Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΔΑΚ: Μηχανισμός για αυτόματη χλωρίωση στο Κολυμβητήριο – Αποκαταστάθηκαν ζημιές στα γήπεδα τένις (vd)

ΔΑΚ: Μηχανισμός για αυτόματη χλωρίωση στο Κολυμβητήριο – Αποκαταστάθηκαν ζημιές στα γήπεδα τένις (vd)

Εργασίες αποκατάστασης διάφορων ζημιών έγιναν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, εκεί όπου καθημερινά αθλείται πλήθος κόσμου και προπονούνται πολλές ομάδες.

Ο Δήμος Τρίπολης άλλαξε κολώνες, οι οποίες είχαν αρχίσει να φθείρονται και έπεφταν κομμάτια από αυτές, πράγμα που είχε καταστεί επικίνδυνο για τους αθλητές στα γήπεδα του τένις αλλά και για τους διερχόμενους. Πέρυσι είχαν αλλαχθεί τέσσερις κολώνες γύρω από το στάδιο που ήταν σε χειρότερη κατάσταση, όπως ενημέρωσε η πρόεδρος του Νομικού προσώπου του Δήμου Χριστίνα Ζαμπαθά.

Επιπλέον στο κολυμβητήριο πρόκειται να μπει μηχανισμός για αυτόματη χλωρίωση του νερού στις δύο πισίνες, αφού θα τοποθετηθεί παλετοδεξαμενή για το σκοπό αυτό.

Τα όργανα γυμναστικής για τα οποία πολλές καταγγελίες έχουν φτάσει στο δήμο, λόγω της παλαιότητας τους και των ζημιών που έχουν υποστεί κατά καιρούς από διάφορους, δεν έχουν δεχτεί κάποια επισκευή.

Όσον αφορά στο ποσό που πρέπει να καταβάλει κάθε σύλλογος που χρησιμοποιεί το Αθλητικό κέντρο η Χ. Ζαμπαθά δήλωσε ότι κάποιοι σύλλογοι δεν έχουν καταθέσει τις οφειλές τους στο ΔΑΚ ίσως από αμέλεια ή από αδυναμία και πρόσθεσε ότι οι χρηματοδοτήσεις από τις ομοσπονδίες σε συλλόγους έχουν στερέψει, με αποτέλεσμα οι σύλλογοι να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...