Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διώροφο λεωφορείο με φίλους της Εθνικής από την Τρίπολη στο νικηφόρο ματς με τη Ρουμανία (vd)

Διώροφο λεωφορείο με φίλους της Εθνικής από την Τρίπολη στο νικηφόρο ματς με τη Ρουμανία (vd)

Με πολλή διάθεση και συνθήματα υπέρ της Εθνικής Ελλάδος, οι φίλοι της Εθνικής από την Τρίπολη αναχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Ρουμανία.

Για την Αθήνα έφυγε ένα διώροφο λεωφορείο γεμάτο από φίλους της Εθνικής οι οποίοι πριν φύγουν φωτογραφήθηκαν μπροστά από το άγαλμα Κολοκοτρώνη.

Όλοι έφυγαν με αισιοδοξία για τη νίκη που θα φέρει την Εθνική στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μαζί έφυγε για το στάδιο Καραϊσκάκης και ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης!

Λίγο αργότερα, με το...δαιμονισμένο Κώστα Μήτρογλου να «καρφώνει» δύο φορές τη Ρουμανία, η εθνική ομάδα νίκησε 3-1 τους Βαλκάνιους στο γήπεδο Καραϊσκάκη στο πρώτο μεταξύ τους μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ 2014. Ο στράικερ του Ολυμπιακού στο 14΄ και 66΄ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ ενδιάμεσα ο Σαλπιγγίδης (20΄) είχε δώσει το δεύτερο προβάδισμα στη «γαλανόλευκη». Η ομάδα του Πιτούρκα είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Στάνκου στο 19΄. Η Ρουμανία τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λάζαρ με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις. Την ερχόμενη Τρίτη η ρεβάνς των δύο ομάδων στο Βουκουρέστι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Εθνικής Ελλάδος Αρκαδίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο, που ακολούθησε την εκδρομή μας για τον αγώνα "ΕΛΛΑΔΑ -ΡΟΥΜΑΝΙΑ" . Η παρουσία σας αυτή, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, για να μπορέσουμε να οργανώσουμε όμορφα πράγματα στο μέλλον.
Και μην ξεχνάμε! 
Τρίτη 19/11/2013 και ώρα 20:30 σας περιμένουμε όλους, μέλη μας και μη στο μεζεδοπωλείο "ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ" απέναντι από την αστυνομία για να παρακολουθήσουμε τον επαναληπτικό αγώνα "ῬΟΥΜΑΝΙΑ -ΕΛΛΑΔΑ" και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την πρόκριση της Εθνικής μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...