Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 04 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Το 3ο (και τελευταίο, για φέτος) «Λογοτεχνικό Απόγευμα» της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης (vd)

Τα έργα του Αλμπέρ Καμύ: «Ο ξένος», «Η πανούκλα» και «Η πτώση», διαβάστηκαν από μέλη της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης, στα εντευκτήρια της ομάδας, στο πλαίσιο του 3ου «λογοτεχνικού απογεύματος», που αποτελεί και το τελευταίο για φέτος.
Διαβάστε περισσότερα...

Όνειρα … Champions League για τον Αστέρα!

Με γκολ του Μπαράλες στο 67' ο Αστέρας νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στην Τρίπολη για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και πλέον τον πέρασε κατά ένα βαθμό στην ειδική βαθμολογία.
Διαβάστε περισσότερα...

Κώστας Τζιούμης: «Πρέπει να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στα προβλήματα των ΑΜΕΑ»‏

Στις δράσεις ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για θέματα τα οποία αφορούν στα άτομα με αναπηρία βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (5/5/2014), ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης.
Διαβάστε περισσότερα...

Σπιθαμή προς σπιθαμή γυρίζει το Δήμο Τρίπολης ο Νίκος Τσιαμούλος (εικόνες)

Χθες στις 3/5/2014 και ημέρα Σάββατο ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος επισκέφθηκε τις δημοτικές αγορές της πόλης όπου σε καθημερινή βάση ο Τριπολιτσιώτης αγρότης-παραγωγός δίνει τη μάχη του ενάντια στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας. Έγινε θερμά αποδεκτός απ’ όλους και αντάλλαξε απόψεις για την δυσκολία πώλησης των προϊόντων αλλά και για όλα αυτά που απασχολούν τον δημότη Τρίπολης. Ήταν τόσο έντονο το ενδιαφέρον του κόσμου που ο υποψήφιος Δήμαρχος αφιέρωσε όλο το χρόνο του πρωινού το προγράμματος στην καρδιά της τοπικής οικονομίας, στις δημοτικές αγορές.
Διαβάστε περισσότερα...

Η Τρίπολη υποδέχτηκε την Κάρα του Αγίου Ανδρέα στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου (vd)

Η υποδοχή της Αγίας Κάρας του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου, έγινε με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα, στην Πλατεία Πετρινού, το απόγευμα της Κυριακής.
Μετά από αίτημα του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλεξάνδρου και έγκριση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, μεταφέρθηκε, από την Πάτρα, «προς ευλογία και αγιασμό του Λαού της Τριπόλεως και του Αρκαδικού Λαού γενικότερα».
Διαβάστε περισσότερα...

O Γιάννης Σμυρνιώτης παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση «Γέρμα» στο Μαλλιαροπούλειο

Το Σάββατο 3 Μαΐου ο Γιάννης Σμυρνιώτης παρακολούθησε την παράσταση ΓΕΡΜΑ.
Μια ακόμα αξιόλογη παράσταση φιλοξενήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο , με πρωταγωνίστρια τη Μυρτώ Γκόνη , με καταγωγή από την Αλωνίσταινα.
Το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο , το στολίδι της Τρίπολης , επαναλειτούργησε επί της δημαρχείας του Γιάννη Σμυρνιώτη για να μπορεί να φιλοξενεί τόσο αξιόλογες παραστάσεις που προάγουν τον πολιτισμό, όπως η παράσταση ΓΕΡΜΑ μια σύγχρονη, πολυφωνική, και ανατρεπτική εκδοχή της κλασσικής τραγωδίας του Λόρκα.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης αξιοποιεί τις δυνατότητες που διαθέτει ο δήμος μας και αναπτύσσει δομές για να λειτουργήσει ο πολιτισμός ως αναπτυξιακό εργαλείο.
-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-
Διαβάστε περισσότερα...

Στο 3ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Άστρους θα συμμετέχει η Χορωδία «Ορφέας»

Η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, το Σάββατο 26 Απριλίου 2014, συμμετείχε στο χορωδιακό φεστιβάλ που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος στην αίθουσα του ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη».
Διαβάστε περισσότερα...

Νικολάκου: «Κατεξοχήν ανθρωπιστικός και κοινωνικός ο χαρακτήρας της νέας περιόδου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

«Δεσμευόμαστε ότι η νέα περίοδος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως έχει επανειλημμένα τονίσει και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, θα έχει χαρακτήρα κατεξοχήν ανθρωπιστικό και κοινωνικό, δήλωσε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Ενημέρωσης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου και σημείωσε ότι «πρωταγωνιστές του προγράμματος αυτού θα είναι όλοι οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη, αλλά και οι εκπαιδευτές και οι εθελοντές», παρουσία του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης κ. Ιωάννη Παναγιωτόπουλου στην ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών για θέματα αναπηρίας» που διοργάνωση η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑΜΕΑ Πελοποννήσου, της Γενική Γραμματεία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, το Δήμο Τρίπολης και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευση Πελοποννήσου, στην Τρίπολη την Κυριακή 4 Μαΐου 2014.
Διαβάστε περισσότερα...

Άναψαν τα αίματα για την επίσκεψη Καψή στην Τρίπολη – Έντονος διάλογος με πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ (vd)!

Την Τρίπολη επισκέφτηκε, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της "Ελιάς" Παντελής Καψής, στο πλαίσιο των περιοδειών του, ενόψει των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου. Ο Π. Καψής, ο οποίος ήταν υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, «έχαιρε θερμής υποδοχής», το απόγευμα της Κυριακής, από τους πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το χώρο που είχε προγραμματιστεί η συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...