Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή των θέσεων της ΝΔ στους κοινωνικούς εταίρους από τον Α. Λυκουρέντζο

Προβολή των θέσεων της ΝΔ στους κοινωνικούς εταίρους από τον Α. Λυκουρέντζο

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, επισκέφτηκε σήμερα την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου και την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, όπου συναντήθηκε με τους αξιωματικούς και τα στελέχη της αστυνομίας και συζήτησε μαζί τους τις νέες προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά για τα μισθολογικά θέματα, τα οποία τους απασχολούν καθώς επίσης και την ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών της Αστυνομίας σε αυτοκίνητα και εξοπλισμό, με στόχο την αύξηση των δυνατοτήτων τους στη δίωξη του εγκλήματος. 

>Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών έθεσαν στον Ανδρέα Λυκουρέντζο το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, το οποίο δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της αστυνομίας. Ο  Ανδρέας Λυκουρέντζος δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί για την υλοποίηση των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες αφορούν τα σώματα ασφαλείας και συνεχάρη για τις επιτυχίες τους στην εξιχνίαση πολλών υποθέσεων παρανομίας και εγκλήματος στην Αρκαδία και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επίσης, συναντήθηκε με το Προεδρείο της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης. Το προεδρείο της ΒΙ.ΠΕ. υπό τον Πρόεδρο, κ. Ανδρέα Σύριο, συνομίλησε με τον Βουλευτή Αρκαδίας για την κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας και την στρατηγική ανάπτυξη της Νέας Δημοκρατίας. Συζητήθηκαν επίσης επιμέρους προτάσεις, οι οποίες ενδιαφέρουν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και οι δυνατότητες ενίσχυσης νέων επενδυτικών πρωτοβουλιών. Το προεδρείο της ΒΙ.ΠΕ. εργάζεται για την ίδρυση φορέα διαχείρισης και ο Ανδρέας Λυκουρέντζος δήλωσε ότι θα στηρίξει την πρωτοβουλία τους με στόχο την αυτοδιαχείριση από τους τοπικούς επιχειρηματίες της ΒΙΠΕ.

Τέλος, επισκέφτηκε το ΚΤΕΛ Αρκαδίας και συναντήθηκε με τους μετόχους του. Ο τρίτος σταθμός του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής ήταν τα γραφεία του Προεδρείου των Μετόχων του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, όπου στην αίθουσα συσκέψεων συναντήθηκε με το σύνολο σχεδόν των μετόχων και συζήτησαν τα θέματα της ασφαλούς μεταφοράς των μαθητών και της συνέχειας της συνεργασίας της ελληνικής πολιτείας στο εξαιρετικά απαιτητικό αυτό έργο, την ολοκλήρωση της καταβολής των επιδοτήσεων για τις αγορές νέων λεωφορείων καθώς και άλλα θέματα λειτουργικά του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος δήλωσε ότι η μεταφορά των μαθητών πρέπει να αποτελεί έργο φορέων, οι οποίοι ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές ασφάλειας και πληρότητας δρομολογίων και αυτοί οι φορείς είναι μόνο τα ΚΤΕΛ. Δήλωσε, επίσης, ότι θα στηρίξει κάθε προσπάθεια για την επιχειρηματική ευρωστία του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας των 100 περίπου εργαζομένων πέρα των εργαζομένων μετόχων. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...