Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: "Ο σχεδιασμός για το επόμενο Πάσχα θα ξεκινήσει πολύ νωρίς και σε συνεργασία με τις δημοτικές παρατάξεις" - Οι τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο

Τζιούμης: "Ο σχεδιασμός για το επόμενο Πάσχα θα ξεκινήσει πολύ νωρίς και σε συνεργασία με τις δημοτικές παρατάξεις" - Οι τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο

Στην αρχή του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε συζήτηση για τις εκδηλώσεις του Πάσχα. Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης είπε: «Μετά από δύο χρόνια, έγιναν εκδηλώσεις για το Πάσχα. Στόχος ήταν να γίνει η αρχή για να ξαναγίνει πασχαλινός προορισμός στην Τρίπολη. Θεωρώ ότι οι εκδηλώσεις ήταν επιτυχημένες, υπήρξε μεγάλη αποδοχή για το κινηματογραφικό σκηνικό στην πλατεία Άρεως.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του δήμου και όλες τις δημοτικές παρατάξεις οι οποίες στήριξαν τις εκδηλώσεις αυτές.

Με μια προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουμε όλοι, πολύ νωρίς του χρόνου, ελπίζοντας ότι τα πράγματα δεν θα χειροτερέψουν στην πορεία με τον covid, και με ευθύνη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού να κάνουμε διοργάνωση τέτοια που να γίνει η Τρίπολη ελκυστική.

Όλες οι παρατάξεις ενδιαφέρονται να γίνει προορισμός η Τρίπολη. Η ευθύνη είναι της δημοτικής αρχής να καλέσει τις παρατάξεις για να χτίσουμε πάνω σε αυτό που ξεκίνησε.

Θα αναλάβει πρωτοβουλία άμεσα από τον Σεπτέμβριο από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Καρούντζου.»

Ο Νίκος Τσιαμούλος επισήμανε ότι «από το 2016 η παράταξή μας είχε προτείνει ότι εγκαίρως πρέπει να γίνεται ο προγραμματισμός των μεγάλων εκδηλώσεων με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων. Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να γίνει απολογισμός για τα τελευταία Χριστούγεννα, για το Πάσχα, για το Ελλάδα 2021, να μιλήσουμε για το πολιτιστικό καλοκαίρι.»

Ο Δημήτρης Βόσνος επισήμανε ότι «έγινε μια προσπάθεια για το Πάσχα σε θετική κατεύθυνση. Οι προτάσεις που ακούστηκαν να ξεκινήσουμε πολύ νωρίς είναι σωστή και να αξιοποιηθούν οι ειδικοί.»

Ο Δημήτρης Κοσκινάς είπε ότι θα περιμένει με ανυπομονησία να γίνει αυτή η συνάντηση για τις εκδηλώσεις, «διότι η επισκεψιμότητα του δήμου Τρίπολης είναι στο 1/20 της επισκεψιμότητας της Αρκαδίας. Πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια».

Ο Γιάννης Σαμπράκος είπε ότι περιμένει την πρώτη συνάντηση της τουριστικής επιτροπής. Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια, κύριε Δήμαρχε και κυρία Καρούντζου. Και όλοι μαζί σε συνεργασία μπορούμε να φτιάξουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο.»

Η Ελένη Καρούντζου είπε ότι προγραμματίζεται συνάντηση της τουριστικής επιτροπής στις 21 Μαΐου».

Τέλος, ο κ. Γούνης είπε ότι «για τις εορταστικές εκδηλώσεις, έγιναν πολύ σωστά. Το Πάσχα ταιριάζει στην Τρίπολη. Πρέπει να είναι η κεντρική εκδήλωση του Δήμου Τρίπολης. Συμφωνώ με τον κ. Σαμπράκο να ανατεθεί σε ειδικούς. Να εντοπίσουμε ποια ήταν τα στοιχεία που φρέναραν την επισκεψιμότητα τα προηγούμενα χρόνια. Μπράβο σας και συγχαρητήρια που το ξεκινήσατε.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...