Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

25.000 $ μάζεψαν οι Αρκάδες της Αμερικής! Θα δοθούν και για την Παιδιατρική του Νοσοκομείου! (vd)

Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου, 2013, η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής και Midwest περιοχή της, οργάνωσαν την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τους!

Διαβάστε περισσότερα...

Σοβαρή καταγγελία: «Το νερό στα Λαγκάδια κάνει μόνο για καθαριότητα στην .. τουαλέτα»!

«Πολλά λεφτά διατέθηκαν και θα διατεθούν για να πάθουμε όλοι...τύφο!». Αυτός είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης της Λαϊκής Συσπείρωσης Γορτυνίας για την ύδρευση στα Λαγκάδια!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Διαβάστε περισσότερα...

Η Χορωδία Τριπόλεως τέλεσε τα προεόρτια για τον Άγιο Διονύσιο (εικόνες)

Την Κυριακή 15η Δεκεμβρίου 2013, η Χορωδία Τριπόλεως τέλεσε τα προεόρτια για  τον Άγιο Διονύσιο Επίσκοπο Αιγίνης  και Πολιούχο Ζακύνθου τον Θαυματουργό  και  προστάτη της.

Διαβάστε περισσότερα...

Νίκησε και ανέβηκε 4ος ο Αστέρας!

Επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για τον Αστέρα Τρίπολης, που επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπαράλες με πέναλτι.

Διαβάστε περισσότερα...

Όλα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες στις τοπικές κατηγορίες ποδοσφαίρου!

 

Με νίκες συνέχισαν Πανθυρεατικός και Δόξα στην πρώτη κατηγορία, ενώ στη δεύτερη κατηγορία η Ελπίδα έχασε αλλά παραμένει πρώτη στον Α’ Όμιλο ενώ ο Νικηταράς κέρδισε και είναι στην κορυφή στο Β’ Όμιλο.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ θα τυγχάνουν πάντοτε προστασίας, αναφέρει ο Επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ

Δεν θα θιγούν οι καταθέσεις το συνολικό ποσό των οποίων ανέρχεται σε 100.000 ευρώ και κάτω σε περίπτωση που χρειαστεί να διασωθεί-εξυγιανθεί με ίδια μέσα (bail-in) μια τράπεζα, αν χρεοκοπήσει, αναφέρει ο Επίτροπος για την Εσωτερική Αγορά Μισέλ Μπαρνιέ στο ‘Εθνος της Κυριακής.

Διαβάστε περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης από τον «Θυρεάτη» στο Άστρος

Ο σύλλογος «Θυρεάτης» συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο, σας καλεί στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης που πραγματοποιεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 8:30μ.μ. υπό την ευγενική χορηγία του ιδρύματος μνήμης Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδρύματος. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η ομάδα παραδοσιακού πολυφωνικού τραγουδιού του συλλόγου καθώς επίσης και χορευτικά τμήματα του και θα παρουσιαστούν κάλαντα, χοροί και έθιμα που συναντάμε σε διαφορές περιοχές της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του δωδεκαήμερου. 

Διαβάστε περισσότερα...

Φόρος ακινήτων και πλημμύρες οι μεγάλοι «πονοκέφαλοι» για τη Νότια Κυνουρία (vd)

Πρόβλημα αποτελούν οι υψηλές αντικειμενικές αξίες σε περιοχές της Νότιας Κυνουρίας και για το λόγο αυτό ιδιοκτήτες ζητούν την εναρμόνιση τους με τα σημερινά δεδομένα, καθώς πιστεύουν ότι διαπράχθηκε αδικία εις βάρος τους, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr ο δήμαρχος Γιάννης Μαρνέρης.

Διαβάστε περισσότερα...

Από 1/1/14 επίδομα ανεργίας για 175.000 μακροχρόνια ανέργους

Δωδεκάμηνο επίδομα μακροχρόνιας ανεργίας ύψους 200 ευρώ μηνιαίως δικαιούνται από την 1η Ιανουαρίου 2014 περίπου 175.000 άνεργοι που παραμένουν στην ανεργία πέραν των δώδεκα μηνών. Αυτό προβλέπει κοινή υπουργική απόφαση, την οποία παρουσιάζει Το Βήμα της Κυριακής.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκπληκτικό βίντεο που δείχνει την τεχνητή λίμνη του Λάδωνα από ψηλά!

Το «Καλημέρα Αρκαδία» αναρτά σήμερα ένα εκπληκτικό βίντεο που δείχνει την τεχνητή Λίμνη του Λάδωνα, στη Γορτυνία, από ψηλά!

Η λίμνη έχει σχήμα «φιδιού» και το φράγμα ολοκληρώθηκε το 1955, πριν από σχεδόν εξήντα χρόνια, σε μία απόσταση περίπου δέκα χιλιομέτρων από τα Τρόπαια, στη θέση «Πήδημα».

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...