Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Βραδινές εικόνες από τη στολισμένη Τρίπολη για τα Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και ο Δήμος Τρίπολης έχει ξεκινήσει να στολίσει το κέντρο της πόλης, βάζοντας σιγά σιγά στο κλίμα τους κατοίκους της.

Το kalimera-arkadia.gr σας παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες από την στολισμένη πόλη και τις επόμενες μέρες με την ολοκλήρωση του στολισμού θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Διαβάστε περισσότερα...

Ο δημοτικός «αρραβώνας», ο στολισμός της κρίσης και η αποχώρηση της «πράσινης» ενδεκάδας!

- Καλημερούδια! Πώς ξυπνήσατε σήμερα; Λίγο παγωμένοι αλλά χρειάζεται και λίγο ψύχος, άλλωστε πρέπει να καταλάβουμε ότι πλησιάζουν Χριστούγεννα. μην παραπονιέστε λοιπόν και απολαύστε το χειμερινό τοπίο. Ειδικά η Αρκαδία αυτό τον καιρό είναι το κάτι άλλο! Καλημέρα Αρκαδία!

Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτινή παιδική παράσταση με κουκλοθέατρο στο Πνευματικό Κέντρο (vd)!

Παιδική θεατρική παράσταση – κουκλοθέατρο – έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο αμφιθέατρο του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Τρίπολης, με τίτλο «Η επανάσταση των γλυκών και το μαγικό κάλεσμα» από το Θέατρο Κούκλας ¨Κοκου - Μουκλό¨.

Διαβάστε περισσότερα...

Γκάλοπ - «Νεκρή» η Χριστουγεννιάτικη αγορά φέτος στην Τρίπολη (vd)

 

Ξεχάστε τα γεμάτα από κόσμο καταστήματα, όπως γινόταν κάποτε, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Φέτος, η εικόνα είναι τελείως διαφορετική με τους καταναλωτές να έχουν ξεκινήσει μεν τις αγορές τους αλλά να είναι ιδιαίτερα συγκρατημένοι, αν και σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε Χριστούγεννα!

Διαβάστε περισσότερα...

Φορολογικό σεμινάριο στην Τρίπολη

Σεμινάριο λογιστών – φοροτεχνικών θα γίνει στην Τρίπολη, την επόμενη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου με θέμα «Ανάλυση διατάξεων κώδικα φορολογίας εισοδήματος και κώδικα φορολογικής διαδικασίας» με εισηγητή τον Δημήτρη Σταματόπουλο, Επ. Γενικός Διευθυντής Φορολογίας του Υπουργείου Οικονομικών – Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου –Συγγραφέας Φορολογικού Δικαίου.

Διαβάστε περισσότερα...

150 οικογένειες ζουν με τρόφιμα που τους δίνει η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας! (vd)

Η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας για ακόμη μια χρονιά πρόκειται να συλλέξει τρόφιμα, ώστε να ενισχυθεί "το καλάθι του φτωχού αδερφού".

Έτσι λοιπόν στις 15 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι καλεί όλους όσους έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν με τρόφιμα την προσπάθεια αυτή, ώστε να μην μείνει κανένας αβοήθητος τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Διαβάστε περισσότερα...

Πάνω από 40.000 αιτήσεις στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο!

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων (01/11/2013 έως 10/12/2013) έληξε. 
Το ΕΑΠ ευχαριστεί τους 42.379 υποψήφιους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα που θα προσφέρει το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. 
Τη Δευτέρα 16/12/2013, ώρα 10:00 π.μ. θα διεξαχθεί η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση, στα γραφεία του Ε.Α.Π. στην Πάροδο της οδού Αριστοτέλους 18. 

Διαβάστε περισσότερα...

Με στόχο τη δεύτερη σερί νίκη ο Αρκαδικός υποδέχεται ην Καβάλα

Η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Αρκαδικού στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης την ομάδα της

Διαβάστε περισσότερα...

Εγκαινιάζει τα γραφεία της στη Μεγαλόπολη η Χρυσή Αυγή

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή θα εγκαινιάσει τα νέα του γραφεία στον Νομό της Αρκαδίας που βρίσκονται στην Πόλη της Μεγαλόπολης στη Κεντρική Πλατεία.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...