Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 13 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Σκέψεις ενός υποψηφίου, λίγο πριν την «ώρα της κρίσης»…

Η προεκλογική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της, τα συναισθήματα ανάμικτα, και οι ανασφάλειες του υποψηφίου τον βασανίζουν σαν Ερινύες: «Πέρασα το μήνυμά μου;» « Ήμουν πειστικός;»… Ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η εσωτερική φωνή που στο τέλος καθησυχάζει τη συνείδηση, διαβεβαιώνοντάς την ότι έκανε το καλύτερο που μπορούσε.
Διαβάστε περισσότερα...

Η ομιλία Γιαννόπουλου στην Τρίπολη: «Όλες οι αποφάσεις του Δήμου Γορτυνίας περνούν μέσα από τη Διαύγεια» (vd)

Πολλοί Γορτύνιοι παρακολούθησαν– τη Δευτέρα το απόγευμα - την προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Γορτυνίας Γιάννη Γιαννόπουλου σε café  της Πλατείας Πετρινού.
Διαβάστε περισσότερα...

Το όραμα γίνεται πραγματικότητα: Η Αρκαδία θα κάνει την οργή της πράξη! (vd)

Για το όραμα της ανατροπής που έρχεται στην Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα, μίλησε σε μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης. Μια συγκέντρωση-μήνυμα νίκης, όπως το έστειλαν εκατοντάδες Τριπολιτσιώτες και Τριπολιτσιώτισσες.  
Διαβάστε περισσότερα...

Η συγκέντρωση του Δημήτρη Παυλή στις Ρίζες Τεγέας

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η προγραμματισμένη συγκέντρωση και ομιλία του υπ. Δήμαρχου Τρίπολης και επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά» κ. Δημήτρη Παυλή στις Ρίζες Τεγέας.
Διαβάστε περισσότερα...

Σχέδιο ενδυνάμωσης και ενίσχυσής της τοπικής οικονομίας με τη συνεργασία Δήμου και Επιμελητηρίου προτείνει ο Τσιαμούλος

Χθες στις 13/5/2014 και ημέρα Δευτέρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος πραγματοποίησε περιοδεία στα τοπικά καταστήματα της πόλης εκεί που χτυπά η καρδιά της τοπικής οικονομίας. Εκεί ο Νίκος Τσιαμούλος συζήτησε με καταστηματάρχες και όλο τον εμπορικό κόσμο για τις αδυναμίες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα καταστήματα της πόλης, που πολλές φορές αδυνατούν να αντεπεξέλθουν. Οι προτάσεις του Νίκου Τσιαμούλου στους φορείς της τοπικής οικονομίας συμπεριλαμβάνουν σχέδιο ενδυνάμωσης και ενίσχυσής της, σε συνεργασία του δήμου, του επιμελητηρίου αλλά και όλων των φορέων που μπορεί να ενεργοποιήσει η δημοτική αρχή.
Διαβάστε περισσότερα...

Κώστας Τζιούμης: «Καθαρή πόλη, καθαρά χωριά, με σεβασμό στην αξιοπρέπεια των πολιτών»

Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ταλανίζει χρόνια τον τόπο μας και κανείς δεν θα ξεχάσει την κατάσταση που βίωσε ο Δήμος μας πρόσφατα, όταν λόφοι από σκουπίδια είχαν κατακλύσει όλη την πόλη και απειλούσαν τη δημόσια υγεία.
Διαβάστε περισσότερα...

Η θεατρική παράσταση «Hangover IV» έρχεται στην Τρίπολη!

Η ξεκαρδιστική, κεφάτη και νεανική παράσταση , «Hangover IV», σε κείμενο του Μάνου Ψιστάκη και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, έρχεται στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Κωστής Μουσουρούλης στην Τρίπολη (vd)

Στην Τρίπολη και στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αρκαδίας βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Μουσουρούλης. Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου παραχώρησε συνέντευξη στη Δημοτική web Τρίπολης μιλώντας για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαίου και τη σημασία τους για τη χώρα αλλά και για την Ελλάδα, σημείωσε πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι "κάτι άλλο".
Διαβάστε περισσότερα...

Θα επανελεγχθούν όλες οι μετατροπές συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου

Στον επανέλεγχο της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου χρόνου και έργου σε αορίστου χρόνου θα προχωρήσει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μέσω ενός «αντικειμενικού συστήματος» υπό τη συνολική εποπτεία του ΑΣΕΠ, όπως προβλέπει απόφαση του αρμόδιου υπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...