Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με «σύστημα barcode» θα ελέγχεται το ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων της Αρκαδίας;

Με «σύστημα barcode» θα ελέγχεται το ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων της Αρκαδίας;

Νέα δεδομένα δημιουργούνται για τον έλεγχο του ωραρίου των δημοσίων υπαλλήλων. Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζήτησε ήδη από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες της Αρκαδίας, την Περιφέρεια και τους Δήμους, προκειμένου να υπάρξει μια συνολική καταγραφή και αποτίμηση της υφιστάμενης κατάστασης, να ενημερώσουν αναφορικά με το σύστημα ελέγχου τήρησης του ωραρίου που διαθέτουν και χρησιμοποιούν και να αποστείλουν τις απαντήσεις τους το αργότερο έως και την 8η Νοεμβρίου 2013.

«Δεδομένου ότι πρέπει να διασφαλιστεί η ορθή τήρηση του ωραρίου εργασίας και η ίση μεταχείριση των υπαλλήλων, επιβάλλεται η καθιέρωση ενιαίου συστήματος ελέγχου σε όλες τις υπηρεσίες του δημοσίου. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει οι φορείς, που δε διαθέτουν ηλεκτρονικό – ψηφιακό μηχανισμό σήμανσης, να προχωρήσουν άμεσα στην εγκατάστασή του, δεδομένου ότι αποτελεί το πλέον αξιόπιστο σύστημα ελέγχου, και να ενημερώσουν σχετικά την Υπηρεσία μας στην ως άνω αναφερόμενη ηλεκτρονική διεύθυνση» αναφέρει το έγγραφοι το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Το πλέον πιθανό είναι να αγοραστούν από τις υπηρεσίες και να τοποθετηθούν συστήματα τύπου barcode, στα οποία ο δημόσιος υπάλληλος θα τοποθετεί πάνω σε αυτά τα μηχανήματα την παλάμη του ή το δάχτυλο του και θα καταγράφεται έτσι η προσέλευση ή η αποχώρηση του από την υπηρεσία!

Σε κάθε περίπτωση πάντως αρχίζει και στενεύει ο κλοιός γύρω από τους «κοπανατζήδες» δημοσίους υπαλλήλους της περιοχής μας… 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...