Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπουδαίο έργο αγροτικής οδοποιίας στο χωριό Λουκά | Τζιούμης: «Ο δήμος Τρίπολης στηρίζει τον πρωτογενή μας τομέα»

Σπουδαίο έργο αγροτικής οδοποιίας στο χωριό Λουκά | Τζιούμης: «Ο δήμος Τρίπολης στηρίζει τον πρωτογενή μας τομέα»

Την κοινότητα Λουκά επισκέφθηκε την Τρίτη (9/4/2024) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Υποδομών κ. Αλέκο Κανελλόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης τόνισε: «Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο της εργολαβίας για την αγροτική οδοποιία (προϋπολογισμού 3.000.000 €), πραγματοποιεί ένα σημαντικό έργο για τους κατοίκους της περιοχής. Ανοίγουμε έναν δρόμο περίπου τριών χιλιομέτρων, στον οποίο δεν υπήρχε πρόσβαση. Θα αποκατασταθεί πλήρως η οδική πρόσβαση στις παραγωγικές μονάδες.

Προσπάθεια του δήμου Τρίπολης είναι να στηρίξει τον πρωτογενή μας τομέα, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας, που είναι στα όριά τους. Αν δεν επιβιώσουν αυτοί οι άνθρωποι, θα μαραζώσει η τοπική μας οικονομία.

Η εργολαβία θα συνεχιστεί και σε άλλα χωριά του δήμου Τρίπολης.

Λόγω της ταλαιπωρίας που είχαν οι άνθρωποι τα προηγούμενα χρόνια, θεωρώ ότι αυτή η παρέμβαση που κάνουμε είναι μια από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις που έχουμε υλοποιήσει στα χωριά μας.»

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της κοινότητας Λουκά, κ. Κώστας Σμυρνιώτης σημείωσε: «Είναι ένα μεγάλο έργο του δήμου Τρίπολης, αφορά πάνω μονάδες με περισσότερα από 2.000 αιγοπρόβατα. Ήταν αδύνατη η προσβασιμότητα, όταν ολοκληρωθεί, θα μιλάμε για ένα σπουδαίο έργο που κάνει η δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη.»

24 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    14:29 Πόσο αγράμματος μπορεί να είσαι όταν δεν καταλαβαίνεις το νόημα μιας απλής πρότασης; Όταν λέω ότι "οι ηλίθιοι δεν κάνουν κριτική", εννοώ ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν κριτική και συμπληρώνω ότι από τη φύση τους είναι υποτακτικοί σε αφεντικά, αφού αυτό μόνο μπορούν να κάνουν. Συμφωνώ απολύτως με τον επίλογό σου : "οι ηλίθιοι δεν παραδέχονται ποτέ ότι είναι ηλίθιοι", προσθέτοντας την παροιμία : "γλώσσα παπούτσι, μυαλό κουκούτσι".

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    13:02 "Οι ηλίθιοι δεν κάνουν κριτική". Το σχόλιό σου 20:45 είναι ...φουλ κριτική. Αν δεν το καταλαβαίνεις πάω πάσο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Επίσης οι ηλίθιοι δεν παραδέχονται ποτέ ότι είναι ηλίθιοι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 13:02 Σύνδεσμος σχολίου

    11:26 Οι ηλίθιοι δεν κάνουν κριτική, οι ηλίθιοι από τη φύση τους υπερασπίζονται αφεντικά, όποια κι αν είναι αυτά, ότι κι αν κάνουν, όπως και αν το κάνουν. Εμένα πρωτίστως με ενδιαφέρει να λυθούν τα προβλήματα της πόλης μου, να γίνει καλύτερη και πιο λειτουργική κι όχι να απαντώ σε αρνητικά σχόλια σαν κυβερνητικός αντιπρόσωπος. Γι΄ αυτό λοιπόν θα διατυπώνω την κρίση μου και θα επισημαίνω λάθη προς όλους ανεξαιρέτως και σε καμία περίπτωση επιλεκτικά και βάσει προσωπικών συμφερόντων.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 11:26 Σύνδεσμος σχολίου

