Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 28 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Οι 7 λόγοι που έκριναν το εκλογικό αποτέλεσμα στό Δήμο Τρίπολης

Κατ’ αρχήν να συμφωνήσουμε στο εξής: Εφόσον είναι ουτοπικό να ισχυρίζεται κανείς ότι το καλύτερο πολίτευμα είναι η αριστοκρατία (γιατί ποιος είναι Αυτός που θα ορίζει του άριστους), η Δημοκρατία είναι το καλύτερο δυνατό σύστημα διακυβέρνησης. Ψηφίζουν δίπλα – δίπλα οι φτωχοί και οι πλούσιοι, οι αθίγγανοι και οι αστοί, οι ανοϊκοί υπερήλικες και οι άγουροι μετέφηβοι, οι «νοικοκύρηδες» και οι καφενόβιοι, οι κυρίες και οι πουτάνες, οι μορφωμένοι και οι αγράμματοι, οι ακραίοι και οι κεντρώοι. Η κοινή συνισταμένη όλων αυτών των ατομικών βουλήσεων δίνει το τελικό εκλογικό αποτελέσματα. Υποστηρίζεται δε ότι στην τελική της ετυμηγορία, η λαϊκή ψήφος εμπεριέχει σοφία.

Διαβάστε περισσότερα...

Ταινία του Τριπολίτη σκηνοθέτη Σταύρου Τσιώλη θα προλβηθεί στην Πάτρα!

«Ο πολιτισμός σε κρίση», ένα ντοκιμαντέρ για τις πολιτιστικές ομάδες των Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών, θα προβληθεί το Σάββατο 31 Μαίου 2014, στις 21.30, στα σκαλάκια της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από την Ένωση Αρκάδων Αγίου Δημητρίου

Η Ένωση Αρκάδων Αγίου Δημητρίου σας προσκαλεί στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 στην Πλ. Ελ. Βενιζέλου (Ασύρματος. Ώρα προσέλευσης 20.30 Είσοδος Ελεύθερη.

Διαβάστε περισσότερα...

Η .. τρελή χαρά του Αλέκου, οι εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Μήτσος και το 300άρι που έκανε ζημιές!

- Με ξαφνική επίσκεψη στο Δημαρχείο ξεκίνησε χθες ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής. Το πρωτοδικείο δεν είχε ακόμα καθαρογράψει την ανακήρυξη του νικητή των εκλογών και ο Παυλής κατηφόρισε στην οδό Λαγοπάτη! Ο Μήτσος δεν κρατιέται με τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιόρτασε το γραφικό εξωκλήσι της Ανάληψης (vd)

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γραφικό εξωκλήσι της Ανάληψης για τη μεγάλη γιορτή της Αναλήψεως του Κυρίου.
Το εξωκκλήσι που βρίσκεται στο θέση βράχος Αναλήψεως έχει υπό την προστασία του ο Σύλλογος των Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων.
Διαβάστε περισσότερα...

Πολλοί κάνουν αιτήσεις ... λίγοι δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα στην Αρκαδία (vd)!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί (και) στην Αρκαδία, το τελευταίο διάστημα, με πολίτες που θέλουν να λάβουν το επίδομα του κοινωνικού μερίσματος αλλά δεν ξέρουν αν είναι δικαιούχοι.
Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι δεν έχουν διαβάσει τη σχετική νομοθεσία και μπερδεύονται ειδικά στο σημείο που αφορά στο φιλοξενούμενο μέλος. Δηλαδή πολλοί (κατα λάθος ή μη) δηλώνουν ότι δεν είναι προστατευόμενο μέλος, αν και είναι, μη γνωρίζοντας ή αγνοώντας ότι οι ψευδείς δηλώσεις θα έχουν κυρώσεις μελλοντικά!
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΡΙΖΑ: «Η 25η Μάη θα καταγραφεί ως μια πολύ σημαντική ημερομηνία στην ιστορία της ριζοσπαστικής αριστεράς στην Αρκαδία»

Σύμφωνα με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, «η 25η του Μάη θα καταγραφεί, αναμφίβολα, ως μια πολύ σημαντική ημερομηνία στην ιστορία της ριζοσπαστικής αριστεράς στην Αρκαδία την Πελοπόννησο και την Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέκτησε μια δύσκολη, κρίσιμη και μεγάλη εκλογική νίκη.

Διαβάστε περισσότερα...

Πλησιάζει η νέα εθελοντική αιμοδοσία του ΕΟΣ Τρίπολης!

Στις 18 και 25 Μαΐου πολλοί γνωστοί και φίλοι σάς ζήτησαν την ψήφο σας.
Εμείς σας ζητούμε να μας «ψηφίσετε» στις 2 Ιουνίου, συμμετέχοντας στην 14η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, από τις 2-6-2014 έως τις 7-6-2014 και κατά τις ώρες 8.30π.μ. έως 1.30μ.μ. και 6.00μ.μ. - 8.00μ.μ. (στις 7-6-2014 μόνο πρωί).
Διαβάστε περισσότερα...

Στην εθνική νέων ανδρών κλήθηκε ο Καραμαλέγκος του Αρκαδικού!

Στην Εθνική Νέων Ανδρών κλήθηκε σήμερα ο Γιάννης Καραμαλέγκος, από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Μίσσα προκειμένου να συμμετάσχει στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η οποία θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...