Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Ρεπό η Δόξα – Πλησίασαν ΑΕΚ, Πανθυρεατικός και Τεγέα!

Το γεγονός ότι αυτή την αγωνιστική είχε ρεπό η Δόξα Μεγαλόπολης, επέτρεψε σε ΑΕΚ (αν και δεν νίκησε), Πανθυρεατικό και Τεγέα, να πλησιάσουν την κορυφή στους δυο πόντους! Χωρίς βαθμό παραμένει η Μελιγού…

Διαβάστε περισσότερα...

Β’ Κατηγορία – Άρχισε ο 2ος όμιλος – Αήττητη η Ελπίδα στον 1ο όμιλο

Τρίτη νίκη σε τρεις αγώνες για την Ελπίδα στον 1ο όμιλο της δεύτερης τοπικής κατηγορίας ποδοσφαίρου. Αυτό το Σαββατοκύριακο άρχισε και το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου με νίκες για Αχιλλέα, Φορτούνα και Κορακοβούνι.

Διαβάστε περισσότερα...

Κάηκε φορτηγό πίσω από το 1ο Λύκειο της Τρίπολης (φωτογραφίες)

Φωτιά ξέσπασε στο εγκαταλελειμμένο φορτηγό που βρίσκεται στην οδό Αισχύλου, πίσω από το 1ο Λύκειο, δίπλα στο λόφο, περίπου στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, για αδιευκρίνιστους –μέχρι στιγμής- λόγους, σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής.

Διαβάστε περισσότερα...

Ένταση στην Παλαιόχουνη για τα σκουπίδια – Αποδοκιμάστηκε ο Γιαννακούρας (vd)

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έγινε την Κυριακή στην Παλαιόχουνη Βαλτετσίου, στο Δημοτικό Σχολείο του Χωριού. Το αντικείμενο της συγκέντρωσης ήταν οι κάτοικοι του χωριού και της γύρω περιοχής να συντονίσουν των αγώνα τους ενάντια στη δημιουργία εργοστασίου – μονάδας - επεξεργασίας απορριμμάτων (ανάμεσα σε Παλαιόχουνη και Κεραστάρι) που σχεδιάζει να κάνει η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, που είναι προσωρινή ανάδοχος του διαγωνισμού της περιφέρειας.

Διαβάστε περισσότερα...

Δύο τραυματισμοί κυνηγών στο Χρυσοβίτσι μέσα σε δύο μέρες - Συνελήφθη 26χρονος

Ακόμα δύο ατυχήματα κατά τη διάρκεια κυνηγιού έρχονται να προστεθούν στον κατάλογο των δυσάρεστων περιστατικών που γνωρίζει το κυνήγι στην Αρκαδία.

Διαβάστε περισσότερα...

Μια πρώτη ματιά στο νέο Μουσείο της Τεγέας από τους ποδηλάτες του ΣΑΟΟ (εικόνες)!

Το νέο Μουσείο της Τεγέας, στην Αλέα, άνοιξε άτυπα τις πύλες του για τους εκδρομείς του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων οι οποίοι το επισκέφθηκαν σήμερα ποδηλατώντας από την Τρίπολη. Την ξενάγηση στον χώρο του ανακαινισμένου κτηρίου, και στον γειτονικό ναό της Αλέας Αθηνάς, ανέλαβε ο αρχαιολόγος της ΛΘ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων κ. Γρηγορακάκης.

Διαβάστε περισσότερα...

Δύο Ρουμάνες συνελήφθησαν γιατί προωθούσαν τα ανήλικα παιδιά τους στην επαιτεία!

Συνελήφθησαν, χθες (16.11.2013) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, δύο αλλοδαπές υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 41 και 46 ετών αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε,

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...