Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Μετάλλια για Κουτσουμπού και Σιάκουλη του ΓΣΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων ανδρών –γυναικών που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα στις 14-15/6/2014!
Διαβάστε περισσότερα...

Μέτρα για τον καταρροϊκό πυρετό ζήτησαν οι κτηνοτρόφοι που συναντήθηκαν στην Τρίπολη (vd)

Έντονη είναι η αγανάκτηση των κτηνοτρόφων, που καταγγέλλουν Κυβέρνηση και Περιφέρεια για παντελή έλλειψη ενημέρωσης και στήριξης όσων έχουν πληγεί από τον καταρροϊκό πυρετό.
Διαβάστε περισσότερα...

Το ... διαστημικό Πανεπιστήμιο, ο μανουριασμένος Φώτης και ο Δήμαρχος χωρίς παρατρεχάμενους!

- Εδώ το Πανεπιστήμιο στην Τρίπολη δεν έχει ακόμα δρόμο και ο Πρύτανης μιλά για μεταπτυχιακό που αφορά τα διαστημικά συστήματα!
Διαβάστε περισσότερα...

Επέστρεψαν στην Τρίπολη Ντε Μπλάσις και Μπαράλες!

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις και ο Τζερόνιμο Μπαράλες ήταν τα νέα πρόσωπα στην προπόνηση του Αστέρα απόψε, καθώς οι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές ενσωματώθηκαν στην ομάδα μπαίνοντας στο πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Διαβάστε περισσότερα...

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα για τη σχεδίαση διαστημικών συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (vd)!

Λίγος κόσμος παρακολούθησε την ειδική ημερίδα που έγινε στην Τρίπολη, το απόγευμα της Τετάρτης, από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με θέμα τη συνέργεια και τη διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας της Περιφέρειας για το σχεδιασμό στρατηγικών για την Ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: «Η κυβέρνηση μετατρέπει τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά από ιδιοκτήτες σε ενοικιαστές στα σπίτια τους»

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι «δυστυχώς οι εκτιμήσεις και οι προειδοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμα φορά. Με το νέο πλαίσιο «αντιμετώπισης και διευθέτησης των κόκκινων δανείων» που θεσπίζεται από την αρχή του 2015 μετά την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδας, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1582 (16/06/2014 ) έρχεται ο χειρότερος εφιάλτης για τα νοικοκυριά με «κόκκινα» δάνεια: Οι ιδιοκτήτες γίνονται ενοικιαστές στα σπίτια τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Αποζημιώσεις κτηνοτρόφων της Αρκαδίας για τον καταρροϊκό πυρετό ζητά ο Ζαχαριάς

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ακτέθεσαν ερώτηση προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών, στους οποίους αναφέρουν: «Το πρόβλημα του καταρροϊκού πυρετού είναι πλέον πολύ σοβαρό στις Περιφέρειες Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας διότι εξαπλώνεται επικίνδυνα στους νομούς της Πελοποννήσου, οι οποίοι έχουν τεθεί σε καραντίνα (ζώνη προστασίας).
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...