Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Σχεδόν 7 μήνες χωρίς Διοίκηση – Γιατί; Το ξέσπασμα του Παπασταματάκη!

Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Σχεδόν 7 μήνες χωρίς Διοίκηση – Γιατί; Το ξέσπασμα του Παπασταματάκη!
Από τον περασμένο Δεκέμβριο το Παναρκαδικό Νοσοκομείο βρίσκεται ουσιαστικά χωρίς Διοικητή και χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο. Τότε παύτηκε από τα καθήκοντά του Διοικητή ο Νίκος Χρόνης, χωρίς η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας να είναι έτοιμοι να καλύψουν αυτό το κενό.
Τελειώνει ο Ιούνιος και ακόμα Διοικητής και Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει οριστεί στο Νοσοκομείο. Τα προβλήματα «τρέχουν» και ακόμα και ζητήματα καθημερινότητας είναι δύσκολο να βρουν λύση.
Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο φαίνεται ξεχασμένο από όλους κι αυτό δεν είναι μία δημοσιογραφική εκτίμηση, αλλά αποτελεί άποψη ξεκάθαρη από εκείνους που ζουν καθημερινά τη λειτουργία του Νοσοκομείου και δεν είναι άλλοι από το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό.
Είναι χαρακτηριστικό το ξέσπασμα του ιατρού και πρώην Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, Γιώργου Παπασταματάκη, ο οποίος έγραψε σχόλιο κάτω από μία ανάρτηση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Τάσου Παπαζαχαρία …
Γράφει ο Παπασταματάκης: «7 μήνες είναι ακέφαλο το Νοσοκομείο Τάσο και χωρίς Δ. Συμβούλιο. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Το νοσοκομείο συνέχεια υποβαθμίζεται σε μια περίοδο που έπρεπε να πηγαίνει με χίλια. Σιγά - σιγά μετατρέπεται σε παράρτημα του νοσοκ. Καλαμάτας. Οι ευθύνες όλων είναι τεράστιες. 60 συνταξιοδοτήσεις νοσηλευτικού προσωπικού, πρόσληψη καμία. Ιατρικό προσωπικό  - μόνο συνταξιοδοτήσεις, πρόσληψη καμία. Στασιμότητα και πισωγύρισμα, δεν θέλω να γράφω για το νοσοκομείο, αλλά έλεος επιτέλους. Δεν μου βγάζεις με τίποτα ότι κωλυσιεργούν για δικούς τους λόγους σκόπιμα και όχι για να βρουν τον πιο ικανό».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...