Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Οι γαμπροί της ΙΒ, η άτιμη κάλπη και οι εκπλήξεις με τους αντιδημάρχους!

"Πονάει" πολύ η Τρίπολη, όσο καλοκαιριάζει! Πολλά αυτοκίνητα κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης με τέρμα τη μουσική να παίζει ... καψουροτράγουδα!
Διαβάστε περισσότερα...

Νίκος Γρίτσης – Από τη νύχτα, το «μπραβιλίκι», το ξύλο και τη φυλακή στην ήρεμη ζωή της Τρίπολης!

Ο Νίκος Γρίτσης θα μπορούσε να ήταν μυθιστορηματικός ήρωας -έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του πρωταγωνιστή που θα μπορούσαν να γοητεύσουν και να παρασύρουν τον αναγνώστη μέχρι το τέλος του βιβλίου. Μερικές φορές, όμως, η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο Άστρος οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού για φιλανθρωπικό σκοπό (vd)

Γιορτή του ποδοσφαίρου σήμερα στο Αστρος με τους παλαίμαχους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας να υποδέχονται τους αντίστοιχους του Ολυμπιακιύ και μάλιστα για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Διαβάστε περισσότερα...

Κατασχέσεις μισθών και συντάξεων από το Δημόσιο για οφειλές χωρίς καμία ενημέρωση!

Η 7μελής σύνθεση του ΣΤ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), με την υπ΄ αριθμ. 2080/2014 αμετάκλητη απόφασή του, μεταστρέφοντας την έως σήμερα νομολογία του, έκρινε ότι μπορεί το Δημόσιο (Δ.Ο.Υ., Ι.Κ.Α., κ.λπ.) να προβαίνει σε κατασχέσεις χρημάτων που βρίσκονται σε τράπεζες (συντάξεις, μισθοδοσία, κ.λπ.) λόγω οφειλών, χωρίς να έχει ενημερωθεί προηγουμένως ο οφειλέτης, έτσι ώστε να μπορεί να προσφύγει στα δικαστήρια ή να πάει να εξοφλήσει ή να ρυθμίσει το χρέος του.
Διαβάστε περισσότερα...

«Βατά τα θέματα των Πανελλαδικών. Πολύ άγχος και κούραση για τους μαθητές στην Τρίπολη» (vd)

Τελείωσαν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τα Γενικά Λύκεια, ενώ τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η εξεταστική περίοδος και για τα ΕΠΑΛ.
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα (εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση του Αστέρα και έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, που σήμανε και επίσημα την έναρξη προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...