Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Το … κονσέρτο για πολυβόλα, το «αντίο» του Μανώλη και οι άφαντες προσκλήσεις του «Γιάννου»!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ καληνυχτάκηδες! Εδώ είμαστε και σήμερα. Πιστοί στο ραντεβού μας με το παρασκήνιο και το ...κουτσομπολιό! Όλα εδώ γράφονται μεταξύ σοβαρού και αστείου ισορροπώντας με την πραγματικότητα που χαρακτηρίζει την καθημερινότητά μας. Φτιάξατε καφέ? ...ξεκινάμε.

Διαβάστε περισσότερα...

100 πεζοπόροι – ορειβάτες του ΣΑΟΟ εξόρμησαν στην Αρχαία Μεσσήνη (εικόνες)

Μια ξεχωριστή εξόρμηση πραγματοποίησε ο ΣΑΟΟ την Κυριακή 13.10.13, στη Μεσσηνία!

100 πεζοπόροι - ορειβάτες, επιβιβάστηκαν το πρωί σε δύο λεωφορεία με κατεύθυνση, αρχικώς την Παλαιά Μονή Βουλκάνου, στα όρια της Ιθώμης – και στη συνέχεια στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης με κατάληξη το χωριό Χαραυγή και τους εξαιρετικής ομορφιάς παρακείμενους καταρράκτες και λίμνες.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο πλαίσιο για κανόνες και προσφορές στα καταστήματα

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Άστρους αναφέρει ότι «ο νέος νόμος 4177/2013 «Κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και άλλες διατάξεις» θεσπίζει τις διατάξεις για τις εκπτώσεις και τις προσφορές.

Διαβάστε περισσότερα...

Εργοστάσιο απορριμμάτων - Στην Καλλιρόη πάει ο Τατούλης για συζήτηση με τους πολίτες!

«Δεν θα δεχθούμε οποιοδήποτε έργο χωρίς την αυστηρότητα τήρησης των προβλέψεων από το νόμο. Χωρίς μελέτη για τους αρχαιολογικούς χώρους, χωρίς μελέτη για τον υδροφόρο ορίζοντα, χωρίς κυκλοφοριακή, δασική και αντισεισμική μελέτη δεν θα γίνει κανένα έργο» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την πρόταση της προσωρινής αναδόχου εταιρείας για την εγκατάσταση μίας μονάδας ολοκληρωμένης διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην Καλλιρόη του Δήμου Οιχαλίας.

Διαβάστε περισσότερα...

«Βράζουν» στη Δημοτική Κοινότητα με το Δήμο Τρίπολης! Δεν συνεδρίασαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας και σκέφτονται παραιτήσεις! (vd)

Δε συνεδρίασε η δημοτική κοινότητα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαξίωση του οργάνου από τον ίδιο το Δήμο Τρίπολης.

Σε πολλές συνεδριάσεις έχει τονιστεί και χιλιοειπωθεί τόσο από τα μέλη της πλειοψηφίας και τον πρόεδρο όσο και από τα μέλη της μειοψηφίας ότι η άποψη και οι αποφάσεις της δημοτικής κοινότητας δεν λαμβάνονται υπόψη από το Δήμο, γεγονός που τους καθιστά εντελώς αμέτοχους ακόμα σε μια πόλη για την οποία είναι υπεύθυνοι να λαμβάνουν αποφάσεις με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της και την διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών της.

Διαβάστε περισσότερα...

190 συμμετοχές στο τουρνουά τένις Κολοκοτρώνεια στην Τρίπολη (εικόνες-βίντεο)!

Το 3ο τουρνουά tennis Κολοκοτρώνεια Open 2013 έγινε για Τρίτη χρονιά στην Τρίπολη. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 190 και ήραν παίχτες από όλη την Πελοπόννησο, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Την Κυριακή έγιναν οι τελικοί του τουρνουά στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Αντίγραφο της θαυματουργού εικόνας Παναγίας Προυσιωτίσσης υποδέχεται η Μεγαλόπολη!

Στις 24 Ὀκτωβρίου 2013 καί ὥρα 1:00 τό μεσημέρι νά ὑποδεχθοῦμε ὅλοι μαζί στό κέντρο τῆς Μεγαλόπολης ἀντίγραφο τῆς θαυματουργοῦ εἰκόνος Παναγίας Προυσιωτίσσης ἀπό τήν Ἱερά Μητρόπολη Καρπενησίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Τατούλης για τις μονάδες σκουπιδιών: «Δεν είπα ποτέ και πουθενά ότι συμφωνώ με τη μία ή με την άλλη θέση»! (vd)

Στην τελική του τοποθέτηση, στο περιφερειακό συμβούλιο, για την υπόθεση της λειτουργίας μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στην Καλλιρρόη Μεσσηνίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Μεταξύ άλλων, είπε:

Διαβάστε περισσότερα...

Από 1,25 ως 1,3 ευρώ το λίτρο αναμένεται να διαμορφωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης

Από 1,25 έως 1,3 ευρώ το λίτρο αναμένεται να διαμορφωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης αύριο κατά την έναρξη της χειμερινής περιόδου, με βάση τα σημερινά δεδομένα διεθνών τιμών και ισοτιμιών. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές των πρατηριούχων, το ενδιαφέρον των καταναλωτών για αγορά πετρελαίου είναι σχεδόν ανύπαρκτο, κάτι που αποδίδεται στην υψηλή τιμή, στις καλές μέχρι στιγμής καιρικές συνθήκες και στο γεγονός ότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη από το υπουργείο Οικονομικών τα σχετικά με την καταβολή επιδόματος θέρμανσης, δηλαδή το ύψος της επιδότησης και οι προϋποθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Βραβεύτηκε η Σχολή Αργυροχρυσοχοϊας Στεμνίτσας από την Περιφέρεια Αττικής

Βραβεύτηκε η Σχολή Αργυροχρυσοχοϊας Στεμνίτσας από την Περιφέρεια Αττικής για την προσφορά της στην 3η Συνάντηση Πολιτιστικών Φορέων Δυτικής Αττικής. Ακολούθησε εκτενής αναφορά στο έργο της Σχολής.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...