Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Ο Πέτρος που έγινε λαγός, οι παραιτήσεις που φέρνουν εκλογές και οι απατεώνες «ανοιχτoμάτηδες»!

- Καλημέρα σε όλους τους καληνυχτάκηδες της Αρκαδίας. Τελικά θα μας πει κανένας τί εποχή έχουμε γιατί έχουμε μπερδευτεί? Από Αύγουστο χειμώνα και από Μάρτη καλοκαίρι ξέραμε εμείς. Τί άλλα κόλπα είναι αυτά?

Διαβάστε περισσότερα...

Με ΜΑΤ … υποδέχτηκε γονείς και μαθητές ο Μισθός – Γιουχαΐσματα για τη συμπεριφορά του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης (vd)

Μετά τους εκπαιδευτικούς διαμαρτύρονται έντονα και οι γονείς με τους μαθητές για την παρουσία ΜΑΤ στις συγκεντρώσεις τους, έξω από το γραφείο του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Πέτρου Μισθού.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρωτόγνωρη εμπειρία μία βόλτα στην Τρίπολη «με άλλα μάτια» (εικόνες-βίντεο)!

Μια διαφορετική βόλτα έκαναν το απόγευμα της Παρασκευής, όπως ήταν προγραμματισμένο, στο κέντρο της πόλης, κάποιοι συμπολίτες μας, φορώντας μάσκα, συνοδευόμενοι από τον εκ γενετής τυφλό Αντιδήμαρχο Ιλίου, Βαγγέλη Αυγουλά και το λευκό του μπαστούνι.

Διαβάστε περισσότερα...

«Οι μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων θα είναι σε ασφαλή κλειστά κτίρια και επισκέψιμες»

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα υπό την προεδρία του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη δύο συσκέψεις με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του Εκπροσώπου της Γενικής Δ/νσης Περιβάλλοντος Γιώργου Κρεμλή, των εκπροσώπων της Task Force με επικεφαλής τον Φραντσέσκο Αμοντέο, του Εθνικού Συντονιστή για τα απόβλητα Δημήτρη Καλογερόπουλου, της Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Ντίνας Νικολάκου, του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΙΤ Νίκου Μαντζούφα και της Γ.Γ. ΥΠΕΚΑ Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα...

Από τη Σιλίμνα μέχρι την Τρίπολη έτρεξε ο υπερμαραθωνοδρόμος Dean Karnazes– «Νιώθω σαν να γύρισα στο σπίτι μου»!

Με τα βλέμματα στραμμένα στον Ελληνοαμερικάνο υπερμαραθωνοδρόμο Dean Karnazes ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής ο αγώνας NavarinoChallengeπου είναι αφιερωμένος ενάντια στην παιδική παχυσαρκία και υπέρ της μεσογειακής διατροφής.
Διαβάστε περισσότερα...

Σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για τις μονάδες απορριμμάτων στην Πελοπόννησο – Παραμένουν οι διαφωνίες για την Καλλιρρόη

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, πραγματοποίησε σύσκεψη με θέμα την διαχείριση απορριμμάτων Πελοποννήσου. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν η Γενική Γραμματέας του ΥΠΕΚΑ, Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ, Νίκος Μαντζούφας, ο Εθνικός Συντονιστής για τα Απόβλητα Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Μανώλης Αγγελάκας, ο εκπρόσωπος της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γιώργος Κρεμλής, οι Δήμαρχοι Οιχαλείας, Μπάμης Φίλιππος, Τριφυλλίας, Κόλλιας Κωνσταντίνος, Πύλου Νέστωρος, Καφαντάρης Δημήτρης, Μεσσήνης, Αναστασόπουλος Ευστάθιος, ο Δήμαρχος Τρίπολης και Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ, Σμυρνιώτης Γιάννης, και ο Αντιδήμαρχος Οιχαλίας, Ντονάς Ηλίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Επίδομα πετρελαίου θέρμανσης στην Αρκαδία – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

 

Η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για τη χορήγηση του πετρελαίου θέρμανσης, τη φετινή χρονιά, δόθηκε στη δημοσιότητα κι εκεί προβλέπεται ότι η Αρκαδία βρίσκεται στη Β’ ΖΩΝΗ.

Αυτό σημαίνει ότι η ανώτατη κατανάλωση λίτρων πετρελαίου θέρμανσης ανά τετραγωνικό είναι

Διαβάστε περισσότερα...

Διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, την Κυριακή

Κλειστά θα παραμείνουν την Κυριακή για τέσσερις ώρες και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων και ανατολικού Αιγίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Από τον χώρο της υγείας και τους Δήμους το δεύτερο κύμα κινητικότητας στο Δημόσιο

Στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης, η συνεδρίαση του οποίου πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, εξετάστηκε και ο προγραμματισμός του δεύτερου κύματος της κινητικότητας ακόμη 12.500 υπαλλήλων, που πρέπει να υλοποιηθεί μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, σε περίπτωση που η τρόικα απορρίψει το αίτημα του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, για παράταση δυο- τριών μηνών.

Διαβάστε περισσότερα...

Πέντε νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Τρίπολης – Αιτήσεις μέχρι τις 25 Οκτωβρίου!

 

Σε σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά πέντε (5) άτομα για την κάλυψη

αναγκών για την υλοποίηση της Πράξης «Αρκαδικό Δίκτυο για την  Κοινωνική Συνοχή», θα προχωρήσει ο Δήμος Τρίπολης.

Δείτε όλη την προκήρυξη.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...