Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής για Μουσικό Σχολείο: «Οι τσαμπουκάδες, οι μαγκές και η πρεμούρα τελείωσαν»! (vd)

Παυλής για Μουσικό Σχολείο: «Οι τσαμπουκάδες, οι μαγκές και η πρεμούρα τελείωσαν»! (vd)
Ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο, είχε ουσιαστικά τελειώσει, ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης και εκπαιδευτικός, Ζαφείρης Μπισιούλης έθεσε ένα ερώτημα προς τον Δήμαρχο, σχετικά με την αναβολή της μετεγκατάστασης του Μουσικού Σχολείου, στο νέο του κτίριο.


Να θυμίσουμε ότι για το ζήτημα αυτό, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, είχε εκφράσει δημοσίως την ενόχλησή του, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου, Βασίλης Μπιστόλας.

Μετά την ερώτηση του Ζ. Μπισιούλη, απάντησε ο Δημήτρης Παυλής, λέγοντας: «Όταν κάνω διαγωνισμό και βγάζω ανάδοχο μεταφοράς, πριν υπογράψει τη σύμβαση, δεν έχει δικαίωμα κανένας διευθυντής ή καθηγητής να εγκαλεί τον εργολάβο».

Για να προσθέσει: «Αυτά τα κουμάντα να τα κάνουν στα παιδιά τους, στην γυναίκα τους, και στο σόι τους, όχι στα σχολεία, αυτά τελείωσαν.

Οι τσαμπουκάδες, οι μαγκές και η πρεμούρα να δείξουν ότι κάτι έκαναν … τους ευχαριστήσαμε δημοσίως όλους. Η ασφάλεια των παιδιών και των καθηγητών δεν διαπραγματεύεται».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος για την μετακόμιση του σχολείου, ο Δήμαρχος ανέφερε πως: «Εάν η μετακόμιση αφορά το παιδαγωγικό έργο ζητώ συγγνώμη δημοσίως αλλά δεν πρέπει να αποφασίζουν κάποιοι γιατί έτσι θέλουν. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν».

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων τον επισκέφθηκε στο γραφείο και του είπε: «Προς Θεού, Δήμαρχε, ακόμα και έτοιμα να είναι, τουλάχιστον αναβάλετε 15 -20 μέρες να τελειώσουν οι εξετάσεις».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Αυτά που ήξεραν κάποιοι τέλειωσαν, θα είναι συντεταγμένοι όλοι τους με τη νομιμότητα. Xωρίς τον εργολάβο δεν γίνεται μετακόμιση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

11 σχόλια

  • Αρκετά
    Αρκετά Κυριακή, 24 Μαϊος 2015 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Όποιος τα έχει κάνει σκ@τά κάποια στιγμή θα τα φάει κιόλας!

  • Πάει το δούλεμα σύννεφο από Δευτέρα σε Δευτέρα
    Πάει το δούλεμα σύννεφο από Δευτέρα σε Δευτέρα Κυριακή, 24 Μαϊος 2015 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα εχει κάνει σκ@@@ ο Μητσιος.
    Μη σας κοροϊδεύει ρεεεεεεεεε.
    Ξυπνάτε

  • Ρε που μπλέξαμε
    Ρε που μπλέξαμε Κυριακή, 24 Μαϊος 2015 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουν προτεραιότητα ο κουμπάρος και αντιδήμαρχος.

  • Γιωργος
    Γιωργος Κυριακή, 24 Μαϊος 2015 11:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Την Τετάρτη θα προσγειωθεί το αεροπλάνο.
    και θα πληρωθούμε όλοι.
    Υπομονή!!!!!!

  • Λεφτα
    Λεφτα Κυριακή, 24 Μαϊος 2015 09:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Eχω ενα αεροπλανο που ολο ολο τρεχει και που θα σταματησει? Εξω απο το σπιτι του Μητσου? Και τι εχει μεσα?Μαυρες σακουλες?

