Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης για την έκθεση "Πελοπόννησος Expo": "Απαράδεκτο και αδιανόητο να μην δοθεί ο λόγος στον Δήμαρχο της Τρίπολης που φιλοξενεί το συγκεκριμένο γεγονός"

Τατούλης για την έκθεση "Πελοπόννησος Expo": "Απαράδεκτο και αδιανόητο να μην δοθεί ο λόγος στον Δήμαρχο της Τρίπολης που φιλοξενεί το συγκεκριμένο γεγονός"

                                             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

11.4.2024

Στην τελετή των εγκαινίων της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024» παρευρέθηκε ο πρ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» Πέτρος Τατούλης συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Ντίνα Νικολάκου, Θεόδωρο Οικονόμου και στελέχη της παράταξης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του κτηρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Ο κ. Τατούλης και οι συνεργάτες του, μετά το πέρας των εγκαινίων, επισκέφθηκαν  τα περίπτερα των εκθετών και συνομίλησαν με τους συμμετέχοντες.

Στη συνέχεια ο πρ. Περιφερειάρχης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Αισθανόμαστε ικανοποιημένοι που συνεχίζεται η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», μία έκθεση που ξεκινήσαμε ως Περιφερειακή Αρχή σε συνεργασία με τα επτά (7) Επιμελητήρια της Πελοποννήσου το 2016, με στόχο το συγκεκριμένο γεγονός να γίνει θεσμός.

Πάγια πολιτική άποψη μας είναι  ότι η συνένωση των δυνάμεων των παραγωγικών τάξεων σε συνεργασία με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης, μπορεί να δημιουργήσει στην Πελοπόννησο ένα σημαντικό εκθεσιακό γεγονός αντάξιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ως Περιφερειακή Αρχή με συνέπεια έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό, αναλάβαμε σχετικές πρωτοβουλίες, έτσι ώστε η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» να είναι η μεγαλύτερη έκθεση της Νοτίου Ελλάδας.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι το σημαντικότερο γεγονός για την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ήταν η διοργάνωση B2B (Business to Business) συναντήσεων με εκπροσώπους από επιχειρήσεις ξένων Χωρών από την Ρωσία, την Γερμανία, την Ολλανδία , την Πολωνία, την Ρουμανία, την Σερβία, την Βουλγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ με επιχειρηματίες από την Πελοπόννησο, επενδύοντας στην εξωστρέφεια.

Στην φετινή διοργάνωση δυστυχώς δεν ακούσαμε καμία αναφορά για επιχειρηματικές συναντήσεις. Η έκθεση ήταν υποβαθμισμένη, γιατί θεωρούμε ότι οι Κρατικοί και οι Αυτοδιοικητικοί φορείς δεν στήριξαν την προσπάθεια των Επιμελητηρίων όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα κατά την άποψη μας να μην υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Δυστυχώς η φετινή διοργάνωση μεταβλήθηκε σε κομματικό μονόλογο, αφού δεν δόθηκε  ο λόγος στους εκπροσώπους των κομμάτων. Θεωρούμε απαράδεκτο και αδιανόητο να μην δοθεί ο λόγος ούτε στον Δήμαρχο της Τρίπολης που φιλοξενεί το συγκεκριμένο γεγονός και ακόμη πιο απαράδεκτο ότι αντί από την διοργάνωση της έκθεσης να ενισχυθούν οι επιχειρηματίες της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου, προτιμήθηκαν… επαγγελματίες από την Κρήτη.

Μήπως η αιγίδα που έδωσε ο κ. Αυγενάκης συνοδευόταν και από την επιλογή επιχειρηματιών συμπολιτών του, όπως άλλωστε συνηθίζει;».

 

36 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    η Ντίνα είναι χαρισματική αυτη επρεπε να ειναι στο τιμονι της παραταξης και οχι ο πετρος το ναυαγιο εαν ηταν η ντινα αρχηγος σημερα θα ηταν περιφερειαρχης αλλα ειπαμε οι φιλοδοξοι δεν καταλαβαινουν τι θα πει αποσυρση και ποτε πρεπει να γινεται

