάσει τον Ηρακλή θα παίξει με το νικητή του ζεύγους Απόλλωνας Σμύρνης-Νίκη Βόλου.

Τα ζευγάρια της 3ης φάσης:1. Αιγινιακός-Πανιώνιος2. Παναιτωλικός-Ατρόμητος3. Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης4. ΟΦΗ-Καλλονή5. Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας6. Ηρακλής-ΠΑΟΚ7. Απόλλων Σμύρνης-Νίκη Βόλου8. Παναθηναϊκός-Ηρακλής ΨαχνώνΤα ζευγάρια της 4ης φάσης (προημιτελικά)9. Νικητής 6 (Ηρακλής-ΠΑΟΚ)-Νικητής 7 (Απόλλων Σμύρνης-Νίκη Βόλου)10. Νικητής 4 (ΟΦΗ-Καλλονή)-Νικητής 1 (Αιγινιακός-Πανιώνιος)11. Νικητής 3 (Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης)-Νικητής 2 (Παναιτωλικός-Ατρόμητος)12. Νικητής 8 (Παναθηναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών)-Νικητής 5 (Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας)Τα ζευγάρια της 5ης φάσης (ημιτελικά)13. Νικητής 10 (ΟΦΗ-Καλλονή με Αιγινιακός-Πανιώνιος)-Νικητής 12 (Παναθηναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών με Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας)14. Νικητής 11 (Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης με Παναιτωλικός-Ατρόμητος)-Νικητής 9 (Ηρακλής-ΠΑΟΚ με Απόλλων Σμύρνης-Νίκη Βόλου)Τελικός (26 Απριλίου)
15. Νικητής 14-Νικητής 13

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...