Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Η πανέμορφη παραλία στην Κυνουρία με τον ανεμόμυλο μέσα στη θάλασσα! (vd)

Το www.kalimera-arkadia.gr παρουσιάζει τις εντυπωσιακές παραλίες της Κυνουρίας και ξεκινά από τον Άγιο Ανδρέα που είναι ένα κεφαλοχώρι της Βόρειας Κυνουρίας και αποτελεί έναν ήσυχο προορισμό για οικογενειακές διακοπές.
Διαβάστε περισσότερα...

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πρόλαβε 21χρονη στην Καλαμάτα που έγραψε στο facebook ότι θα αυτοκτονήσει...

Ακόμα τρεις περιπτώσεις πρόθεσης αυτοκτονίας, από χρήστες του διαδικτύου, απέτρεψαν, μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Τσιπιανίτης με τις 10.000 πετρελαιοπηγές!

Ο Τσιπιανίτης με τις 10.000 πετρελαιοπηγές... και όχι μόνο...!

Τρίτη γενιά, σήμερα, ο Κερκ Μίτσελ, είναι αυτός που μιλάει -στο ΒΗΜΑ- για τον πατέρα και τον παππού του• τον παππού του, τον Σάββα Παρασκευόπουλο, που, τη 10ετία 1890, εγκατέλειψε τα Τσιπιανά, σε ηλικία 19 ετών, νύχτα και κρυφά από τη μάνα του, αφού ήταν αντίθετη με τον ξενιτεμό, του Σάββα της... Εγκατέλειψε, όμως, και την αγαπημένη συντροφιά του, που ήταν το μικρό κοπάδι των προβάτων του, κι ήρθε στην Τρίπολη, και με το τρένο στον Πειραιά, και από τον Πειραιά, με το καράβι, στο Τέξας, μετά από ταλαιπωρία μηνός στον ωκεανό!

Διαβάστε περισσότερα...

Βάζουν «πωλητήριο» και μπλοκάρουν την ελεύθερη πρόσβαση σε δύο παραλίες της Κυνουρίας;

Σάλος έχει προκληθεί από σειρά δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για παραχώρηση παραλιών στο ΤΑΙΠΕΔ με στόχο να πουληθούν σε ιδιώτες!
Δύο από αυτές τις παραλίες είναι μία έκταση Χερονήσι – Καμίνια και άλλη μία έκταση στη θέση Γλυφάδα της Βόρειας Κυνουρίας.
Το θέμα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βόρειας Κυνουρίας η Αυτόνομη Δημοτική Παρέμβαση Πολιτών Βόρειας Κυνουρίας «ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΓΗ».
Διαβάστε περισσότερα...

Επιστρέφουν οι τελευταίοι 4 ... αδειούχοι στην Τρίπολη για την προετοιμασία του Αστέρα!

Ξεκινάει από αύριο η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του Αστέρα, μετά το σημερινό προγραμματισμένο ρεπό που έδωσε τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας να ξεκουραστούν, καθώς την δεύτερη βδομάδα θα ανέβουν κατακόρυφα οι ρυθμοί προπόνησης.
Διαβάστε περισσότερα...

Μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας θα φτάσει η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος για το εργοστάσιο στην Παλιόχουνη (vd)

«Το προτεινόμενο, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έργο κατασκευής εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων, στη θέση Παλιόχουνη Αρκαδίας και οι επιπτώσεις του στο περιβάλλον». Αυτό ήταν το θέμα της ημερίδας που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Παράλιο Άστρος - Γέμισαν κόσμο την Κυριακή οι παραλίες!

Φτάσαμε στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου και οι παραλίες της περιοχής γέμισαν με κατοίκους και επισκέπτες που θέλησαν να απολαύσουν λίγες ώρες δίπλα στη θάλασσα. Μέχρι τώρα ο καιρός δεν ήταν τόσο «βοηθητικός» αφού οι χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και οι ξαφνικές βροχές απέτρεπαν τον κόσμο να βγει στις παραλίες. Αε ελπίσουμε η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη…

Διαβάστε περισσότερα...

Κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες κοντά στους 40 βαθμούς την επόμενη εβδομάδα στην Αρκαδία;

Κύμα καύσωνα θα πλήξει την χώρα μας πρόσκαιρα για ένα διήμερο και συγκεκριμένα την Πέμπτη και την Παρασκευή όπου η θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια τμήματα θα φτάσει τοπικά και τους 38-40οC, σύμφωνα με το weather-in-greece.gr.
Διαβάστε περισσότερα...

Επιτροπή για τον έλεγχο των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αρκαδία (ονόματα)!

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκετρωμένης Διοίκησης συγκροτήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας επιτροπή με αρμοδιότητα τον έλεγχο των πάσης φύσεως αθλητικών εγκαταστάσεων, στις οποίες τελούνται αθλητικές συναντήσεις αθλημάτων οποιασδήποτε κατηγορίας, όσον αφορά τη διαπίστωση της συνδρομής των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφάλειας αθλουμένων και θεατών και την υποβολή έκθεσης ελέγχου και γνώμης στο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, για τη χορήγηση ή μη της άδειας λειτουργίας ή της ανακλήσεώς της, σύμφωνα με τις προαναφερόμενες διατάξεις αποτελούμενη από τους:
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...