Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Πορεία ΣΑΟΟ από την καστροπολιτεία του Μουχλίου στο σιδηρόδρομο του Αχλαδόκαμπου

Την Κυριακή 27/10/2013 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων θα πραγματοποιήσει μια εύκολη φθινοπωρινή πορεία! "Ξεκινώντας από τη βυζαντινή Καστροπολιτεία του Μουχλίου και συνεχίζοντας στη Σύρτη της Γέφυρας Αχλαδοκάμπου, θα καταλήξουμε στο σιδηροδρομικό σταθμό Αχλαδοκάμπου. Εκεί θα μας περιμένει κοχλάζουσα φασολάδα!

Διαβάστε περισσότερα...

Η Βυτίνα, η ... βιτρίνα, τα δίχτυα του ΔΑΚ και το πολιτικό λίφτινγκ!

- Καλημέρα Αρκαδία και... καληνύχτα γι αύριο! Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την απουσία του Πρωθυπουργού από την φιέστα του Κόστα Ναβαρίνο. Τζάμπα οι ...προσκλήσεις που μιλούσαν για την παρουσία του Σαμαρά στην εκδήλωση. Πώς την πατήσανε έτσι οι διοργανωτές?

Διαβάστε περισσότερα...

Γ. Ρεβελιώτης: «Χάρη στην καλή θέληση όλων, ανοίγει ο δρόμος για να βοηθήσει η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου»

Με ανοιχτή επιστολή του προς τους Αρκάδες, ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής Γιώργος Ρεβελιώτης εκφράζει την ικανοποίησή του για τον ορισμό του νέου Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, αλλά και για τον ορισμό (για πρώτη φορά) του Παναγιώτη Καραφωτιά, ως εκπρόσωπου της ΠΟΑ, στη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι στιγμές έντασης και οι αποχωρήσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τα σκουπίδια (vd)

Κατά κύριο λόγο, κάτοικοι από την περιοχή της Οιχαλίας Μεσσηνίας (εκεί που προβλέπεται να γίνει εργοστάσιο διαχείρισης σκουπιδιών και θα δέχεται τα απορρίμματα της Γορτυνίας και της Μεγαλόπολης) εξέφρασαν την οργή τους στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, το απόγευμα της Δευτέρας.

Διαβάστε περισσότερα...

Χάθηκε ο 75χρονος Ηλίας Ταλούμης από την Τρίπολη – Μπορείτε να βοηθήσετε;

Silver Alert εκπέμπει η Γραμμή Ζωής και η Ελληνική Αστυνομία για την εξαφάνιση ηλικιωμένου στην Τρίπολη. Συγκεκριμένα, την Κυριακή χάθηκε από την Τρίπολη ο 75χρονος Ηλίας Ταλούμης. Έχει ύψος 1,76, καστανά μάτια και είναι αδύνατος.

Διαβάστε περισσότερα...

Σταμάτησαν οι δωρεάν φυσικοθεραπείες στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ στην Αρκαδία

Από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013, οι συμβεβλημένοι φυσικοθεραπευτές με τον ΕΟΠΥΥ ξεκινούμε ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ με τον Οργανισμό (και στην Αρκαδία).

Με επιστολής τους προς τους ασφαλισμένους αναφέρουν:

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα ψηφιακή πύλη για άτομα με αναπηρία

Ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου συμμετείχε στην παρουσίαση από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α) της διαδικτυακής πύλης www.prosvasi-amea.gov.gr, που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου «Σύστημα Συλλογής, Παραγωγής, Εμπλουτισμού και Αξιοποίησης Περιεχομένου» (ΣΥ.Σ.Π.Ε.ΑΠ).

Διαβάστε περισσότερα...

600 θέσεις εργασίας (την επόμενη 2ετια) «ανοίγει» η λύση για τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο σύμφωνα με την ΤΕΡΝΑ

Λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα, ξεκίνησε η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, προκειμένου η εταιρεία ΤΕΡΝΑ (προσωρινή ανάδοχος του διεθνούς διαγωνισμού της Περιφέρειας) για τα εργοστάσια διαχείρισης απορριμμάτων.

Παρόντες ήταν περίπου 20 κάτοικοι από την περιοχή της Παλαιόχουνης όπου πρόκειται να λειτουργήσει το ένα εργοστάσιο με σκουπίδια από την Κορίνθια, την Αργολίδα, την Τρίπολη και την Κυνουρία.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνέδριο Αρκαδικών Σπουδών στη Δημητσάνα

Ἡ Εταιρεία Πελοποννησιακών Σπουδών θα πραγματοποιήσει  εργασίες τού Δ΄ Τοπικού Συνεδρίου Αρκαδικών Σπουδών, στο Πνευματικό Κέντρο τού Δήμου την  Κυριακή όπου το πρωί στον Μητροπολιτικό  Ναό Αγίας Κυριακής θα τελεσθεί Ἀρχιερατικὴ Θ. Λειτουργία και Μνημόσυνο τού Προέδρου τής Εταιρείας Τάσου Ἀθ. Γριτσοπούλου και ακολούθως στο Διασυνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας θα συνεχισθούν οι εργασίες τού Συνεδρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Προβλήματα στο Facebook

Αδύνατο είναι το status update (ενημέρωση κατάστασης) στο Facebook αυτή τη στιγμή, για λόγους οι οποίοι δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα. Επίσης, παρουσιάζονται προβλήματα και στα likes, καθώς και στην υποβολή σχολίων. Ωστόσο, τα προσωπικά μηνύματα φαίνονται να λειτουργούν κανονικά.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...