    20:45 Στους συγκεκριμένους δρόμους στην κεντρική πλατεία που έπεσε τσιμέντο δεν υπήρχαν κυβόλιθοι ρε νιόνιο, τι λες ότι τα ξαναφτιάχνουν; Τα δε πεζοδρόμια ήταν όλα διαλυμένα και είχαν να φτιαχτουν 50 χρόνια δεν το είχες πάρει χαμπάρι; Όσο για τα σχόλια των υβριστών και των ηλίθιων που λες, όντως περνάνε. Γι' αυτό πέρασε και το δικό σου. Αλλά ξέχασα. Εσύ στο σχόλιό σου δεν βρίζεις κανέναν λέγοντάς τον ηλίθιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    11:30 Κυβόλιθοι, τσιμέντα, δρόμοι, πεζοδρόμια, φτιάχνουνε ... φτιάχνουνε ... φτιάχνουνε... ! Τι είχαν τα προηγούμενα πεζοδρόμια και οι προηγούμενοι κυβόλιθοι και τα ξαναφτιάχνουνε; Πάνε κι έρχονται οι δημαρχαίοι και όλοι τους φτιάχνουνε καινούργια πεζοδρόμια και καινούργιους δρόμους. Και ποιος να διαμαρτυρηθεί; Μιλάει και κανένας που και που και βγαίνουνε οι παρατρεχάμενοι να βρίσουνε. Κόφτε το σχόλιο τώρα κύριοι του kalimera-arkadia, τέτοια σχόλια τσούζουνε, των ηλίθιων και των υβριστών περνάνε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τα σπουδαία έργα τους δεν έχουμε ΑΠΟ ΠΟΥ να περάσουμε. Αν ήμουνα κανένας Ελληναράς λεφτάς θα πετούσα πάνω από την Τρίπολη με το ελικόπτερό μου και θα μούτζωνα κάτω τα μονίμως υπό κατασκευή ΜΕΓΑΛΑ έργα τους!!! Θεέ μου συγχώρα με.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 11:30 Σύνδεσμος σχολίου

    07:29 Δεν βλέπεις που σου λέει ο άλλος (23.29) ότι θα πέσουν κυβόλιθοι στο δρόμο και θα ανέβει το ύψος του άρα θα μικρύνει και το ύψος του πεζοδρομίου; Προφανώς και δεν έχει τελειώσει ο δρόμος ακόμα. Με τα τσιμέντα θα μείνει; Τι στο διάολο πίνετε και δεν μας δίνετε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 07:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουν δίκιο οι προηγούμενοι σχολιαστές για το ψηλό πεζοδρόμιο κάτω από την εκκλησία του Αγίου - Βασιλείου. Βοήθησα την μητέρα μου που έχει θέμα με τα γόνατά της να κατέβει από το πεζοδρόμιο και περισσότερο συγχίστηκα εγώ παρά αυτή. Μα τι σκέφτονταν όταν έφτιαχναν αυτό το έκτρωμα; Τόσο ανεγκέφαλοι είναι οι άνθρωποι. Φτιάχνουν ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ για να λένε μετά ότι κάνουν έργα;

