Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης για "Πελοπόννησος Expo": "H Τρίπολη φιλοξενεί και προβάλλει την παραγωγή, την επιχειρηματικότητα, την ευκαιρία της επένδυσης, την καινοτομία"

Τζιούμης για "Πελοπόννησος Expo": "H Τρίπολη φιλοξενεί και προβάλλει την παραγωγή, την επιχειρηματικότητα, την ευκαιρία της επένδυσης, την καινοτομία"
Το μήνυμα του Δημάρχου Τρίπολης για την έκθεση "Πελοπόννησος Expo"
Για πέντε ημέρες η Τρίπολη, το φυσικό και πολιτικό κέντρο της Πελοποννήσου, θα είναι η εικόνα και η έκφραση των παραγωγικών, εμπορικών, οικονομικών και, γενικά, των δημιουργικών δυνάμεων και δυνατοτήτων του τόπου μας, του πάντα δυναμικού αλλά συχνά αδικημένου Μοριά. 
Για πέντε ημέρες, από σήμερα μέχρι το βράδυ της Κυριακής, η Τρίπολη φιλοξενεί και προβάλλει την παραγωγή, την επιχειρηματικότητα, την ευκαιρία της επένδυσης, την οικονομική πρόταση, την καινοτομία. 
Δικαιολογημένα η πόλη μου, ο Δήμος Τρίπολης, αισθάνεται χαρά και ικανοποίηση και υπερηφάνεια για την φιλοξενία αυτή και από καρδιάς συγχαίρει τα επτά Επιμελητήρια που έχουν την ευθύνη και το βάρος της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO. 
Είμαστε κοντά τους, είμαστε δίπλα τους, μετέχουμε στην προσπάθεια με τις όποιες δυνάμεις μας, όπου και όπως μας ζητηθεί και μπορούμε. 
Το Περίπτερό μας είναι μια μικρή απόδειξη αυτής της συμμετοχής, το αγκάλιασμα της Έκθεσης από μικρότερες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις του Δήμου μας, από όλους τους δημότες μας, είναι η αναγνώριση της σημασίας που αποδίδουμε σ’ αυτήν. 
Πάντοτε και παντού οι Αρκάδες, οι Τριπολίτες, είμαστε δεκτικοί στο καινούργιο, στο πρωτοποριακό, στο καινοτόμο και ρηξικέλευθο. 
ΝΑΙ και ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην παράδοση, ΝΑΙ και ενθουσιασμός για την αλλαγή, για την πρωτοπορία, για την νέα πρόταση, για το πείραμα έστω. 
Αυτοί και τέτοιοι είμαστε πάντοτε, η θέση και η εδαφική και κλιματική πραγματικότητα του τόπου μας ευνοούν, αν δεν επιβάλλουν, την εξωστρέφεια, την συνεργασία, την συνένωση δυνάμεων, την αναζήτηση, την επένδυση σε νέους τρόπους και νέες μεθόδους. 
Τα προϊόντα της γης μας, τα αγαθά που παράγουν μικρές, μικρότερες ή μεγαλύτερες επιχειρήσεις μας - από το χωράφι και το αμπέλι μέχρι την Βιομηχανική Περιοχή που μας αγκαλιάζει και την αγκαλιάζουμε αυτή τη στιγμή, αυτές τις ημέρες -, οι υπηρεσίες και οι συνθήκες που παρέχουμε στο Επιχειρείν και στους επενδυτές, στον Τουρισμό και στην πνευματική ζωή, στα πάντα, συνηγορούν στην άποψη και στην πρόταση ότι και η Αρκαδία και η Τρίπολη, ιδιαίτερα και συγκεκριμένα, προσφέρονται και συμφέρουν για κάθε είδους οικονομική δραστηριότητα. 
Ήδη το έχουν αντιληφθεί αυτό και το αξιοποιούν σοβαρές εταιρείες, επιχειρήσεις πανελλαδικής - και όχι μόνον - εμβέλειας και δυναμικής. 
Ως δήμος Τρίπολης κάνουμε ό,τι δυνατόν για την επιτυχία της όποιας προσπάθειας, καλωσορίζουμε τον όποιο επιχειρηματία - όπως καλωσορίζουμε και την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO και τους εκπροσώπους της Πολιτείας, της Περιφέρειας, Φορέων και Οργανισμών που παρίστανται στα εγκαίνια της. 

Κώστας Τζιούμης
Δήμαρχος Τρίπολης

tzioumisexpo

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Γίνονται μωρέ τέτοια πράγματα στην Τρίπολη κι εγώ δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Τέτοια ευημερία, τόση πρόοδος, με ανάπτυξη του τουρισμού, με νέες οικονομικές δραστηριότητες, με επιχειρήσεις και επενδυτές; Που είναι όλα αυτά καλέ να πάω να δουλέψω κι εγώ που είμαι 6 μήνες άνεργος;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 12:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι δουλειά έχει αυτός με την επιχειρηματικότητα ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 23:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποτε μίλησε τι ώρα ήταν κ δεν ακούσαμε την Δημαρχαρα…

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...