Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Γορτυνία - Στο πλευρό Κολοβού οι Σακελλαρίου, Μουρούτσος και Σταθάς!

Σύσσωμη η δημοκρατική, προοδευτική και ριζοσπαστική Γορτυνία, παραβρέθηκε στην επισημοποίηση της συγκρότησης της νέας ενιαίας δημοτικής παράταξης, η οποία με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ανδρέα Κολοβό, διεκδικεί τη δημοτική αρχή στις εκλογές της 17ης Μαΐου.
Διαβάστε περισσότερα...

Μερικές παρατηρήσεις για το αναρριχητικό φεστιβάλ του Λεωνιδίου…

Ολοκληρώθηκε το Αναρριχητικό Φεστιβάλ στο Λεωνίδιο, μια διοργάνωση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας σε συνεργασία με τον Αθηναϊκό Ορειβατικό Σύλλογο και την Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε., στα πλαίσια υλοποίησης του έργου με τίτλο «Δημιουργία Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου».
Διαβάστε περισσότερα...

Λυκουρέντζος: «Στηρίζω Σμυρνιώτη και καλώ τον κόσμο να τον ψηφίσει το συνδυασμό του» (vd)

Στην Τρίπολη ήρθε τη Δευτέρα ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος ο οποίος παρέστη στο δημόσιο απολογισμό του Δημάρχου Τρίπολης και με δηλώσεις του εξέφρασε τη στήριξή του στον Γιάννη Σμυρνιώτη, αναφέροντας: «Είμαι εδώ για να στηρίξω πολιτικά κα οργανωτικά τον Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του διεκδικούν εκ νέου τη δημοτική αρχή.
Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί δεν μεταδόθηκε η εκπομπή «Πρώτο Πλάνο» με τον Νίκο Φλώρο στον Αnt1 (vd)!

Στην εκπομπή «Πρώτο Πλάνο» της Κατερίνας Αντωνοπούλου ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί το βράδυ της Κυριακής ο γνωστός Τριπολίτης Καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος.
Διαβάστε περισσότερα...

Το αίνιγμα του «dr», οι υπογραφές των τοπικών, ο μπερδεμένος Δήμαρχος και το … εξωτικό Λεβίδι!

- Φωτιές έβαλε στη Γορτυνία η λίστα Νικολούδη. Όλοι σχεδόν οι παλιοί Δήμαρχοι ξέχασαν να κάνουν δήλωση πόθεν έσχες! Με τόσες δουλειές που είχανε, πού να προλάβουνε τα ...παιδιά; Τώρα όμως τρέχουνε και δεν προλαβαίνουνε. Καλημέρα Αρκαδία!
Διαβάστε περισσότερα...

Χιονοδρομία - Διακρίσεις αθλητών του ΕΟΣ Τρίπολης σε αγώνα κατηγορίας Παμπαίδων-Πανκορασίδων

Οι τρείς αθλητές του ΕΟΣ που μετείχαν στην κατηγορία, βελτίωσαν τις βαθμολογίες τους και απέσπασαν ικανοποιητικές θέσεις στην γενική κατάταξη.
Διαβάστε περισσότερα...

Αντωνία Γιαννούλη: «Βλέπω την απόγνωση του κόσμου σε κάθε συνοικία και χωριό του Δήμου Τρίπολης (vd)

Για το παρόν και το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και έχουν δεχτεί πολλά χτυπήματα από τα μνημόνια, με στόχο τον αφανισμό τους, πραγματοποίησε εκδήλωση η δημοτική παράταξη "Μαντινειακή Συμπολιτεία" στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Απολογισμός Σμυρνιώτη: «Εργαστήκαμε σκληρά και φέραμε αποτελέσματα - Μαζί προχωράμε για την επόμενη κρίσιμη 5ετία» (vd)

Σε απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (31/3/2014) ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, σε μία γεμάτη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...