Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Η περίφημη «Χιονότρυπα» της Κανδήλας! (εικόνες)

Πολλοί την έχουν ακούσει, αλλά λίγοι την έχουν βρει! Η Χιονότρυπα της Κανδήλας (εμείς οι Καντυλαίοι προτιμούμε την ιστορικά ορθότερη γραφή Κανδύλα, με ύψιλον) είναι μια απότομη φυσική κοιλότητα που έχει την ιδιότητα να διατηρεί παγωμένο χιόνι για πολλούς μήνες κάθε χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα...

Με καινούργιες μπάλες η επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αστέρα

Ξαναμπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων ο Αστέρας από σήμερα το απόγευμα, μετά την άδεια που έδωσε ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να περάσουν τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων με συγγενείς και φίλους.

Διαβάστε περισσότερα...

«Η αλήθεια για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο & οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ»

Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 θα γίνει ομιλία - συζήτηση στη Μεγαλόπολη, στις 6:30 το  απόγευμα, (Πρώην  αίθουσα  συνεδριάσεων  του  Δημοτικού  Συμβουλίου) με θέμα «Η αλήθεια για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο & οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε περισσότερα...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής το «γλέντι της Γ´ Λυκείου Λεβιδίου»

Οι μαθητές της Γ´ Λυκείου έμειναν ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου στο γλέντι τους, ωστόσο, είχαν μερικά ερωτηματικά σχετικά με τη μικρή στήριξη από την τοπική περιοχή. Βέβαια, αυτό δεν τους πτόησε καθόλου και πέρασαν μια νύχτα γεμάτη παράδοση, χορό και κέφι.

Διαβάστε περισσότερα...

Πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς από την Επάνω Χρέπα! (vd)

Το αλεξίπτωτο πλαγιάς (παραπέντε) είναι ένα πτητικό μέσο για τους λάτρεις της περιπέτειας, με χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Το άθλημα εκπροσωπείται στην πόλη μας από τον κ. Χρήστο Ψυχάρη, έναν βετεράνο του χώρου με περίπου 900 πτήσεις στο ενεργητικό του.

Διαβάστε περισσότερα...

Πείτε «Καλημέρα Αρκαδία» και κερδίστε μισό κιλό κουραμπιέδες από τον «Λούσιο»!

Ένα – ένα τα special deals που μπορείτε να βρείτε στο νέο γιορτινό τεύχος του free press περιοδικού «Καλημέρα Αρκαδία» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) παρουσιάζονται μέσα από το kalimera-arkadia.gr!

Με τα special deals έχετε μοναδικές ευκαιρίες για οικονομικές αγορές.

Διαβάστε περισσότερα...

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο στη Γορτυνία για να εντοπιστεί η ηλικιωμένη που χάθηκε στο χωριό Σπάθαρη

Από τα Χριστούγεννα αγνοείται μία 70χρονη ηλικιωμένη γυναίκα η οποία εξαφανίστηκε από το χωριό Σπάθαρη, κοντά στα Τρόπαια Γορτυνίας.

Η εξαφάνιση της όπως είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το «Καλημέρα Αρκαδία» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), δηλώθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα, αλλά μέχρι σήμερα, τέσσερις μέρες μετά, δεν έχει εντοπιστεί…

Διαβάστε περισσότερα...

«Καλούμε τον Δήμαρχο Γορτυνίας να σταματήσει τις απευθείας αναθέσεις και τις κατατμήσεις έργων»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Γορτυνίας για το Δημοτικό Προϋπολογισμό του 2014 και αναφέρει: «Ο προϋπολογισμός του 2014 που κατέθεσε η δημοτική αρχή είναι ενταγμένος στη γενικότερη ευρωπαϊκή πολιτική της πρόσδεσης των δήμων στην κεντρική διοίκηση (και μάλιστα υπό την εποπτεία πλέον του Οικονομικού Παρατηρητηρίου για τους ΟΤΑ που συστάθηκε από την ΕΕ), της ενίσχυσης της ανταποδοτικότητας και της φοροεπιδρομής

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...