Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι βασιλικότεροι του … βασιλέως, τα μεγάλα «μπαμ» του ΣΔΟΕ και τα νηστικά αρκούδια!

Οι βασιλικότεροι του … βασιλέως, τα μεγάλα «μπαμ» του ΣΔΟΕ και τα νηστικά αρκούδια!

- Καλημερούδια σε όλους σας. Η παρέα των καληνυχτάκηδων αυξάνεται επικίνδυνα και αυτό έχει αρχίσει να ανησυχεί κάποιους. Τελικά η επιτυχία είναι η καλύτερη εκδίκηση.

- Ισοπαλία στη Ρουμανία και φύγαμε για ...Βραζιλία! Μερικοί Τριπολιτσιώτες δεν προλάβανε να γυρίσουν από το Βουκουρέστι και βγάλανε εισιτήρια για το Ρίο! Τρέλα με την Εθνική μας.

- Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή θα βγάλει την 1η Δεκέμβρη ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας και ακούγεται ότι θα επιχειρηθεί να γίνει σημαντική ανανέωση προσώπων στα τοπικά κομματικά όργανα. Άραγε θα αφήσουν τα παλιά σκληροπυρηνικά στελέχη του κόμματος;

- Πολλά σοβαρά κυνηγετικά ατυχήματα έχουμε τελευταία στην περιοχή μας. Μήπως θα πρέπει οι κυνηγετικοί σύλλογοι της Αρκαδίας να αναλάβουν πρωτοβουλίες ενημέρωσης των μελών τους; Μια ημερίδα της Ομοσπονδίας στην Τρίπολη σίγουρα δεν θα έκανε κακό.

- Μερικοί περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας αποδεικνύονται βασιλικότεροι του ...βασιλέως! Για να αποδείξουν ότι παραμένουν πιστοί στο αφεντικό τους παραφέρονται στις συνεδριάσεις. Δεν εξηγούνται αλλιώς κάποιες συμπεριφορές.

- Ακόμα και η δημοκρατικότητα της τακτικής που ακολουθεί ο Πουλοκέφαλος έχει μπει στο στόχαστρο της ηγεσίας της Περιφέρειας. Ακούσαμε ότι κάποιοι του επιτέθηκαν επειδή προχθές δεν επέβαλε την τάξη στο συμβούλιο. Άτακτος ο πρόεδρος!

- Περίεργο ρεπορτάζ για την Τρίπολη έβγαλε ο ΑΛΦΑ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Τώρα που τα κονδύλια για τις εκδηλώσεις  της άλωσης έπεσαν στο 1/3 των παλαιότερων ετών κάποιοι έκαναν λόγο για σπατάλες! Καλό είναι να γίνει έλεγχος και να αποκαλυφθεί τί γινόταν παλιότερα. Μιλάμε για ...πάρτυ.

- Αρκετά γνωστά ονόματα Αρκάδων επιχειρηματιών υπάρχουν στη λίστα του ΣΔΟΕ για περίεργο πλουτισμό σε σχέσεις με τις δηλώσεις που κάνανε τα τελευταία χρόνια. Ονόματα που πραγματικά κάνουν ...ΜΠΑΜ!

- Έκανε δηλώσεις ο Παυλής για τον Παναρκαδικό και είπε ότι σύντομα όλοι θα πληρωθούν και η ομάδα θα πάει ψηλά! Νηστικά αρκούδια δεν χορεύουν κ. Παυλή. Αν δεν το ξέρετε θα το μάθετε την Κυριακή στην Άρτα ( εκεί που ο Καραισκάκης  θα νικήσει τον Κολοκοτρώνη ). Ας ελπίσουμε ότι θα πληρωθεί ο κόσμος και ότι όλα θα πάνε καλά για την ιστορική ομάδα της Τρίπολης.Με ευχές όμως δουλειά δε γίνεται και με υποσχέσεις κανένας δεν χόρτασε.

- ΤΕΛΟΣ: Αυτή η διακομματική παρέα φιλάθλων που πήγε στην Αθήνα για να δει την Εθνική Ελλάδας γιατί δεν ξαναβρέθηκε - όλη μαζί - στο μεζεδοπωλείο ¨λόγω τιμής ΄ την περασμένη Τρίτη στην Τρίπολη; Έγινε τίποτα: ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!  

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...