  • Δημότης
    Δημότης Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    19:32 Ο δρόμος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα μικρό μου ανώνυμο τρολ. Δεν θέλει και πολύ μυαλό να το καταλάβεις. Αν διαθέτεις βέβαια. Πρώτα έπεσε η άσφαλτος και από πάνω θα πλακοστρωθεί με κυβόλιθους το οποίο σημαίνει ότι θα σηκωθεί πιο πάνω ο δρόμος και το ύψος των πεζοδρομίων θα μικρύνει κατά πολύ. Όπως είπα και πιο πριν, χρειάζεται να έχεις και λίγο μυαλό στην άδεια σου κεφάλα για να καταλάβεις ότι ο δρόμος είναι ανολοκλήρωτος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Παινεύονται για .... τα έργα τους! Αυτοί τα λένε, αυτοί τα ακούνε. Εμείς βλέπουμε τα χάλια της πόλης μας έτσι όπως την καταντήσανε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 21:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ.
    ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΟΥΒΕΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    19:32 Είναι σωστά αυτά που γράφεις. Έχω πρόβλημα με τα γόνατά μου και με το ζόρι κατέβηκα από το πεζοδρόμιο στο ίδιο σημείο. Δηλαδή εμείς οι μεγαλύτεροι και με προβλήματα υγείας άνθρωποι που θα περπατάμε; Στη μέση του δρόμου; Αν έχουν μια στάλα τσίπα και καταλαβαίνουν τι τους λέμε, να τα χαλάσουν και να τα φτιάξουν από την αρχή όπως πρέπει.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολα αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν αφού οι βλάχοι άλωσαν τη πόλη!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ντρέπεστε τσιράκια του Τζιούμη να δημοσιεύετε σχόλια σαν αυτό το εμετικό (19:34), με φράσεις τύπου ¨βλέπετε τα α@@@@ του Τζιούμη" ... "στις επόμενες εκλογές θα δείτε και την π@@@@ του" και να κρύβετε, ναι να κρύβετε σχόλια όπως το δικό μου (19:32) με αναφορά στις κακοτεχνίες των πεζοδρομίων στην πλατεία Αγίου Βασιλείου που αδυνατούν να διέλθουν ηλικιωμένοι; Πιστεύετε τσιράκια του Τζιούμη ότι ο κόσμος δεν βλέπει και δεν καταλαβαίνει και ότι από την χαμηλού επιπέδου ιστοσελίδα σας τον χειραγωγείτε; Να σας ενημερώσω ότι ο κόσμος της Τρίπολης μουτζώνει και βρίζει τα ... μεγααααλα έργα του κι έχει μετανιώσει, (όπως κι εγώ), που τον ψήφισαν.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    16:15, 17:49 Αυτές τις μαλ@@@ λέγατε και πριν τις εκλογές και τώρα βλέπετε τ' αρχ@@@ του Τζιούμη. Σας πήρε και τα σώβρακα. Συνεχίστε έτσι και στις επόμενες εκλογές θα δείτε και την π@@@@ του. Έτσι, για να νιώσετε ολοκληρωμένοι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 19:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπουδαία έργα! Είδα προχθές έναν ηλικιωμένο να προσπαθεί να κατεβεί από το πεζοδρόμιο κάτω από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου απέναντι από την πιάτσα των ταξί και δεν μπορούσε! Τον βοήθησε ένας περαστικός και ο ανθρωπάκος μόνο που δεν έκλαιγε. Τι φτιάξανε οι άνθρωποι; Κάτι τεράστια, ψηλά πεζοδρόμια για να τα ανεβοκατεβαίνουν μόνο νέοι και άνθρωποι χωρίς κινητικά προβλήματα. Δηλαδή μόνο αυτοί θα κυκλοφορούν τώρα στην πόλη, οι άλλοι θα κλειστούν στα σπίτια τους; ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 18:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Πλακίτσα σας κάνει ο Τζιούμης παιδάκια μέχρι να βαρεθεί θα είναι δήμαρχος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 18:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Έργα από την αρχή της θητείας του ο Τζιούμης.60% θα πάρει στις επόμενες εκλογές για πλάκα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ . ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30-40 ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    δήμαρχε τον ειδικό σύμβουλο ξέχασες να πάρεις ή τον αφησες στο ταπτοκ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον Κοσκωτά κείθε απάνου στους Αγίους Θεοδώρους, στο καρφί το καλό, Τον εζυγώνω, τον εζυγώνω, τον επερνάω και μόλις βγάνω φλας να μπω δεξά, όλη την αριστερή τετράδα τα πιστόνια και τον στρόφαλο τα πήρα στη μασχαλ'. Ε μα σου λέω για ολική καταστροφή! Ήμουνα κανά δυάρι μέρες εκεί απάνου, πήρε να χαλάσει το φασόλι, πήρε να μαραζώσει το λεμόνι, η πιπεριά γ@μήθηκε, σου λέω για αμάξι και φορτίο τα 'χω πληρώσει ο κούκος αηδόνι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 17:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστα πηγαινες σιγούλια σιγούλια και σε προσπέρασε μαλλιά κουβάρια ο Κοσκωτάς.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    του χω βανει του χω φορτωσει μαναβικη απο την τριπολη και ετσι οπως παω μαλλια με προσπερναει ο κοσκωτας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κοσκωτάς πάλι κρύφτηκε;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...