  • Δώσεεεε
    Δώσεεεε Πέμπτη, 21 Μαϊος 2015 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    πιπέρι στην γλώσσα Γιατί, λες να μπορεί κι αλλιώς? Ούτε μπορεί ούτε τον νοιάζει γιατί άλλωστε όπως έχει πει δεν έχει σκοπό να ξαναβάλει για δήμαρχος (θα είχε πολύ γέλιο πάντως αν έβαζε), οπότε δεν προσπαθεί να κρατήσει ούτε στοιχειώδη προσχήματα. Πήγαμε πολύ πίσω.

  • ΚΑΛΜΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΚΑΛΜΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Πέμπτη, 21 Μαϊος 2015 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    επώνθμα και όχι ανώνυμια (προς κο ή κα α) ο πρόεδρος του δ.σ. του συλλόγου γονέων, εξέφρασε την άποψη του όσον αφορά την μετεγκατάσταση του σχολείου και στον κ. δήμαρχο - φίλο του από 20ετία, και στην επιτροπή του δήμου όπου μετεχέχει, αλλά και στο σχολίκο συμβούλιο όπου και εκει μετέχει. η άποψη μου λοιπόν είναι δημόσια καταγεγραμμένη. δεν αλλάζει. κανένας σύλλογος δεν με καταδίκασε μιας και το δ.σ. δεν έχει καταγεγραμμένη απόφαση επ' αυτού. η διαφορά έγγυτε , όταν ασχολείσε με τα κοίνα - από οποιδήποτε θέση - επιβάλλετε να έχεις άποψη και να την καταθέτεις επώνυμα και όχι κρυπτόμενος πίσω από άλλους. και επεξηγηματικά το σπίτι μου απέχει 170 μέτρα από το νέο κτήριο του μούσικου σχολείου και δεν υπάρχει καμιά διάθεση αντιπαλότητας ή κόντρας με τον διευθυντή του σχολείου με τον οποίο συνδεόμαστε φιλικά εδώ και 50 χρόνια. αυτό που προέχει στην σκέψη μου και στην αποψή μου είναι μόνο η ασφάλεια των παιδιών.

  • ΒΑΣΙΛΗΣ
    ΒΑΣΙΛΗΣ Πέμπτη, 21 Μαϊος 2015 11:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΠΑΠ....ΕΣ, Ο ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΥΛΗ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΛΙΚΗ

  • πιπέρι στην γλώσσα
    πιπέρι στην γλώσσα Πέμπτη, 21 Μαϊος 2015 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΟΛΟ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΕΧΕΙ, ΟΛΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ???? ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ , ΑΠΕΙΛΕΣ , ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ... ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ???

  • α
    α Πέμπτη, 21 Μαϊος 2015 09:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Για την αλήθεια των γεγονότων, ο σύλλογος γονέων ποτέ δεν ζήτησε κάτι τέτοιο από τον δήμαρχο. Ο κ. Καλμούκης -πρόεδρος του συλλόγου- παραδέχτηκε ότι ο ίδιος εξέφρασε προσωπική άποψη κατά τη διάρκεια προσωπικής συνάντησης με τον δήμαρχο-φίλο του. Η άποψη αυτή, δεν εκφράζει τον υπόλοιπο σύλλογο, ο οποίος καταδίκασε τη μονομερή ενέργεια του προέδρου του. Είναι καιρός ο κ. Δήμαρχος να παραδεχτεί τη βλακεία που έκανε σε βάρος των παιδιών, προσπαθώντας να καλύψει δικές του αδυναμίες.

  • Ο άρχων
    Ο άρχων Τετάρτη, 20 Μαϊος 2015 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν κάνω διαγωνισμό και βγάζω ανάδοχο μεταφοράς ......... τι έκανε λέει? Διαγωνισμό? Tέλος πάντων Παυλή, αυτοί που πουλάνε συνεχώς μαγκιές και τσαμπουκάδες δεν ανέχονται ποτέ τα αντίστοιχα από τους άλλους......σε καταλαβαίνω.......άρχοντα των πάντων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...