Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Άκρως επικίνδυνο το μισογκρεμισμένο γεφύρι στην είσοδο των Λαγκαδίων στη Γορτυνία (εικόνες)

Απαράδεκτη εικόνα παρουσιάζει το γεφύρι το οποίο αποτελεί τη μία και μοναδική είσοδο στα Λαγκάδια της Γορτυνίας (από την πλευρά της Αρκαδίας).

Το γεφύρι έχει σπάσει και ολόκληρα κομμάτια στα πλάγια έχουν αποκολληθεί. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος για τους διερχόμενους οδηγούς.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση φιλόζωων στην Τρίπολη – Παράπονα για το Δήμο, καταγγελίες για φόλες και αναζήτηση χώρου για αδέσποτα! (vd)

Συνάντηση φιλόζωων έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην Τρίπολη. Στη συνάντηση συμμετείχαν περίπου 50 άτομα που βρέθηκαν και συζήτησαν στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου.

Το «παρών» έδωσαν –μεταξύ άλλων – δύο μέλη από το φιλοζωικό σωματείο της Νέας Φιλαδέλφειας στην Αθηνά και από τον φιλοζωικό σύλλογο των Μεγάρων. Κοινή παραδοχή ήταν ότι το παν είναι η παιδεία και η αφύπνιση των πολιτών για θέματα που αφορούν τα ζώα» και ότι «ο δήμος είμαστε όλοι εμείς και όχι μονό όσοι δουλεύουν στο δημαρχείο».

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα Τεχνητή Πίστα Αναρρίχησης από τον ΕΟΣ στην Τρίπολη!

Το Σάββατο 9-11-2013 και ώρα 6.40’ μ.μ., ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας καλεί στα εντευκτήρια του (Λαγοπάτη 43), για να εγκαινιάσουμε μαζί τη νέα Τεχνητή Πίστα Αναρρίχησης, η οποία κατασκευάσθηκε χάρη στο μεράκι, τον κόπο και την υποστήριξη μελών, αθλητών και φίλων του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα...

Απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Πετρινού από το ΠΑΜΕ στις 6 Νοεμβρίου

Η Επιτροπή εκπαιδευτικών Αρκαδίας του ΠΑΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει: «Μπροστά μας έχουμε ένα μακρόχρονο και δύσκολο αγώνα που απαιτεί αντοχή και καθαρή γραμμή αντιπαράθεσης με το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής, με την στρατηγική κεφαλαίου - ΕΕ και έχει σαν προϋπόθεση το δυνάμωμα της λαϊκής συμμαχίας, τη δραστήρια και ενεργητική συμμετοχή όλων μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Στέλιος Μπουζιάνης εκλέχτηκε νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας βάση της εγκυκλίου της οργάνωσης.

Νέος πρόεδρος εξελέγη ο μέχρι πρότινος Γ.Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Λεωνιδίου Μπουζιάνης Στέλιος. 

Διαβάστε περισσότερα...

«Τρένο» πάνε ΑΕΚ Τρίπολης και Δόξα Μεγαλόπολης

SΤέσσερις αγωνιστικές μετά την έναρξη της πρώτης τοπικής κατηγορίας ποδοσφαίρου και η ΑΕΚ με τη Δόξα μετρούν ισάριθμές νίκες. Ήδη έχουν ξεφύγει στη βαθμολογία, ενώ στην τελευταία θέση είναι η Μελιγού που δεν έχει κανέναν πόντο!

Διαβάστε περισσότερα...

Ισόπαλος ο Αστέρας στην Κομοτηνή και στη 4η θέση της βαθμολογίας! Γκολάρα από τον Ουσέρο (vd)

(VIDEO) Ισόβαθμοι παραμένουν Πανθρακικός και Αστέρας Τρίπολης, μετά το μεταξύ τους 1-1 στην Κομοτηνή, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Αστέρας πλέον έχει 14 πόντους και «έπιασε» τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση, ενώ ισοβαθμεί και με Πανθρακικό, Γιάννινα και Εργοτέλη.

Διαβάστε περισσότερα...

Στα 10 καλύτερα γκολ του κόσμου το ανάποδο ψαλίδι του De Blasis! (vd)

Ανάμεσα στα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας που πέρασε, στα γήπεδα ολόκληρου του πλανήτη, βρίσκεται το ανάποδο ψαλίδι του Αργεντινού μεσοεπιθετικού του Αστέρα Τρίπολης, De Blasis, που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Φυσικά, το γκολ αυτό ήταν το καλύτερο στη σούπερ λιγκ, ενώ ο De Blasis ανακηρύχτηκε και mvp!

 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...