Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Οι 5 Ήπειροι και η Ήπειρος» | Εντυπωσίασε η έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Κουτρουμάνου στην "Image Tech & Photovision 2024"

«Οι 5 Ήπειροι και η Ήπειρος» | Εντυπωσίασε η έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Κουτρουμάνου στην "Image Tech & Photovision 2024"
Δελτίο Τύπου της ΠΕΦΦΕΕ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΩΝ

 

Εντυπωσιακά μεγάλη επισκεψιμότητα παρατηρήθηκε στο περίπτερο της ΠΕΦΦΕΕ που συμμετείχε στην Έκθεση Image Tech & Photovision 2024 η οποία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Π. Φαλήρου στις 5-7 Απριλίου 2024
Πλήθος κόσμου στάθηκε, θαύμασε και συζήτησε τα θέματα των φωτογραφιών του Βασίλη Κουτρουμάνου προέδρου της ΠΕΦΦΕΕ και των μελών της.
Η έκθεση του «Φωτογράφου του Κόσμου» είχε τίτλο «Οι 5 Ήπειροι και η Ήπειρος».Εκτός από τα 40 εκτυπωμένα φωτογραφικά έργα που κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών ,πάνω απο 1000 φωτογραφίες προβάλλονταν σε 3 μεγάλες οθόνες τοποθετημένες στο περίπτερο της ‘Ενωσης.
Συνάδελφοι και λάτρεις της φωτογραφίας ενδιαφέρθηκαν για τις δράσεις της ένωσης, αντάλλαξαν απόψεις σε επίκαιρα θέματα, φωτογραφήθηκαν και κεράστηκαν ποτά και νόστιμα εδέσματα υπό τη συνοδεία αγαπημένων τραγουδιών που έπαιξε live ο γνωστός σαξοφωνίστας Γιώργος Μαγουλας.
Το Σάββατο το μεσημέρι η ΠΕΦΦΕΕ πραγματοποίησε με επιτυχία διάλεξη με θέμα «Εθελοντισμός και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης» την οποία παρακολούθησαν πολλοί επισκέπτες, μέλη και φίλοι της Ένωσης.
Οι ομιλητές ήταν:
 Γιώτα Αντωνοπούλου, Διευθύντρια του ΠΜΣ και Καθηγήτρια στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σπάρτη, Δημοσιογράφος. Θέμα ομιλίας της: « Ο Εθελοντισμός στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των ΜΜΕ».
 Όλγα Παπακυριακού MSc Νοσηλεύτρια ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». Δημοσιογράφος του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής, τίτλος εκπομπής της «Είναι στο χέρι σου. Σώσε μια ζωή». Θέμα ομιλίας της «Ο Εθελοντισμός στη ζωή του ανθρώπου»
 Ο Μάνος Σταραμόπουλος, Β’ αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, Αθλητικογράφος FIFA UEFA με θέμα ομιλίας του “Ο Εθελοντισμός στον Αθλητισμό: Η Δύναμη της Συμμετοχής”.
 Ο Γιώργος Μποροβηλος,Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης της SUPER LEAGUE,Πρώην πρόεδρός της ,Διεθνής Διαιτητής και Επιχειρηματίας.
_Ο Τάκης Αλεξόπουλος ,Καθηγητής Του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, μελος του Δ.Σ του Ιδρύματος και Διευθυντής του προπτυχιακόυ προγράμματος για το SPORTS MANAGEMENT.
_Ο Γιάννης Μαμουζελος Αθλητικός Δημοσιογράφος, Νομικος,Πρώην Αθλητής του Στίβου, Μελος του ΠΣΑΤ και των οργάνων του,παρουσιαστής για χρόνια της Αθλητικής Κυριακής, Διευθυντής για χρόνια στις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες της Ελλάδας.
 

Την εκδήλωση συντόνισε ο Βασίλειος Κουτρουμάνος, Φωτορεπόρτερ και Πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ολο το Δ.Σ και μέλη της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε, ο
Παναγιώτης Σφαέλος,γενικος Γραμματέας της Ενωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και Διεθνής αναλυτής Γεωπολιτικής. Η
Βίκυ Τσιανίκα Δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Θεατρολόγος και MSc Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.
Ο Βασίλειος Αράπης Διδάκτωρ της Φιλοσοφίας των Επιστημών,
Ο Εικαστικός Καλλιτέχνης
Θέμης Κοτσυφάκος, τ. Πρόεδρος ΟΛΜΕ.
Η Κωνσταντινα Καμάρα ανωτατο στελεχος της ALPHA BANK.
Η Χριστίνα Γαλανοπουλου αθλητρια,Προεδρος Αθλητικού σωματείου ,υπευθυνη Για αθλητικα πρπγραμματα σε Δήμους και στην περιφερεια Αττικης,Υπευθυνη για το προγραμμα των Ολυμπιακων κυκλων απο μαθητές στην Αρχαία Ολυμπία στην Αφη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ 2024. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαρχιακου Τυπου Γιωργος Κουλουρας. Ο Τακης Τζημας Διοργανωτής της Έκθεσης .Καθηγητής Πανεπιστημίου, Διεθυντης του τμήματος φωτογραφίας και οπτικό ακουστικών έργων του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής ΠΑΔΑ.

