Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Στο Μαλλιαροπούλειο έπαιξε η «Ορχήστρα της Εποχής του Διαφωτισμού» από την Αγγλία! (vd)

Το Σάββατο η Τρίπολη υποδέχθηκε τον διεθνούς φήμης μαέστρο Διονύσιο Δερβιτσιώτη-Μπουρνιά  (Dionysios Dervis-Bournias) και την σημαντική μουσική ομάδα της  «Ορχήστρας της Εποχής του Διαφωτισμού» (Orchestra of the Age of  Enlightenment). Έργα του Μότσαρτ ακούστηκαν στο εσωτερικό του πανέμορφου νεοκλασικού Μαλιαροπούλειου θεάτρου στο κέντρο της  Τρίπολης αλλά και στην πλατεία Πετρινού, όπου οι είχαν εγκατασταθεί υπαίθριες γιγαντοοθόνες.

Διαβάστε περισσότερα...

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι στη γιορτή του μπάσκετ που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεγεατικού (vd)

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε η καθιερωμένη γιορτή του μπάσκετ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην Οικοκυρική Σχολή.

Παρόντες ήταν μέλη της Διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όπως ο Γραμματείς της ΕΟΚ κ. Τσαγκρώνης, ο Ταμίας της ΕΟΚ κ. Μπασούρης και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Γιάννης Κουτραφούρης.

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη διαμαρτυρία στην περιοχή της Μεσσηνίας που θα πηγαίνουν τα σκουπίδια της Γορτυνίας και της Μεγαλόπολης!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι, κάτοικοι από την περιοχή της Οιχαλίας, στην εθνική οδό Τσακώνας - Καλού Νερού Κυπαρισσίας, στο ύψος της διασταύρωσης για Καλλιρρόη, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη δημιουργίας Μονάδας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων στην περιοχή, που έχει προταθεί από την ανάδοχο εταιρεία ΤΕΡΝΑ.

Διαβάστε περισσότερα...

Έχασε μέσα στην Τρίπολη ο Αρκαδικός στην πρεμιέρα της Α2

Ανώτερο το Λαύριο πέρασε νικηφόρα από τη Τρίπολη επικρατώντας του Αρκαδικού με 73-63. Οι απουσίες των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη ποιότητα του ρόστερ των φιλοξενούμενων έφεραν το τελικό αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο.   Διαιτητές: Βαρδάλος – Τσούνας – Κωνσταντινόπουλος.   Τα δεκάλεπτα: 17-14, 27-38, 45-54, 63-73.  

Διαβάστε περισσότερα...

Εποχικές ιώσεις – Πως μεταδίδονται, τι να προσέχουμε και πώς να προφυλαχθούμε (vd)

Αυτή την εποχή υπάρχει έξαρση στις ιώσεις και το Καλημέρα Αρκαδία απευθύνθηκε στον Χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο Αλέξιο Βαρδουνιώτη ο οποίος μας απάντησε σε απλά ερωτήματα για τις εποχικές ιώσεις, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Διαβάστε περισσότερα...

Ισχυρός σεισμός 6.3 Ρίχτερ στην Κρήτη! Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο (vd)

Μεγέθους 6,3 βαθμών ήταν η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 16:12 το απόγευμα του Σαββάτου δυτικά του νομού Χανίων, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 23 χιλιόμετρα και μέχρι στιγμής σημειώθηκαν τουλάχιστον τρεις μετασεισμοί, μικρότερου μεγέθους.

Διαβάστε περισσότερα...

500 παιδιά έπαιξαν μπάσκετ στο τουρνουά «3 on 3» στην Τεγέα (εικόνες-βίντεο)

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή των παιδιών στο τουρνουά μπάσκετ «3 On 3» στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην Επισκοπή Τεγέας. Συνολικά, 500 παιδιά, διαφόρων ηλικιών, αγόρια και κορίτσια συμμετείχαν στο τουρνουά, έπαιξαν μπάσκετ και διασκέδασαν.

Διαβάστε περισσότερα...

Καιρός - Απότομη πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη!

Μετά από το διάστημα καλοκαιρίας αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και την νέα εβδομάδα δείχνει ο καιρός να αλλάζει στις 17-18 του μήνα πρόσκαιρα με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...