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 06:59 Σύνδεσμος σχολίου

    20:23 Ποιος είναι καλός πολιτικός για σένα; Είναι ο Παπανδρέου, είναι ο Μητσοτάκης, είναι ο Άδωνις, ποιος από όλους αυτούς που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν τόσα χρόνια; Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ο κ. Τατούλης έχει βοηθήσει ουκ ολίγους κι ας μην ξεχνάμε τον πόλεμο που του έκαναν.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    16.39 πλακα μας κανεις τωρα ? Η Ντίνα τον πηρε στο λαιμό της θα ηταν ακομη Περιφερειάρχης εάν δεν υπήρχε αυτή. Πλακα μας κάνεις εφυγαν οι σωστοί άνθρωποι απο διπλα του που τον στηριζαν και έμεινε μια φιλοδοξη φιγουρα που μονον απωθει τον κόσμο αντί να τον μαζευει ? Στηριξα Πετράν αλλα μόλις ειδα αυτηνα που την έδωσε με την π[ροβολη της και την αυτοπροβολη της ! Τωρα χαμενοι και οι δυο ! Για σουπες αμφοτεροι και απομνημονευματα. Τον ειχε βαλει στο τρυπάκι να βαλει τάχα και στην Ευρωβουλή . Τετοιο χαιβανι και μπουνταλας ειναι ξυπνα Πετραν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 20:23 Σύνδεσμος σχολίου

    10.24 αν σου βρέθηκε σε ένα σοβαρό θέμα υγειας και μπραβο του αυτό δεν σημαινει οτι ειναι και καλος πολιτικός ! Δηλαδη όσοι εχουν προσβαση στην Υγεια κανουν και για πολιτικοί? Καλοι τροχονομοι είναι !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 16:06 Σύνδεσμος σχολίου

    22:22 "Αν περιμαζέψεις ένα πεινασμένο σκυλί και το φροντίσεις, δεν θα σε δαγκώσει ποτέ. Η αχαριστία είναι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ ενός σκύλου και ενός ανθρώπου".
    Mark Twain

  • Κ.Κ.
    Κ.Κ. Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 10:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρα από οτιδήποτε, εγώ θα πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κ. Τατούλη, γιατί πριν από χρόνια βρήκε νοσοκομείο και κορυφαίο χειρουργό για τον πατέρα μου την ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ κιόλας που τον επισκέφτηκα και τον ενημέρωσα για σοβαρό πρόβλημα υγείας του. Χειρουργήθηκε ΑΜΕΣΩΣ, εκεί που εμείς θα παλεύαμε για καιρό μέχρι να βρούμε άκρη κι αν βρίσκαμε τελικά. Επίσης θα πω ότι σε θέματα υγείας έδινε προτεραιότητα σε όλους ανεξαρτήτως πολιτικής και ιδεολογικής τοποθέτησης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Έκανε νοματαίους κάτι λέπρες και τους έδωσε τη δυνατότητα να αναρριχηθούν, να αποκτήσουν αξιώματα και να το παίζουν ρυθμιστές των πάντων και παντός καιρού.

  • Νίκος Μανδρακος
    Νίκος Μανδρακος Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 12:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Δήμαρχος κάθε πόλης, εκπροσωπεί όλους τους πολίτες αυτής. Έχει το δικαίωμα και να παραβρισκεται και να μιλά, ειδικά σε τόσο μεγάλα γεγονότα που αφορούν την περιοχή μας. Δεν ήμουν εκεί και δεν γνωρίζω, αλλά εάν πράγματι δεν του δόθηκε ο λόγος είναι απρεπεια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 08:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέτρο είσαι μεγάλος πολιτικός και έχεις μεγάλη ψυχή. Δεν έχεις αρνηθεί σε κανέναν να τον ακούσεις και να του παρέχεις την οποιαδήποτε βοήθεια που ζητούσε. Σε θέλουμε ενεργό μέχρι τα βαθιά σου γεράματα. Σε ευχαριστούμε για όσα έχεις κάνει για εμάς προσωπικά, για την Αρκαδία και για όλη την Πελοπόννησο. Μετά από σένα δεν υπάρχει τίποτα.
    Ουστ από εκεί τέρατα που κάνετε αρνητικά σχόλια για τον Πέτρο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 08:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανεξήγητο το πώς βασικοί του συνεργάτες τον απαρνήθηκαν. Είχανε μάθει φαίνεται σε μεγαλεία και κοιτάξανε πώς να συνεχίσουν να τα έχουν. Ειδικά κάτι υπαλληλάκοι που από το μηδέν που βρισκόντουσαν ανέβηκαν στα ύψη της ιεραρχίας χάρη στο Πέτρο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 08:09 Σύνδεσμος σχολίου

    22:05 Καθένας τραβά νερό στο μύλο του.