 

Ο Σκηνοθέτης και Διευθυντής Φωτογραφιας Γιώργος Αρβανίτης, ο Χάρης Μπικηρόπουλος ,Δημοσιογραφος και Συγγραφέας.Η γνωστή και Αεικίνητη εθελόντρια του αθλητισμού και όχι μόνο Βιργινία Τσεκερη,Ο Πρόεδρος του φωτογραφικού Σωματείου του Νομού Ηλείας και Φωτογράφος,Δημήτρης Παπαϊωάννου, Ο Νίκος Αποστολοπουλος Φωτορεπόρτερ, Φωτογράφος καθηγητής Πανεπιστημίου του ΠΑΔΑ, καλλιτεχνικός Διευθυντής σε προγράμματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. o Shiratori ( Μορφωτικος Ακόλουθος της Ιαπωνίας ),ο Ευάγγελος Χαραλάμπους συνδιοργανωτης της έκθεσης,η Δήμητρα Μποροβηλου, οι Rec ,η Κατερίνα Τζήκα ,ο Γιαννης θεοδωρακοπουλος πρόεδρος του ΠΣΑΤ (κυριακη στο περιπτερο της ΠΕΦΦΕΕ).Ο Εικονοληπτης της ΕΡΤ ,Γιώργος Αγνίδης .
Φωτογράφοι,Φωτορεπόρτερς,Εικαστικοί,Σκηνοθέτες από όλοι την Ελλαδα.Πρόσωπα της showbiz Γιάννης Γεωργουδάκης και Άγγελος Γεωργουδακης απο το survivor2024
Στο κλείσιμο της εξαιρετικής εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι
Γεώργιος Καμάρας
Αριστείδης Καμάρας Διεθνείς Ποδοσφαιριστές για το ήθος και την αξίας τους.Τις πλακέτες παρέλαβαν:οι Μανος Σταραμόπουλος και Κωνσταντίνα Καμάρα. Πλακέτα δόθηκε και στον πολενικο Ανταποκριτή Σταύρο Ιωαννιδη του ΣΚΑΙ.
Το κλείσιμο της βραδιάς ανέλαβε γνωστός σαξοφωνίστας, Ο ΓΙΆΝΝΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ο οποίος και έδωσε ένα ξεχωριστό μουσικό χρώμα στην εκδήλωση.
Στα περιπτερα του Προεδρου αλλα και της ΠΕΦΦΕΕ μοιράζονταν Αναμνηστικά δώρα Καθ’ολη την διάρκεια της Photovision24
Στα περίπτερα της ΠΕΦΦΕΕ υπήρχαν φωτογραφίες των συναδέλφων ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΚΑΤΣΙΝΗ ,ΑΝΔΡΕΑ ΒΟΥΤΟΥ,ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ,ΜΑΡΕΥΗΣ ΔΕΝΑΞΑ,ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΠΟΤΣΗ,ΑΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥΡΗ
ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΦΦΕΕ ΒΟΥΤΟ ΑΝΔΡΕΑ ,ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΜΠΟΤΣΗ,ΤΟΝ
Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΘΩΜΑ ΣΚΟΥΡΤΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΑΤΖΙΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ.ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΡΑΒΕΛΑ. ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ,ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ,ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΖΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ . ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ,ΝΑΝΣΗ ΚΑΙΝΑΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ,ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΠΟΤΣΗ ΤΟΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΜΠΡΙΑΝΗ , ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΛΕΚΗ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ.
Φωτογραφίες: Δημήτρης Πελέκης , Χρήστος Καμπριανης ,Βαγγέλης Εξαρχος,Μαξιμος Βουτος,Νικος Κουτσοκωστας,Ανδρέας Βούτος. Κάμερα Βίντεο Χάρης Σταματακης .
Επιμελεια εκδηλωσης ΒΟΥΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ.
Επιπλέον φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στο www.papadakispress.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...