Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιώργος Γεωργακόπουλος: "Η κερκίδα στο γήπεδο Φιλικών είναι άκρως επικίνδυνη. Η μόνη ασφαλής λύση είναι η άμεση απομάκρυνση"

Γιώργος Γεωργακόπουλος: "Η κερκίδα στο γήπεδο Φιλικών είναι άκρως επικίνδυνη. Η μόνη ασφαλής λύση είναι η άμεση απομάκρυνση"

Με νέα ανάρτησή του, την Πέμπτη, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γεωργακόπουλος σημειώνει για το γήπεδο Φιλικών: "Μετά από προσωπική αλλά και παραταξιακή παρέμβαση σήμερα είδαμε να γίνονται προσωρινές βελτιωτικές παρεμβάσεις στην κερκίδα του γηπέδου «Τάσος Μουκάκης». Τοποθετήθηκαν μπαλώματα στις τεράστιες και επικίνδυνες τρύπες και όχι στα “δυο ξυλάκια” που επικαλούνται κάποιοι όπως θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο.

Ωστόσο, συνομιλώντας με τον επαγγελματία που ανέλαβε τη δουλειά, επιβεβαίωσε ότι η κερκίδα στην κατάσταση της είναι άκρως επικίνδυνη καθώς υπάρχουν παρά πολλά ετοιμόρροπα σημεία και μας προέτρεψε να ενημερώνουμε τους θεατές γι αυτά. Η μόνη ασφαλής λύση είναι η άμεση απομάκρυνση.
Ευχαριστώ τον υπεύθυνο του γηπέδου Τζίμη Σίδερης που όπως κάθε μέρα ήταν και σήμερα παρών και ενημερωθήκαμε καταλλήλως.
Οι παρεμβάσεις μου/ μας θα είναι πάντα με κατεύθυνση το καλό κοινό αλλά και την συνεργασία με όλο το Δημοτικό Συμβούλιο ανεξάρτητου συνδυασμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ!

4 σχόλια

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 11:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @00:29 Εμένα βρε πανύβλακα πήραν από το χέρι να με βγάλουν; Γιατί; Κατέβηκα υποψήφιος και δεν το ξέρω; Γι' αυτό θα βγαίνει για χρόνια δήμαρχος ο άλλος. Από κάτι βλακόμουτρα σαν και σένα που περνιούνται για έξυπνοι γιατί νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Μπράβο. έγραψες τη μούρδα σου τώρα κι εσύ. Πάρτα να μη στα χρωστάω τούρμπο. Χαχχαχαχαχαχα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 00:29 Σύνδεσμος σχολίου

    18:16 μεγάλε σε πήραν από το χέρι να σε βγάλουν δεν ήξερες τι σου γινότανε στις εκλογές

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμβουλε Γεωργακόπουλε μην ξεχνάς ότι η παράταξη ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ την οποία στηριξες στις εκλογές δεν είχε εξασφαλίσει ούτε την κυριότητα του γηπέδου καί μετά από τεράστιες προσπάθειες το κατάφερε ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ.Λιγη σεμνότητα καλό θα σού κάνει.

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο αδερφέ, μιλάμε για παρεμβασάρα ρε συ όχι αστεία. Έκοψες τον πόρδο με το πριόνι και τάραξες τα λιμνάζοντα νερά της πόλης μ' αυτή την καίρια παρέμβασή σου. Το όνομά σου θα γραφτεί τώρα με ολόχρυσα γράμματα στις σελίδες του βιβλίου της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν είναι τυχαίο που είσαι με τον μπανά...εεε...με το Γιάννη ήθελα να πω. Σόρι. Η δύναμη της συνήθειας βλέπεις. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω πάντως, αλλά βλέπω στο τέλος να καταλήγεις να κάνεις κι εσύ παρεμβάσεις στο Facebook για το ...καλό κοινό (και όχι το αντίστροφο ε;) μαζί με τον Τάκη το γνωστό VIP μπαρουφολόγο της πόλης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...