Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Π. Βαλασόπουλος: «Παράδειγμα προς μίμηση για όλο τον Ελληνισμό η δωρεά Γκουντάνη στο Νοσοκομείο» (vd)

Ο άνθρωπος που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για να ολοκληρωθεί τελικά με επιτυχία η μυθική δωρεά Γκουντάνη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ο ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Υγείας, Παναγιώτης Βαλασόπουλος μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» και αφού ευχήθηκε ομοψυχία για το Ελληνικό Έθνος, προσέθεσε ότι «σε αυτή την Ελλάδα της κρίσης βρέθηκε μια ομογενής να διαθέσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Είναι παράδειγμά προς μίμηση για όλο τον Ελληνισμό». 

 

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου μιλά για όλα αποκλειστικά στο «Καλημέρα Αρκαδία»! (vd)

Αποκλειστικά στο «Καλημέρα Αρκαδία» μίλησε ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Νικόλαος Χρόνης, μετά την αποδοχή της μεγάλης δωρεάς Γκουντάνη.

Δίνει αρχικά τις ευχές του για το 2014 και στη συνέχεια αναφέρεται σε θέματα τα οποία αφορούν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ρεβελιώτης προς Γκουντάνη: «Με τη δωρεά σας θα αντιμετωπιστούν άμεσα και καίρια σοβαρά ιατρικά περιστατικά»

Επιστολή προς την Γιαννούλα Γκουντάνη που δώρισε 600.000 ευρώ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης απέστειλε ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, Γιώργος Ρεβελιώτης.

Την επιστολή παρουσιάζει το «Καλημέρα Αρκαδία» και έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Φοβούνται μη θρηνήσουν ζωές στη Β. Κυνουρία–Ξέμεινε από οδηγούς ασθενοφόρων μία περιοχή 10.000 ανθρώπων…

Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελεί στη Βόρεια Κυνουρία η έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας του Άστρους. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε και αποφάσισε ότι απαιτεί από τους αρμόδιους Φορείς (Κέντρο Υγείας Άστρους, Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, Υπουργείο Υγείας), να πράξουν τα δέοντα ώστε να δοθεί ΑΜΕΣΗ λύση στο υπαρκτό  πρόβλημα έλλειψης οδηγών στο Κέντρο Υγείας Άστρους, με οποιοδήποτε τρόπο κρίνεται  προσφορότερος, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις και να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Διαβάστε περισσότερα...

«Κατέβασε» νερό ο ποταμός «Πρεγασιώτης» στον Τυρό Κυνουρίας (εικόνες)!

Μετά την καταιγίδα που άρχισε χθες τα ξημερώματα ο ποταμός ''Πρεγασιώτης'' κατέβασε νερό αποκόπτοντας για άλλη μια φορά την παραλιακή οδό του Τυρού προς το λιμάνι δημιουργώντας προβλήματα στους πεζούς αφού δεν υπάρχει πεζογέφυρα για την μετακίνηση τους το ίδιο συμβαίνει και όταν υπάρχει έντονη θαλασσοταραχή με τα νερά εισέρχονται σε βάθος 50 μέτρων προς τα μέσα λόγω χαμηλότερου ύψους του δρόμου από την ανώτερη στάθμη της θάλασσας.

Διαβάστε περισσότερα...

Γκάλοπ για την αιθαλομίχλη – «Υπερβολικός ο ντόρος» λένε κάτοικοι της Τρίπολης (vd)!

Μεγάλος ντόρος έγινε τις τελευταίες μέρες για την εμφάνιση της αιθαλομίχλης με τα αθηναϊκά ΜΜΕ φαίνεται να διογκώνουν το πρόβλημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μέρες που το πρόβλημα είναι έντονο και στην πόλη μας ή ότι η αιθαλομίχλη δεν δημιουργεί προβλήματα στην υγείας μας, όπως ήδη έχει επισημάνει και ο ειδικός

Διαβάστε περισσότερα...

Παραμύθια, μαγικά και ευχές στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Τρίπολης! (vd)

Tο Χωριό των Χριστουγέννων της Τρίπολης επισκέφτηκε το Σάββατο η κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» και κατέγραψε ωραίες εικόνες με παιδάκια να ακούνε παραμύθια, να παίζουν και να φωτογραφίζονται με τον Άγιο Βασίλη και να παρακολουθούν ταχυδακτυλουργικά κόλπα!

Διαβάστε περισσότερα...

Περίπτερο του Δήμου επισκέφθηκε αντιπροσωπία της ομάδος Μπάσκετ ανδρών της Γορτυνίας!

Αντιπροσωπία    της  ομάδος   Μπάσκετ   ανδρών  επισκέφτηκε   το  περίπτερο   του  Δήμου  Γορτυνίας.  Εκπροσώπησε   τόσο   το  Σύλλογο  των  απανταχού  Δοξιωτών, που  παίζουν    υπό  την  σκέπη  του, όσο  άλλωστε  και  για  τον  Δήμο  τις  Γορτυνίας  που  είναι   και  χορηγός. 

Διαβάστε περισσότερα...

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 16χρονης που είχε χαθεί στην Κορινθία

Η περιπέτεια της Μαρίας Ζαμπουλάκη 16 ετών, έληξε το απόγευμα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Χάρη στην ευαισθητοποίηση και άμεση ανταπόκριση συνανθρώπου μας ο οποίος την αναγνώρισε λόγω της δημοσιοποίησης της φωτογραφίας της στα Μ.Μ.Ε. καθώς και χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, η Μαρία βρέθηκε στην περιοχή του Βραχατίου Κορινθίας και είναι καλά στην υγεία της.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρωτιές για έξι αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)

Με επιτυχίες έξι τον αριθμό έκλεισε η φετινή χρονιά για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, και μάλιστα στην πιο δύσκολη αποστολή του ομίλου μετά την Β εθνική που δεν είναι άλλη από τα mastersτης ΣΤ ΄ Ένωσης. Οι παίχτες του ομίλου της ΑΕΚ εκπροσωπώντας για ακόμη μια χρονιά την Αρκαδία σε αυτή την πολύ μεγάλη διοργάνωση αγωνίστηκαν για 2 ημέρες με τους 8 καλύτερους παίχτες της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...