Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Τα έργα που σχεδιάζονται στην Τρίπολη για το 2014– Ποδηλατοδρόμος, κεντρική πλατεία και αναβάθμιση Κολυμβητήριου!

Η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε το τεχνικό πρόγραμμα του 2014 που περιλαμβάνει όλα τα έργα και τις μελέτες του Δήμου Τρίπολης.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» συνόψισε τα έργα που σχεδιάζονται να ξεκινήσουν μέσα στο 2014 και είναι…

Διαβάστε περισσότερα...

Πέθανε ο Νίκος Φώσκολος...

«Η υπολοχαγός Νατάσσα» (1970) του Νίκου Φώσκολου, κατέχει το ρεκόρ της πιο εμπορικής ταινίας του ελληνικού σινεμά. Δεν ήταν η μόνη πρωτιά στην πολύχρονη καλλιτεχνική διαδρομή του σκηνοθέτη, σεναριογράφου Νίκου Φώσκολου, που πέθανε σήμερα σε ηλικία 86 ετών. Ο «Άγνωστος πόλεμος», σε δικό του σενάριο, ήταν η ασπρόμαυρη τηλεοπτική σειρά που καθήλωνε τους θεατές καθημερινά στους δέκτες τους από το 1971 έως το 1974 στην ΥΕΝΕΔ, σημειώνοντας ιλιγγιώδη ποσοστά θεαματικότητας. Μεγάλη επιτυχία έκανε και χρόνια αργότερα, στην ιδιωτική τηλεόραση με τη σειρά «Λάμψη», της οποίας η διάρκεια κράτησε 14 χρόνια (1991-2005) με 3.457 επεισόδια.

Διαβάστε περισσότερα...

Την απεργία της 6ης Νοεμβρίου στην Αρκαδία σχεδιάζουν στο Εργατικό Κέντρο (vd)

 

Σύσκεψη έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Εργατικό Κέντρο,  προκειμένου να υπάρξει σωστή προετοιμασία για την απεργία της 6ης Νοεμβρίου, στην Αρκαδία. Η συμμετοχή των εργατικών σωματείων δεν ήταν ικανοποιητική, γεγονός που δεν είναι ενθαρρυντικό για την απεργία.

Σε κάθε περίπτωση η απεργία θεωρείται πολύ σημαντική σε μία περίοδο πολύ κρίσιμη για τους εργαζομένους. 

Διαβάστε περισσότερα...

Οι κλοπές τροφίμων, τα … τραγούδια του δασκάλου και η … χαλαρότητα του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο!

- Καλημέρα Αρκάδες, καλημέρα τιμημένα γηρατειά και ανήσυχα νιάτα. Καλημέρα βιοπαλαιστές και βιομήχανοι. Καλημέρα πολιτικοί και καλλιτέχνες. Καλημέρα συνάνθρωποι και πατριώτες. Καλημέρα σε όλους μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Διαθεσιμότητα και κινητικότητα ανησυχούν τους εργαζόμενους του ψυχιατρείου της Τρίπολης

Τους τελευταίους μήνες και μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο της υγείας, το 7μελες διοικητικό συμβούλιο  του συλλόγου εργαζομένων του ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης συμμετείχε σε κοινή συνάντηση με όλα τα ΔΣ των ψυχιατρείων στα γραφεία της ΠΟΕΔΗΝ στις 28/8/2013 και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 3/9/2013.

Διαβάστε περισσότερα...

«Πεντάμηνα» στην Αρκαδία-Ποιοι προσλαμβάνονται και ποιοι αποκλείονται (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)!

Αναρτήθηκαν σήμερα 30 Οκτωβρίου 2013:

Α. Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς  Εργασίας» ο οποίος αφορά σε πάρα πολλούς ωφελούμενους ανέργους κατηγορίας  Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.) Γενικών Καθηκόντων στην Αρκαδία, οι οποίοι θα εργαστούν  με πλήρη απασχόληση για 5 μήνες σε Περιφέρειες και Δήμους (Δημόσια πρόσκληση 4/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ).

Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτάζει το παρεκκλήσι του Νοσοκομείου

Γίνεται γνωστό σε όλους τους ευσεβείς και φιλέορτους χριστιανούς ότι την 1η Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, εορτή των Αγίων Κοσμά & Δαμιανού των Αναργύρων, εορτάζει το παρεκκλήσιο των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στον περίβολο του Νοσοκομείου.

Διαβάστε περισσότερα...

Κυκλοφοριακό αλαλούμ στην Τρίπολη – Όλο και χειροτερεύει η κατάσταση (εικόνες)!

Το κυκλοφοριακό αλαλούμ σε διάφορα σημεία της Τρίπολης, όχι μόνο συνεχίζεται αλλά χειροτερεύει κιόλας!

Μεγάλο πρόβλημα με το παρκάρισμα έχει το Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης. Οι εργασίες για τη δημιουργία του νέου ψυχιατρικού τομέα έχουν ξεκινήσει, εκεί όπου καθημερινά πάρκαραν πολλά αυτοκίνητα, τα οποία πλέον παρκάρουν πάνω στο δρόμο.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...