Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Παιδιά από το σώμα Οδηγισμού πάτησαν σταφύλια στον Παλαιόπυργο (εικόνες)

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, παιδιά ηλικιών από 7-14 ετών από το 1ο , 2ο Σμήνος και  την 1η Ομάδα Οδηγών του  Τοπικού Τμήματος Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ), φιλοξενήθηκαν από το Σύλλογο Παλαιοπυργιωτών  Τρίπολης στον Παλαιόπυργο Μαντινείας.

Διαβάστε περισσότερα...

Το πρωί του Σαββάτου το τουρνουά μπάσκετ στην Τεγέα (vd)

 

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου τουρνουά μπάσκετ «3 με 3», στο χώρο του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην Επισκοπή Τεγέας.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα χειμωνιάτικα … αντηλιακά, η μπίλια των σκουπιδιών και η γερή δόση από Μότσαρτ!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ. Μότσαρτ και ξερό ψωμί στην Τρίπολη. Από μουσική ποιότητα "χορτάσαμε" αλλά η πείνα δυστυχώς παραμένει. Ακούει κανείς?

Διαβάστε περισσότερα...

Video με τα γκολ και τις φάσεις από το φιλικό του Αστέρα με τον Παναρκαδικό!

Ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι έγινε μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και Παναρκαδικού.

Νικήτρια η ομάδα της Super League με σκορ 5-1. Από το ματς ο Βαγγέλης Γούτης, έδωσε την ευκαιρία να πάρουν συμμετοχή πολλοί παίκτες που δεν έχουν στα επίσημα παιχνίδια των ομάδων τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Για τις δημοτικές εκλογές ετοιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας διοργανώνει Αυτοδιοικητική Σύσκεψη την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013, στις 6:00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αρκαδίας. 

Θέμα:  Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.


Ομιλητής:  Σπύρος Τζόκας, Επικεφαλής του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους να συμμετάσχουν. 

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκάλυψη - Θετικό το Υπουργείο Πολιτισμού για να λυθεί το πρόβλημα πρόσβασης των ατόμων με κινητικά προβλήματα στο Ναό του Αγίου Βασιλείου!

Ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει διαχρονικά στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου, στην Τρίπολη, είναι ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα πρόσβασης για άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα.

Πολλές φορές έχει έρθει στην επικαιρότητα αυτό το θέμα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια λύση.

Διαβάστε περισσότερα...

Προφανώς πιστέψανε ότι ήρθε η ώρα να σφάζουν και Έλληνες πολιτικούς και ιδεολογικούς αντιπάλους!

          Το τι πιστεύουν! Το τι πρεσβεύουν! Το τι πρότυπα έχουν! Και πια τακτική ακολουθούν! Σε κάθε καλοπροαίρετο και ενημερωμένο άνθρωπο, δεν χρειάζεται πολύ πιπέρι για να το καταλάβει και να το γνωρίζει!

          Όταν στο χρονοδιάστημα  μεταξύ Α! και Β! παγκόσμιου πολέμου, που πρωτοεμφανίστηκε ο φασισμός και ο ναζισμός, η ανθρωπότητα δεν γνώριζε τις μεθόδους και τις πρακτικές αυτών των μορφωμάτων και υπάρχει μια δικαιολογία στο πως και γιατί έπεσε θύμα τους τότε!

Διαβάστε περισσότερα...

Πριν το Πάσχα τελειώνει το πρωτάθλημα για τον Αστέρα - Στις 30 Απριλίου αρχίζουν τα πλέι-οφ

Το συνοπτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε η διοεργανώτρια αρχή, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. Σύμφωνα με αυτό, η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί μία εβδομάδα πριν το Πάσχα, στις 13 Απριλίου, ενώ τα πλέι-οφ θα αρχίσουν στις 30/4 και θα ολοκληρωθούν στις 18 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα...

Κινητικότητα για να δημιουργηθεί φιλοζωικό σωματείο στην Τρίπολη!

Ιδρύθηκε Σωματείο Ζωόφιλων στη Μεγαλόπολη με την συντομογραφία ¨ΣΩΖΩ¨. Το νέο σωματείο εδώ και λίγες ημέρες είναι και επίσημα πλέον γεγονός, σύμφωνα με ρεπορτάζ του kafeneio.megalopolis.gr.

 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...