Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κυριακή επιτυχιών για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)

Κυριακή επιτυχιών για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)

Κυριακή επιτυχιών για τις τρείς ομάδες από τις έξι στο τελευταίο ενωσιακό τουρνουά για παιδιά κάτω των 10 ετών, που διοργάνωσε με επιτυχία ο όμιλός τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Στο τελευταίο λοιπόν ενωσιακό τουρνουά που έκλεισε την αυλαία του Μαραθώνιου μιας ακόμη χρονιάς για την κατηγορία των 10αριών, οι ομάδες του ομίλου κατέλαβαν την 2η και τις δύο 3ες  θέσεις στο ενωσιακό. Οι συμμετοχές των παιδιών ήταν εβδομήντα τον αριθμό, αλλα με μικρή συμμετοχή από τους όμορους νομούς τις Πελοποννήσου εξαιτίας του τριημέρου της 28η Οκτωβρίου.

Περνώντας στα αποτελέσματα στο κάτω μέρος του ταμπλό η ομάδα της ΑΕΚ 1 (Γκέκας και Καραμάνος) κατέκτησε την 2η θέση στο τουρνουά  κερδίζοντας τον Ρήγα 3 στον 2ο γύρο και τον ΑΕΚ  5 (Νασιάκος Γ. και Καραναγνώστης) στα ημιτελικά. Η ΑΕΚ 5 είχε διαδοχικά αποκλείσει την ομάδα του Ρήγα 5 και ΑΟΑ Πατρών 1 μπαίνοντας στην τελική τετράδα και καταλαμβάνοντας την 3η θέση του ενωσιακού.  Στο πάνω μέρος του ταμπλό η ΑΕΚ 2 (Μηναδάκη Ε., Σουρλίγκα και Λαμπροπούλου) κέρδισε και αυτή την 3η θέση του τουρνουά επικρατώντας στον πρώτο γύρο του ΑΟΑ Πατρών 3 και της ΑΕΚ 4 (Μηναδάκης Μ. και Αναστόπουλος). Στα ημιτελικά αποκλειστικάν από την ομάδα του Ρήγα 1, η οποία κέρδισε και την ομάδα της ΑΕΚ 1 στον τελικό κερδίζοντας έτσι την 1η θέση του ενωσιακού.

Μεγάλες μάχες έγιναν επίσης και στο πορτοκαλί γήπεδο όπου παιδιά μικρότερης ηλικίας έπαιξαν πάνω από 2 ώρες πολλαπλά μονά με διαφορετικούς παίχτες και ομάδες γνωρίζοντας το χειροκρότημα από όλους τους παραβρισκόμενους στα γήπεδα του ΔΑΚ Τρίπολης. Έτσι, τόσο οι γονείς, όσο και οι θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες πήραν μια μικρή γεύση από τους μελλοντικούς μικρούς αστέρες της αντισφαίρισης.

Ο όμιλος, η επιτροπή διοίκησης και το προπονητικό teamτης ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους αθλητές τόσο στην κατηγορία του πράσινου επιπέδου, όσο και σε αυτές του κόκκινου και του πορτοκαλί για τις πολλαπλές συμμετοχές τους, και τις διακρίσεις που έφεραν στον όμιλο, στους αγώνες που συμμετείχαν καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Να είστε καλά με υγεία και πάντα επιτυχίες !!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...