Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Το μπλουζάκι του Προέδρου, το ντέρμπι από τα παλιά και τα μαχαίρια για τη νέα ανάπλαση!

- Γεια σας, φανατικοί μου καληνυχτάκηδες και φανατικοί εχθροί. Μια καλημέρα είναι αυτή πείτε τη και ας πέσει κάτω. ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλη την Αρκαδία όπου κι αν αυτή βρίσκεται.

Διαβάστε περισσότερα...

Πάει για οριστικό κλείσιμο ο ΧΥΤΑ Φυλής που δέχεται τα σκουπίδια της Τρίπολης;

Πρόταση για οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής (εκεί που πάνε τα σκουπίδια της Τρίπολης) κάνει ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, εάν δεν ληφθούν μέτρα από την Ελληνική Αστυνομία. 

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο διοικητικό συμβούλιο για την αδελφότητα Κερασίτσας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Κερασίτσας "Αδελφότης Κερασίτσας" τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Σε αναμονή για τους χώρους που θα προτείνει η ΤΕΡΝΑ να εγκαταστήσει τις μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων της Πελοποννήσου

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστοί και θα τεθούν σε διαβούλευση, οι χώροι που θα προταθούν από την ανάδοχο εταιρία ΤΕΡΝΑ, για την εγκατάσταση των μονάδων ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Αυτό επισήμανε η αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, διαψεύδοντας ότι έχει προταθεί συγκεκριμένη έκταση στην περιοχή του χωριού Γέφυρα Μεγαλόπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

«Κατεβάστε» δωρεάν το τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Καλημέρα Αρκαδία»!

Από σήμερα, έχετε τη δυνατότητα, να διαβάσετε, σε ηλεκτρονική μορφή, εντελώς δωρεάν, το περιοδικό «Καλημέρα Αρκαδία»!

Όσοι, δεν το έχετε πάρει στα χέρια σας, μπορείτε πολύ απλά να το «κατεβάσετε» και να το διαβάσετε!

Διαβάστε περισσότερα...

10 νεκροί από τροχαία ατυχήματα το Σεπτέμβριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Σύμφωνα με στοιχεία της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου το Σεπτέμβριο σε Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία σημειώθηκαν συνολικά 63 τροχαία ατυχήματα, αύξηση 11% σε σχέση με την περσινή χρονιά κατά την οποία είχαν σημειωθεί 57.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Συζήτησαν 4 ώρες για να αποφασίσουν την … άλλη Τετάρτη για το μέλλον του Χιονοδρομικού!

 

Μετά από περίπου τέσσερις ώρες συζήτησης, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης δεν κατέληξε σε απόφαση για το μέλλον του Χιονοδρομικού. Αυτό το οποίο αποφασίστηκε είναι να γίνει νέα συνεδρίαση την προσεχή Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα, με δύο προϋποθέσεις.

Από τη μία πλευρά, ο Δήμος Τρίπολης θα διερευνήσει αν νομικά μπορεί να γίνει η μίσθωση των εκτάσεων του Μαινάλου, που είναι στην ιδιοκτησία του ΕΟΣ Τρίπολης και από την άλλη πλευρά ο ΕΟΣ κλήθηκε να φέρει πρόταση για μικρότερο μίσθωμα από τις 23.000 ευρώ που αρχικά είχε ζητήσει για κάθε χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...