Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Πνίγηκε» στον κόσμο η Καλαμάτα για τη «Λευκή Νύχτα» - Γλέντι σε όλη την πόλη και μοναδικές εκπτώσεις – Γιατί όχι και στην Τρίπολη; (vd)

«Πνίγηκε» στον κόσμο η Καλαμάτα για τη «Λευκή Νύχτα» - Γλέντι σε όλη την πόλη και μοναδικές εκπτώσεις – Γιατί όχι και στην Τρίπολη; (vd)

Το κέντρο της Καλαμάτας κατακλύστηκε από χιλιάδες κόσμος για τη μοναδική μεγάλη γιορτή της "Λευκής Νύχτας" που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας, το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν από τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου και παρέμειναν ανοιχτά, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ντόπιοι και επισκέπτες διασκέδασαν και παράλληλα έκαναν τα μεταμεσονύχτια ψώνια τους... Τα καταστήματα μόνο γι' αυτή τη νύχτα έβαλαν ειδικές εκπτώσεις από 50-70%.

Το σκηνικό συμπλήρωναν διάφορες μουσικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πλατείας αλλά και του πεζόδρομου.

Όσοι βρέθηκαν στην Καλαμάτα λοιπόν είχαν την ευκαιρία να ψωνίσουν φθηνά αλλά να ξεχάσουν τις έννοιες τους, αφού το όλο σκηνικό βοηθούσε πολύ...

Πρόκειται για μία πολύ έξυπνη ιδέα, που τονώνει την τοπική αγορά. Ίσως θα έπρεπε και σε τοπικό επίπεδο, ο Δήμος, ο Εμπορικός Σύλλογος και το Επιμελητήριο να οργανώσουν κάτι αντίστοιχο… Είναι μία καλή αφορμή αυτό που έγινε στην Καλαμάτα, για να ξεκινήσει μία τέτοια συζήτηση στην Τρίπολη…

Β.Π. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...