Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης ο ιατρός Σταύρος Τσίχλης

Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης ο ιατρός Σταύρος Τσίχλης
Ο ιατρός Σταύρος Τσίχλης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος Μεγαλόπολης.
"Αγαπητοί συμπατριώτες,

Με κοινό όραμα και στόχους, πάρα πολύ γρήγορα, μια παρέα φίλων, συμφώνησαν ό,τι η πόλη και η περιοχή μας μπορεί και πρέπει ν’ αλλάξει και βλέποντας την Μεγαλόπολη και τα δημοτικά διαμερίσματα να παρακμάζουν, δήλωσαν πρόθυμοι να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια γι’ αυτό, καταθέτοντας μια διαφορετική πρόταση.

Στη συνέχεια η προσπάθεια αγκαλιάστηκε από ακόμη περισσότερους φίλους και … δημιουργήθηκε η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ η οποία απαρτίζεται από επιστήμονες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους, και κάθε ενεργό πολίτη της ευρύτερης περιοχής.

Το όραμά μας μετουσιώνεται σε πρόγραμμα με την βοήθεια επιστημονικών μεθόδων ώστε να εξασφαλιστεί αφενός 100% η εφαρμοσιμότητά του κι αφετέρου να εξασφαλιστεί ότι ο πολιτικός μας λόγος θα έχει συνέπεια λόγου και πράξεων.

Καλούμε τους συμπολίτες – συνδημότες να πλαισιώσουν την κίνησή μας.
Είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε συμπολίτη – συνδημότη ώστε να ακούσουμε τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους, έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλύτερο για τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου.

Πιστεύουμε στην αξία της ενημέρωσης των πολιτών, του διαλόγου και της συνεργασίας, την οποία προσπαθούμε να εμπεδώσουμε στο πλαίσιο της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και του σεβασμού με όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, δίνοντας προτεραιότητα στο δημοκρατικό διάλογο και στις δημοκρατικές διαδικασίες, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία, εξετάζοντας με προσοχή και καλή θέληση την όποια πρόταση κατατεθεί.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡ. ΤΣΙΧΛΗΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
Μέλος της WONCA
World Organization of Family Doctors
Παγκόσμιος Οργανισμός
Οικογενειακών Ιατρών"
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...