  • Asteras
    Asteras Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 22:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ δήμαρχος να μιλήσει να πει τι???
    Για τα...μεγαλειώδη έργα του?????

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 17:47 Σύνδεσμος σχολίου

    16:39 Γράψτο πάλι αυτό γιατί κάποιοι εδώ μέσα τσιτώθηκαν γιατί λέει δεν μνημονεύθηκε το όνομα του Παυλή που ήταν αυτός που συνέβαλε στο να ξεκινήσει η έκθεση, γιατί διαφορετικά δεν θα υπήρχε. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @10:37 Τι λες βρε άσχετε βλάκα που δεν διαφήμισε ο Τζιούμης την έκθεση. Ψάξε και βρες τις συνεντεύξεις του να το ακούσεις. Και στην τελική βρε πανάσχετε για τυπικούς και μόνο λόγους έπρεπενα του δοθεί ο λόγος ως δήμαρχος Τρίπολης να απευθύνει χαιρετισμό μιας και η έκθεση φιλοξενείται στην πόλη του

  • ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΑΛΗΘΕΙΑ Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    XAXAXA ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΠΟΥ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΕΙ ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΜΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΤΕ? ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2016-2019? ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΠΕΞ ΣΑΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ! ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παρελθόν μας ταλαιπωρεί ακόμη ........το γηρασμένο θέατρο που ψαχνει εναγώνια θέση στο παρόν.......δεν εχουν καταλάβει ότι κούρασαν και κουράζουν......... οι δήθεν υπερασπιστές του Δημάρχου....... οι Ηρακλείς του στέμματος τρομάρα τους.............. νομίζουν οτι ακόμη υπάρχουν πρόβατα ............................ Αντε από δω γερούνδια της πολιτικής

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 12:29 Σύνδεσμος σχολίου

    10.37 μην γελοιοποιήστε άλλο!! Ο πρόεδρος της ΠΕΔ καλά έκανε και μίλησε , ο οικοδεσπότης όμως έπρεπε κι αυτός να μιλήσει. Εξάλου αυτό το έλεγαν στο τέλος όλοι οι δήμαρχοι και όλοι οι πρόεδροι των άλλων επιμελητηρίων. Μεγάλη πατάτα του Τρουπή.
    Τώρα μάλλον δεν ειδες τις δηλώσεις του Τζιούμη σε πόσα ΜΜΕ που διαφημίζει την έκθεση. Γιαυτό θα είναι δήμαρχος ο Τζιούμης για 20 χρόνια ακόμη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 12:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεφτίλα του Τρουπή ντροπή για την πόλη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζένη πού είσαι??

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΟΙ οι δημαρχοι εκπροσωπηθηκαν απο τον προεδρο τους τον κ. Βασιλοπουλο!!! Εκθεση ολων , γιατι μονο ο Τριπολης να μιλησει?
    αλλωστε μιας και λετε οτι ειναι οικοδεσποτης, δεν ειδα να διαφημιζει τηυν εκθεση πουθενα ουτε να καλει κοσμο να ερθει!!!! ουτε επιχειρήσεις να λαβουν μερος!!!
    γεμισε κοσμο λιγο η πολθ η πολη της τριπολης και εν τελει ολοι ειναι λιγο ή πολυ ευχαριστημενοι και πολλα επαγγελματα δουλεψαν. Τωρα εαν ολη η ουσια ειναι να μιλησει ο Τζιουμης εμενα με ξεπερνα. Τι εκανε ο Δημος της Τριπολης για την εκθεση ? ηρεμα ρωταω.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 10:13 Σύνδεσμος σχολίου

    21:22 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΆΛΑΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΎΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΝΤΙΝΑ Η ΠΙΟ ΠΊΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗΣ....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    04:36 έχω να σας πω ότι άλλοι ήταν που ελυναν και εδεναν... και καρπονωνταν... οι συγκεκριμένοι απλοί στρατιώτες ήταν. Και συνεχίζουν να χαίρουν εκτίμησης σε αντίθεση με τους υπόλοιπους

