Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Η συνεννόηση με άτομα που εμφανίζουν διαταραχές στην ακοή (βαρηκοΐα)

Τα άτομα που πάσχουν από βαρηκοΐα προσπαθούν να μας καταλάβουν και να επικοινωνήσουν μαζί μας, όχι μόνο με την περιορισμένη ακοή τους, αλλά παρακολουθώντας τα χείλη, τις εκφράσεις του προσώπου και τις χειρονομίες μας.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Νέες ειδικότητες και δωρεάν φοίτηση σε ΙΕΚ και ΣΕΚ Τρίπολης, Μεγαλόπολης και Στεμνίτσας!

Ανακοινώθηκαν και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (www.minedu.gov.gr) όλες οι προσφερόμενες ειδικότητες που θα διδάσκονται από τη φετινή χρονιά στα δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) και στη νέα δομή στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ).

Διαβάστε περισσότερα...

Από τον Μπέκιο στον ... Μότσαρτ, το πολιτικό αυτογκόλ και οι ψεκασμένοι σύμβουλοι!

-Τελικά ωραίος είναι και ο χειμώνας αλλά όχι και από τόσο νωρίς. Τα πρώτα τζάκια ανάψανε στην Αρκαδία και αν συνεχίσει έτσι ο καιρός θα σβήσουνε το Μάρτη! Δηλαδή ζήτω που ... καήκαμε.

Διαβάστε περισσότερα...

Αίτημα άρσης ασυλίας και για τον Ηλία Παναγιώταρο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Β. Πλιώτας, μετά από εντολή της Εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ευτέρπης Κουτζαμάνη, διαβίβασε στη Βουλή αίτημα για άρση ασυλίας  του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου, καθώς του αποδίδεται το αδίκημα «της στάσης» το οποίο διαπράχθηκε τον Απρίλιο του 2010 στη Λάρισα, μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς. Συγκατηγορούμενοι  του κ. Παναγιώταρου είναι ακόμη τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής. 

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα δημοτική παράταξη στη Βόρεια Κυνουρία!

 

Η 5μελής συντονιστική επιτροπή  της ομάδας πρωτοβουλίας για τη δημιουργία της «Αυτόνομης Δημοτικής Παρέμβασης Πολιτών Βόρειας Κυνουρίας», κοινοποίησε το σχέδιο της ιδρυτικής διακήρυξης, το οποίο θα προταθεί για συζήτηση και έγκριση στη Γενική Συνέλευση των μελών που θα πραγματοποιηθεί το 2ο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ποδοσφαιριστές του Αστέρα κλήθηκαν στις εθνικές Βενεζουέλας και Ρουμανίας

Από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, καθώς σήμερα ο Στάικος Βεργέτης έδωσε ρεπό και την ευκαιρία να ξεκουραστούν μετά την προσπάθεια που κατέβαλλαν με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε περισσότερα...

Δείτε βίντεο από τον αγώνα Drift Startline Cup 2013!

 

Μετά την αγωνιστική ανάπαυλα του καλοκαιριού ανέβηκε η θερμοκρασία μέσα στο φθινόπωρο με τον 3ο αγώνα του “DRIFT START LINE CUP 2013”, που έγινε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στην πίστα GoKart του Ναυπλίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Κυνουρία - Οι κλέφτες... άφησαν πίσω τα παπούτσια τους!

Το βραβείο του πιο… γκαφατζή παράνομου διεκδικούν με αξιώσεις οι άγνωστοι που έκαναν επιδρομή σε ένα χωριό της Αρκαδίας με σκοπό να «ανοίξουν» τα σπίτια. Όχι μόνο έφυγαν με άδεια χέρια, αλλά άφησαν πίσω τους και στοιχεία που θα οδηγήσουν στην αναγνώρισή τους! Οι διαρρήκτες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το ένα μετά το άλλο συνολικά τέσσερις σπίτια στην κοινότητα του Αγίου Ανδρέα Κυνουρίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε η διημερίδα για την αρχαιολογική έρευνα στην Τρίπολη

Ο  Σ.Α.Ο.Ο., τα Γ.Α.Κ. Νομού Αρκαδίας και το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Πελοποννησιακών Σπουδών, με την λήξη της Διημερίδας "Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ και ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ Γ.Α.Κ. ΝΟΜΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ", που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, το διήμερο Παρασκευής 04 Οκτωβρίου - Σαββάτου 05 Οκτωβρίου 2013, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν  τους εισηγητές,  το κοινό που παρακολούθησε τις ανακοινώσεις –αλλά και όσους, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, βοήθησαν στην επιτυχή διεξαγωγή της.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...