Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κορωνοϊός | Ανακοινώνει νέα μέτρα για τον Δεκαπενταύγουστο η κυβέρνηση

Κορωνοϊός | Ανακοινώνει νέα μέτρα για τον Δεκαπενταύγουστο η κυβέρνηση

Στην λήψη νέων μέτρων με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού προχωρά η κυβέρνηση, όπως αποφασίστηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του έκανε έκκληση στους νέους, στους οποίους έστειλε και το εξής μήνυμα: «Θέλω να κάνω ειδική έκκληση στους νέους μας, στα νέα παιδιά. Έχω και εγώ παιδιά σε αυτή την ηλικία, 17, 23 και 22, γνωρίζω την ανεμελιά της ηλικίας. Αλλά παρακαλώ, έκκληση: Προσοχή, προσέξτε τους εαυτούς σας, δεν είστε άτρωτοι, και κυρίως αυτοί που δεν είναι άτρωτοι είναι οι γονείς σας και οι παππούδες και οι γιαγιάδες σας».

Ο ίδιος επικαλούμενος και πάλι την ατομική ευθύνη τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «αν θέλουμε πραγματικά να σταματήσουμε εν τη γενέσει του αυτό το δεύτερο κύμα -το οποίο φαίνεται να εκδηλώνεται σε όλες τις χώρες του κόσμου- και να μην αναγκαστούμε να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα τα οποία αναμφισβήτητα θα έχουν οικονομικές επιπτώσεις, πρέπει τώρα όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας», ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος για τις ενδείξεις που έχουν να κάνουν με την διασπορά του ιού σε μία σειρά από τουριστικούς προορισμούς.

Παράλληλα κάλεσε μεταξύ άλλων όποιον επιστρέφει από τουριστικό προορισμό, να φροντίζει να προσέχει για μια εβδομάδα.

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...