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 10:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουν καταλάβει όλοι οι πολιτικάντηδες πως δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω απ αυτούς;;
    Οι μισοί στα εγκαίνια έφυγαν από τους προλόγους,δεν το βλέπετε πως έχετε κουράσει;Ποιος δήμαρχος Τρίπολης φιλοξενεί τι;;Ιδιοκτησία του είναι η Τρίπολη και πρέπει να μιλάει σ ότι κι αν γίνεται σ αυτή την πόλη;ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 10:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά μην τα λέει όλα αυτά ο Τατούλης. Η Ντινα τα γράφει όλα αυτά για να έχει λόγο ύπαρξης. Άλλωστε ο Πέτρος στήριζε Σμυρνιωτη πότε σκέφτηκε τον Τζιουμη..;;
    Επιασε η Ντινα το στίγμα ότι υπάρχει δυσαρέσκειά για την συμπεριφορά προς τον Δήμαρχο και έσπευσε να βγάλει Δελτίο Τύπου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 08:37 Σύνδεσμος σχολίου

    O ΤΡΟΥΠΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ.

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 07:30 Σύνδεσμος σχολίου

    21.22 Ποιός Πέτρος πετάγεται ρε μεγάλε; Όλος ο λογικός κόσμος τον κράζει τον Τρουπή γι' αυτό το μεγάλο φάουλ που έκανε. Ο θεσμός είναι θεσμός. Δεν είναι όνόματα. Δεν είναι ούτε Τζιούμης, ούτε Σμυρνιώτης, ούτε Παυλής, ούτε κανένας. Τα προσωπικά του πρέπει να τα αφήσει ο καθένας στο σπίτι του. Αν δηλαδή ήταν ο Τρουπής δήμαρχος και του έκαναν το ίδιο πώς θα αντιδρούσε; Ή αν σε μια εκδήλωση δεν τον προσφωνούσαν ως πρόεδρο του Επιμελητηρίου ενώ θα έπρεπε τι θα έκανε; Τα μπερδεύετε μερικοί τα πράγματα. Ανεξάρτητα από το ποιός είναι δήμαρχος και αν σας αρέσει ή όχι η φάτσα του, ένας θεσμός δεν παρακάμπτεται από κανέναν. Τι λέμε τώρα; Δηλαδή αν δεν γούσταρε ο Τρουπής δεν θα προσφωνούσε ούτε τον περιφερειάρχη; Είμαστε σοβαροί;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 07:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον Τατούλη τον έπιασε ο πόνος, δεν έχω δει πιο πολιτικάντη άνθρωπο από τον Πέτρο. Μήπως πρέπει να καταλάβει ότι μας κούρασε ο Πέτρος. Υ.Γ. Αλήθεια πότε θα ανακοινώσει την κάθοδο του στην Ευρωβουλή.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 04:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 21:22
    Αυτό λέγεται αχαριστία προς τον ευεργέτη.
    Τους έδωσε ψωμί, τους έκανε νοματαίους που έλυναν και έδεναν και δεν το εκτίμησαν.
    Γιατί δεν έφευγαν όταν ήταν εν ενεργεία περιφερειάρχης;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 00:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι ότι δεν έκανε λάθη ο Τατούλης βρε αχάριστα γαϊδούρια Αρκάδες όλους σας βοήθησε ντροπή σας!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 23:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει Πέτρο κάτι βρήκες πάλι να πεις , ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να πει ρε τατουλη ο Τζιουμης που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα και τα δεκατέσσερα …..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάθε μέρα φωτογραφίζεται ο δήμαρχος, δεν έλαχε και κάτι! εάν δεν μιλησε μιλά η Πλατεία Αγίου Βασιλείου το γεφύρι της Αρτας!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί να μην μιλήσει για το Τζιουμη ; Αφού αυτόν φρόντισε στις εκλογές . Για να έχει λόγο ύπαρξης τη δεύτερη κυριακη που έγινε το μπαμ και εξαφανίστηκε ο πετραν !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Απολίθωμα !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 21:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Και γιατι δεν βγαινει ο Δήμαρχος να διαμαρτυτηθεί αλλα πετάγεται ο Πέτρος απο την δικη του αφανεια ταχα να πει κάτι !!! Ασκησεις υπαρξιακές επιβίωσης λέγονται αυτές ! Κατά τα άλλα μια ζωή ο Πέτρος και η ομαδούλα του καθολικώς διαμαρτυρόμενος αναρθόδοξα !!! Τι να πει κανείς όταν η επί 15 ετία γραμματέας του και ο επί 8 ετη εκτελεστκός γραμματέας του τον έκαναν στην άκρη καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται !!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μικρότητες........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...