Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Παναρκαδικές ... μουρμούρες, το «ντου» των Χρυσαγιτών στον Πέτρο και η ηγετική εμφάνιση του Νικόλα!

Οι Παναρκαδικές ... μουρμούρες, το «ντου» των Χρυσαγιτών στον Πέτρο και η ηγετική εμφάνιση του Νικόλα!

- Καλημέρα καληνυχτάκηδες! Ξέρατε ότι ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που γιορτάζει η ...γνώση? Όχι μόνο επειδή αυτό το μήνα ανοίγουν τα σχολεία αλλά επειδή στις 8 γιορτάζεται η διεθνής μέρα κατά του αναλφαβητισμού, στις 26 είναι η ευρωπαϊκή ημέρα γλωσσών και στις 30 Σεπτεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα μετάφρασης. Κάτι μάθαμε και σήμερα.

- Τί γυρεύει η αλεπού ( Τατούλης ) στο παζάρι ( προεδρικό μέγαρο ) στις 12 Σεπτεμβρίου? Ο Παπούλιας θα υποδεχθεί τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο προεδρικό μέγαρο αλλά κανείς δεν ξέρει τί θα συζητήσουν οι δύο άνδρες. Μήπως ο Πετράν ετοιμάζει την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή?

- Πάντως η ιστορία αναφέρει ότι ο Τατούλης έχει να διαβεί την πόρτα του προεδρικού μεγάρου από το Σεπτέμβριο του 2008 - τότε είχε αρχίσει η ρήξη με τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή που οδήγησε στη διαγραφή του από τη ΝΔ - και μετά από ένα χρόνο η κυβέρνηση ...έπεσε! Λέτε η ιστορία να επαναληφθεί?

- Στην Τρίπολη θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Είναι καλεσμένος της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας που ετοιμάζει εκδήλωση για τα 39 χρόνια από την ίδρυση του κινήματος. Μαζί φυσικά θα είναι και ο κολλητός του νέου γραμματέα, ο Οδυσσέας. Η εκδήλωση θα γίνει 7.30 το απόγευμα στον Αι Γιώργη.

-  Άρχισαν οι μουρμούρες στον Παναρκαδικό μετά την φιλική ήττα της ομάδας με 3 -- 2 στο Κιβέρι από τον τοπικό Ερμή που παίζει μπάλα στο Α τοπικό πρωτάθλημα Αργολίδας. Οι παλαίμαχοι πρώτοι άρχισαν την κριτική και τα βόλια πήραν προπονητή, πρόεδρο και τεχνικό διευθυντή. Νωρίς δεν άρχισαν ρε παιδιά τα όργανα?

- Μουρμούρες ακούγονται και από τους ταξιτζήδες της Τρίπολης για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να υπάρχουν μόνο δύο κάρτες στο κέντρο τους για να μπαίνουν σε περίπτωση ανάγκης με τα αυτοκίνητά τους στους πεζόδρομους της πόλης. Προσοχή παιδιά γιατί μετά από τις δύο κίτρινες κάρτες βγαίνει ...κόκκινη!

- Τρεις Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έκαναν ερώτηση στη Βουλή για τα δημόσια  έργα  που γίνονται στην Πελοπόννησο. Στο στόχαστρο των Χρυσαυγιτών μπήκε για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια και προσωπικά ο Περιφερειάρχης. Μη βαράτε ρε παιδιά όλοι μαζί.

- Όλοι οι παλιοί δημοτικοί άρχοντες έκρυβαν τα προβλήματα της πόλης κάτω από το χαλί και έχουν μεγάλες ευθύνες για το κατάντημα της Τρίπολης δήλωσε ο Τσιαμούλος κάνοντας για μια ακόμη φορά ηγετική εμφάνιση! Κάτι σαν τοπικό Τσίπρα μου θύμισαν οι δηλώσεις του Νικόλα. Λες να ΄χουμε τίποτα άλλα?

- Ήθελα να ΄ξερα ποιά τοπική ποδοσφαιρική ομάδα θα πρωτοπαίξει φέτος στο γήπεδο της Κάρτσοβας ? Όλες σχεδόν έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στην ΕΠΣΑ για να δηλώσουν το συγκεκριμένο γήπεδο ως έδρα τους. Προβλέπω ότι θα βγουν μαχαίρια φέτος στην Κάρτσοβα, να μου το θυμηθείτε.

- Ποιός τοπικός παράγοντας - που μέχρι χθες δεν είχε καμιά σχέση με το ποδόσφαιρο - διορίστηκε ξαφνικά πρόεδρος τοπικής ομάδας και ο γιος του βλέπει σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι στην  ...ενδεκάδα? Τυχαίο? Μπορεί ....

-  ΤΕΛΟΣ: Ζητάμε δημόσια μία μεγάλη συγνώμη από όλους αυτούς που δεν έφθασαν ποτέ στον προορισμό τους επειδή ρώτησαν εμάς για τη διαδρομή. Πάντως για όλους εμάς - εδώ στο ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ - σημασία δεν έχει τόσο ο προορισμός όσο το ταξίδι. Καλό Σαββατοκύριακο αδέλφια...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...