Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 12 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

7 χρόνια Διεθνής Αρκαδικής Εταιρεία – Τιμητικές διακρίσεις, νέα επίτιμα μέλη και επίδοση έργου για την «Πολιτιστική Πρωτεύουσα» (vd)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης η εκδήλωση της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης επτά ετών από της ιδρύσεώς της.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που έγινε υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, των Υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού καθώς και της Πρεσβείας της Αυστρίας στην Ελλάδα, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε εξέχοντες Αρκάδες, οι οποίοι διακρίθηκαν για το έργο τους και την προσφορά τους στον άνθρωπο, την κοινωνία και τον πολιτισμό.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο υπερδραστήριος γιατρός Γιώργος Παπασταματάκης στο συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο» του Κώστα Τζιούμη!

Ένας άνθρωπος με σημαντική δράση τόσο στα ιατρικά, όσο και στα δημοτικά πράγματα της πόλης, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο» που έχει επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη.
Διαβάστε περισσότερα...

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας στην Τρίπολη (vd)!

Η κεντρική προεκλογική ομιλία της Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας έγινε το βράδυ της Δευτέρας, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.
Αρχικά, μίλησε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Δημήτρης Μπερτζελέτος ο οποίος –μεταξύ άλλων- είπε ότι:
Διαβάστε περισσότερα...

«Το πεντοζάλι» της Αντωνίας που εξέπληξε τους Λεβιδιώτες- Θερμή υποδοχή στα χωριά του Κορυθίου

Η χορευτική δεινότητα της υποψήφιας δημάρχου Τρίπολης Αντωνίας Γιαννούλη σχολιάστηκε θετικά στη διάρκεια των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Λεβίδι, για την επέτειο της ιστορικής μάχης του Λεβιδίου το 1821 την Κυριακή 11 Μαΐου.Εκδηλώσεις τις οποίες τίμησε με την παρουσία της η επικεφαλής της «Μαντινειακής Συμπολιτείας». Η υποδοχή ήταν θερμή για την υποψήφια δήμαρχο Τρίπολης,η οποία δεν δίστασε να σύρει το χορό και να συνοδεύσει τα παιδιά του Χορευτικού Ομίλου Λεβίδου, χορεύοντας πεντοζάλι και ξεδιπλώνοντας και το χορευτικό της ταλέντο.
Διαβάστε περισσότερα...

Τζιούμης: «Να σταματήσουν τα έργα βιτρίνας και να προχωρήσουν ουσιαστικές παρεμβάσεις στο Δήμο Τρίπολης»

Τα χωριά Άγιο Κωνσταντίνο, Σκοπή, Σάγκα και Λουκά επισκέφτηκε το απόγεμα της Δευτέρας 12 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, με υποψήφιος δημοτικούς σύμβουλους της παράταξης "Τρίπολη Αύριο", με σκοπό να ακούσουν τις ανάγκες των κατοίκων που μένουν σε αυτά.
Διαβάστε περισσότερα...

Η Γορτύνια που βρίσκεται πίσω από μία πρωτοποριακή ιατρική ανακάλυψη για τα παιδιά!

Η Ελληνίδα ερευνήτρια Μυρσίνη Καφώρου (από τα Μαγούλιανα Γορτυνίας) είναι στην επιστημονική ομάδα που –σύμφωνα με τη New England Journal of Medicine- παρουσίασε ένα καινούριο πειραματικό τεστ που θα μπορούσε να διαγνώσει τη φυματίωση στα παιδιά γρήγορα και αξιόπιστα σε σχέση με τις υπάρχουσες μεθόδους.
Διαβάστε περισσότερα...

Επισκέψεις Δημήτρη Παυλή σε Τοπικές Κοινότητες της Εκλογικής Περιφέρειας Λεβιδίου

Ο υπ. Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά» κ. Δημήτρης Παυλής την Κυριακή 11 Μάη 2014 συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης του, τις πρωινές ώρες παρέστη στον εορτασμό της επετείου της μάχης του Βαλτετσίου.
Τις απογευματινές ώρες επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες τις Εκλογικής Περιφέρειας Λεβιδίου και συγκεκριμένα:
Διαβάστε περισσότερα...

Παρούσα στην ομιλία Σαμαρά στην Τρίπολη η Γορτύνια υποψήφια ευρωβουλευτής Π. Παναγιωτοπούλου

Στην πρώτη προεκλογική ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων παρευρέθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Παναγιωτοπούλου Πηνελόπη.Η νεαρή υποψήφια συνομίλησε με πολλά στελέχη του κόμματος,καθώς και με τον περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας.Η κα Παναγιωτοπούλου με καταγωγή από την ορεινή Αρκαδία και συγκεκριμένα από την Κοντοβάζαινα έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού:
Διαβάστε περισσότερα...

Η εξόρμηση του ΣΑΟΟ στο φαράγγι του ποταμού Ερυμάνθου

Την Κυριακή 11/05/2014, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εξόρμηση του ΣΑΟΟ στο φαράγγι του ποταμού Ερυμάνθου.
Στην εξόρμηση συμμετείχαν 77 μέλη και φίλοι του ΣΑΟΟ, μέλη του ΕΟΣ Τρίπολης και του ΕΟΣ Πύργου, ο οποίος ήταν και ο διοργανωτής της πορείας που ακολούθησε. Όλοι οι ορειβάτες, (οι οποίοι συνολικά ήταν πάνω από 150) συναντηθήκαμε στο χωριό Αχλαδινή του νομού Ηλείας (περιοχή Λάλα).
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...