Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος για το θέμα της ασφαλείας των πολιτών στο γήπεδο των Φιλικών

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος για το θέμα της ασφαλείας των πολιτών στο γήπεδο των Φιλικών
Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γεωργακόπουλος επανάφερε το θέμα της ασφαλείας των πολιτών στο γήπεδο των Φιλικών, "καθώς η κεντρική κερκίδα του γηπέδου αποτελεί σοβαρότατο κίνδυνο για τους φιλάθλους που παρευρίσκονται σε αγώνες αλλά και για παιδιά που παίζουν στο γήπεδο και πέριξ αυτού".

Το θέμα της παρέμβασης του κ. Γεωργακόπουλου ανέδειξε το "Καλημέρα Αρκαδία" με ανάρτηση την ώρα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Γεωργακόπουλος, σε ανάρτησή του, την επόμενη του συμβουλίου, αναφέρει: "Το συγκεκριμένο ζήτημα το έθιξα πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο της 5ης Μαρτίου, ζητώντας από τη Δημοτική Αρχή, το δήμαρχο αλλά και τους αρμόδιους αντιδημάρχους-χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί η εικόνα είναι ευθύνη και του προηγούμενο καθότι η δημοτική αρχή δεν έχει αλλάξει - να βγει η συγκεκριμένη κερκίδα εκτός λειτουργίας μέχρι να γίνει η πλήρης αντικατάσταση της, Όπως ενημερώθηκα πως θα συμβεί.
Στον έναν μήνα αυτό ,η κατάσταση έχει γίνει άκρως επικίνδυνη και οι ανάλογες κινήσεις δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Προσωπικά αλλά και ως παράταξη ζητήσαμε την ασφάλεια του κόσμου και όχι την απομάκρυνση του όπως μας είπε στο λόγο του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ο κόσμος μπορεί να κάτσει με ασφάλεια στις δυο άλλες κερκίδες. Βέβαια δε θα έχει ορατότητα καθώς τα προστατευτικά κάγκελα που έχουν τοποθετηθεί δεν επιτρέπουν την ορθή παρακολούθηση ενός αγώνα παρά μόνο σε όσους βρίσκονται όρθιοι στην πιο ψηλή σειρά , κάτι που έχει δημιουργήσει και ένα επιπλέον πρόβλημα λόγω του ότι δέχεται περισσότερο βάρος απ’ όσο αντέχει.
Χθες ανέφερα πως πρόσφατα μια κυρία που παρακολουθούσε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος, έπεσε σε κενό της κερκίδας με αποτέλεσμα να μεγαλώσει το πρόβλημα και από τύχη να μη γίνει κάτι σοβαρότερο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ SITE.
Στην Ελλάδα έχουμε μια διάθεση να «αφήνουμε» το κακό να συμβεί πρώτα. Η θέση μας ως αντιπολίτευση αλλά και προσωπικά δεν είναι να εκμεταλλευτούμε κάποιο αρνητικό συμβάν αλλά να συμβάλλουμε στην βελτίωση των υποδομών αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών.
Όπως δώσαμε τα εύσημα για την τοποθέτηση εξαιρετικού χλοοτάπητα θα τονίζουμε τις παραλήψεις και τα λάθη.
Σας παραθέτω εικόνες με το πως ήταν η κερκίδα όταν ήρθε το θέμα και πως έγινε μέσα σ’ ένα μήνα και ενώ απομένουν ακόμα αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων."

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ!

3 σχόλια

  • ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / georgako46@gmail.com
    ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / georgako46@gmail.com Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 17:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Απαντώ ο ίδιος σ’ αααα κύριε ανώνυμε που ονομάζετε γήπεδο πολυτελείας ένα γήπεδο με μηδενική ορατότητα από τις κερκίδες, ένα γήπεδο με διαλυμένα βοηθητικά τέρματα και αποδυτήρια μέτρια. Ο δήμαρχος τοποθέτησε τον συγκεκριμένο χλοοτάπητα και είχα το θάρρος της γνώμης να το επαινέσω γιατί έτσι αρμόζει στην ηθική μου. Γήπεδο λοιπόν αν γνωρίζετε είναι και όλα τα παραπάνω και το γήπεδο προϋποθέτει ασφάλεια. Αυτή με ενδιαφέρει και εύχομαι αυτό το ενα ξύλο που είναι τρεις τεράστιες τρύπες στις κερκίδες να μην σκίσει (στην καλύτερη των περιπτώσεων) ούτε εσάς, ούτε τα παιδιά σας ούτε κανέναν. Θα χαιρόμουν να βρείτε το κουράγιο να απαντήσετε επώνυμα. Ευχαριστώ!

  • Anonymous
    Anonymous Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Γήπεδο πολυτελείας χωρίς κερκίδες για τον κόσμο και με αποδυτήρια που βρωμανε; Μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ παρατρεχάμενε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιωργάκη ο Τζιούμης έφτιαξε στη Φιλικών γήπεδο πολυτελείας και εσύ κόλλησες σε ένα ξύλο. Σα δεν ντρέπεσαι λιγάκι!
    Θα φτιαχτεί κι αυτό! Τόσα χρόνια οι κολλητοί σου γιατί δεν το έφτιαχναν;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...