Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Αμνήμονες

Την ανακούφισή τους εξέφρασαν οι δύο κυβερνητικοί βουλευτές της Αρκαδίας σε τοπικά και εθνικής εμβέλειας μέσα μαζικής ενημέρωσης για την αφωνία του κόσμου στην παρέλαση για την άλωση της Τριπολιτσάς. Πέρασαν μάλιστα στην επίθεση χρεώνοντας τα γεγονότα παρελθόντων χρόνων στους «αγανακτισμένους» και στα άκρα. Αγνοούν, φαίνεται, ότι αιτία αυτών των ειρηνικών διαμαρτυριών ήταν και συνεχίζει να είναι  η άδικη πολιτική των μνημονίων, που παρά το αναγνωρισμένο λάθος, συνεχίζει να ακολουθεί η κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα...

«Χέρι – χέρι» στα πανηγύρια, η πανάκριβη μπύρα και το … άφαντο ίντερνετ στα δημοτικά συμβούλια!

- Καληνυχτάκηδες, γεια σας. Ο καιρός άλλαξε απότομα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας φταίει ο κακός μας ο καιρός. Άσε που ο καιρός έχει γυρίσματα, μην το ξεχνάτε ποτέ. Ξεκινάμε...

Διαβάστε περισσότερα...

Σημαντικές διακρίσεις για το Γυμνάσιο Λεβιδίου!

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ελπίδα είναι η νέα γενιά. Μέλημα του σύγχρονου σχολείου είναι η προετοιμασία των μαθητών για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα: η παροχή εκπαίδευσης δημιουργικής, καινοτόμας, ανοιχτής στις εξελίξεις της παγκόσμιας γνώσης. Με σκληρή δουλειά εκπαιδευτικοί και μαθητές συνεργάζονται μέσα και έξω από τις σχολικές αίθουσες για ένα καλύτερο μέλλον.

Διαβάστε τις διακρίσεις που πέτυχε το Γυμνάσιου Λεβιδίου!

 

Διαβάστε περισσότερα...

Παιδιά ανέργων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών από την Αρκαδία θα φιλοξενηθούν σε οργανωμένες κατασκηνώσεις

Παιδιά ανέργων και οικονομικά αδύναμων  οικογενειών (και από την Αρκαδία) θα συμμετάσχουν, για πρώτη φορά, το καλοκαίρι του 2014  σε ειδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί σε  οργανωμένες παιδικές κατασκηνώσεις με συνθήκες υψηλής ποιότητας  διαμονής.

Διαβάστε περισσότερα...

Πάνω από 5000 «Like» για τον Αστέρα στο Facebook!

“5000 Αστεριανα like! Συνεχίζουμε όλοι μαζί για να πάμε τον Αστέρα Τρίπολης πιο ψηλά, πιο δυνατά, πιο Αρκαδικά!!!”. Αυτό είναι το μήνυμα των διαχειριστών του επίσημου γκρουπ του Αστέρα στο facebook που ξεπέρασε τα 5.000 μέλη!

Διαβάστε περισσότερα...

Στην εθνική ελπίδων κλήθηκε ο Κουρμπέλης του Αστέρα (από το Κορακοβούνι Κυνουρίας)!

Τους δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Τουρκία (11/10, 19:00, Αττάλεια) και Μάλτα (15/10, 17:00, Βαλέτα) για τα προκριματικά (7ος όμιλος) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013-2015 ανακοίνωσε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Κώστας Τσάνας.

Διαβάστε περισσότερα...

Τι θα αλλάξει στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης - Απορρίφθηκε η σκάλα μπροστά από τη Μητρόπολη - Σταματά η κυκλική κυκλοφορία των αυτοκινήτων! (vd)

Ο Δήμος της Τρίπολης, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε να προτείνει την ένταξη της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας στο ΕΣΠΑ. Χρήματα θα εξασφαλιστούν από εκπτώσεις άλλων έργων ,όπως η ανάπλαση της πλατείας Άρεως, οι πεζοδρομήσεις των κεντρικών δρόμων της πόλης κ.α.

Διαβάστε περισσότερα...

Το νέο Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου συνάντησε ο Πρόεδρος της ΠΕΑ μαζί με τον Π. Βαλασόπουλο

Στις 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας με το νέο Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Νίκο Χρόνη και τον Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων κ. Γεώργιο Ζαραφέτα.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο νηπιαγωγείο με δαπάνες του «Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά» εγκαινιάστηκε στη Μεγαλόπολη (εικόνες)

Με μια σεμνή τελετή, πραγματοποιήθηκαν χθες, ημέρα Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2013, τα εγκαίνια του 1ου 2θέσιου Νηπιαγωγείου Μεγαλόπολης, το οποίο ανεγέρθηκε με δαπάνες του “Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά” για την προσχολική αγωγή.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...