Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Από την Κυριακή αγνοείται ο 55χρονος στην Αρκαδία | Το silver alert, ο εκπαιδευμένος σκύλος και το drone της αστυνομίας (εικόνες)

Από την Κυριακή αγνοείται ο 55χρονος στην Αρκαδία | Το silver alert, ο εκπαιδευμένος σκύλος και το drone της αστυνομίας (εικόνες)

Ένας 55χρονος Ρουμάνος αγνοείται από την περασμένη Κυριακή (25/1/2024), με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να συνεχίζονται, χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ο εν λόγω άνδρας διαμένει στους Μολάους Λακωνίας και ήρθε για λόγους υγείας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, με βάση όσα είπε στη δημοτική ραδιοφωνία ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αρκαδίας κ. Γιάννης Σπυρόπουλος.

Ο κ. Σπυρόπουλος επικαλέστηκε πληροφορίες από συγγενικά του πρόσωπα, ότι ο 55χρονος έφυγε από μόνος του μέσα στη νύχτα από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και έκτοτε αγνοείται.

Αρχικά, υπήρχαν πληροφορίες ότι ο άνθρωπος έκανε auto stop, ενώ το τελευταίο στίγμα στο κινητό του ήταν στην περιοχή της Σιλίμνας.
Η Ομάδα Διάσωσης βρίσκεται για Τρίτη συνεχόμενη ημέρα στην περιοχή του Μαινάλου και συνεχίζει τις έρευνες. Στις έρευνες συμμετείχε και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Ομάδας Διάσωσης από τη Μεσσηνία.

Η Ελληνική Αστυνομία σήκωσε drone για τον εντοπισμό του αγνοούμενου, ενώ στις προσπάθειες αυτές συμμετέχει και το πυροσβεστικό σώα.

Δεν αποκλείεται μέσα στη σημερινή ημέρα να εκδοθεί silver alert με τα στοιχεία του αγνοούμενου και τη φωτογραφία του.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...