Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποδοσφαιριστές του Αστέρα επισκέφθηκαν μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου!

Ποδοσφαιριστές του Αστέρα επισκέφθηκαν μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου!

Μετά από πρόσκληση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αντιπροσωπεία του Αστέρα αποτελούμενη από τους Γιώργο Ζησόπουλο, Γιώργο Γεωργακόπουλο, Χουάν Μάνουελ Μουνάφο, Πολ Ουρτάδο, επισκέφτηκε σήμερα το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.

Αξιοπρόσεκτη ήταν η παρουσία του Γεωργακόπουλου, αφού πριν λίγα χρόνια ήταν ένας μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να χαιρετίσει αρκετούς από τους δασκάλους του.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας μίλησαν στα παιδιά για τα οφέλη του να ασχολείται κανείς με τον αθλητισμό γενικότερα και το ποδόσφαιρο ειδικότερα, ζήτησαν από τα παιδιά να μην παραλείπουν τις μαθητικές τους υποχρεώσεις και να είναι καλοί μαθητές, ενώ δεν παρέλειψαν να τα καλέσουν στον αυριανό αγώνα του Αστέρα με τον Παναιτωλικό.

Την αντιπροσωπεία του Αστέρα καλωσόρισε ο διευθυντής του σχολείου Παναγιώτης Ρουμελιώτης και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γιάννης Πατρινέλης, που αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στην πορεία της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ και την προσφορά της στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης, ενώ δεν παράλειψαν να μιλήσουν με κολακευτικά σχόλια για την παρουσία των ποδοσφαιριστών στο σχολείο τονίζοντας με τη σειρά τους πόσο σημαντικό είναι να συνδυάζει κανείς τον αθλητισμό με τα μαθήματα και τις υποχρεώσεις του σχολείου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικού έδειξαν από την αρχή της επίσκεψης την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους για την ομάδα, ήξεραν όλοι και τραγούδησαν πολύ όμορφα τον ύμνο του Αστέρα, ενώ μετά τις ομιλίες των ποδοσφαιριστών πήραν αυτόγραφα, κρατώντας τους για πολύ ώρα στο προαύλιο του σχολείου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...