Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Η μαθητική παρέλαση για την επέτειο του "ΟΧΙ" στο Λεωνίδιο (vd)

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του Leonidion.gr, από τις εορταστικές εκδηλώσεις και την μαθητική παρέλαση στο Λεωνίδιο, για την εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Διαβάστε περισσότερα...

Για τις μαθητικές παρελάσεις

Υπό την ιδιότητά μου, άλλοτε ως προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, άλλοτε ως απλού δημοτικού συμβούλου, παρακολουθούσα τις παρελάσεις στην πόλη μου από την εξέδρα των «επισήμων». Κι άλλες φορές, παρά τις παραπάνω δύο ιδιότητες, από το πεζοδρόμιο, μαζί με όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες, όταν μάλιστα συμμετείχαν – παρήλαυναν τα παιδιά μου. Δεν με είχε απασχολήσει ιδιαίτερα το ζήτημα που άκουγα να αναφέρεται,  αν δηλ. πρέπει να καταργηθεί η μαθητική παρέλαση.

Διαβάστε περισσότερα...

Τροχαίο ο Μπάμπης Αλεξόπουλος – Ευχές γα γρήγορη ανάρρωση από τον Αρκαδικό

Το διοικητικό συμβούλιο, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες του Αρκαδικού εύχονται περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα παρκέ στον προπονητή της ομάδας Μπάμπη Αλεξόπουλο μετά το

Διαβάστε περισσότερα...

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη (εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε  ο εορτασμός της επετείου του » ΟΧΙ » της 28ης Οκτωβρίου στην Μεγαλόπολη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Καφενείου της Μεγαλόπολης, από την κατάθεση στεφάνων , την παρέλαση και τους χορούς των μαθητών στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Επέστρεψε από την Αργεντινή ο Μπαρτολίνι

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους ανθρώπους του Αστέρα, καθώς ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι επέστρεψε στην Τρίπολη από την Αργεντινή, προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας του.

Διαβάστε περισσότερα...

Δηλώσατε συμμετοχή για το μεγάλο διαγωνισμό του Καλημέρα Αρκαδία;

Ένας τυχερός ή μια τυχερή θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει από το Καλημέρα Αρκαδία, 5 συνεδρίες laser Αλεξανδρίτη για πρόσωπο, μασχάλες ή μπικίνι, εντελώς δωρεάν, από τον πλαστικό χειρούργο Μιχάλη Κουτσούρη.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...